Nieuwe videobeelden kunnen Rocky zo snel mogelijk terug in de gevangenis zetten

Inhoudsopgave:

Nieuwe videobeelden kunnen Rocky zo snel mogelijk terug in de gevangenis zetten
Nieuwe videobeelden kunnen Rocky zo snel mogelijk terug in de gevangenis zetten
Anonim

ASAP Rocky blijft in onderzoek na zijn verrassende arrestatie op Los Angeles International Airport eerder deze maand. Maar nieuwe videobeelden zien er niet veelbelovend uit voor de rapper, die ervan wordt beschuldigd een onbekende man met een pistool te hebben aangevallen.

Volgens TMZ heeft de politie van Los Angeles een videoclip die het incident laat zien, waarvan de publicatie waarschijnlijk afkomstig is van beveiligingsbeelden. De kwaliteit van de video is niet bekend. Maar als het duidelijk genoeg is, kan het voldoende zijn om de rapper schuldig te verklaren aan de vermeende aanval.

Vorige week werd Rocky in hechtenis genomen nadat hij naar LAX was gevlogen na een vakantie in Barbados met zijn zwangere vriendin Rihanna. Vervolgens werd hij beschuldigd van mishandeling met een dodelijk wapen.

De vermeende aanval vond afgelopen november plaats in Hollywood in de buurt van Vista Del Mar en Selma Avenue. Het slachtoffer beweert dat Rocky hem samen met twee andere mannen benaderde voordat hij een pistool trok. Rocky heeft naar verluidt meerdere schoten afgevuurd, waarvan er één de handen van het slachtoffer schampte en verwondde. De politie vond later kogelhulzen van de plaats delict.

Rocky's geweren werden niet gebruikt in de misdaad

De hulzen hebben de autoriteiten geïnformeerd welk type wapen bij de aanval is gebruikt. Maar tot nu toe hebben ze het wapen niet kunnen vinden.

Hoewel de politie de wapencollectie van Rocky in beslag heeft genomen om ballistische tests uit te voeren, is sindsdien bevestigd dat geen van hen een match was. Alle wapens van Rocky waren legaal gekocht en volledig geregistreerd.

Terwijl Rocky nog steeds wordt aangeklaagd, is hij voorlopig een vrij man. De rapper betaalde een borgsom van $ 500.000 en werd op dezelfde dag als zijn arrestatie vrijgelaten uit de gevangenis.

Hoewel het paar werd geplaagd door geruchten over ontrouw en een breuk, is Rocky sinds zijn arrestatie gezien met tijd doorbrengen met Rihanna. Het paar slaagde er zelfs in om een babyshower met een rave-thema te organiseren in afwachting van de geboorte van hun eerste kind. Het paar gooide de bash in Hollywood, maar vloog enkele van Rihanna's geliefden uit haar geboorteland Barbados.

Berucht vanwege het behoud van hun privacy, lieten de aanstaande ouders gasten geen video's opnemen of foto's maken. Maar gasten gingen niet met lege handen naar huis. Shirts met het gezegde "I Went To Rih & Rocky's Rave Shower And All I Got Was This Amazing Shirt" en met kinderfoto's van het paar zijn sindsdien online verspreid.

Aanbevolen: