Kylie Jenner & 9 andere beroemdheden om zo snel mogelijk te volgen op TikTok

Inhoudsopgave:

Kylie Jenner & 9 andere beroemdheden om zo snel mogelijk te volgen op TikTok
Kylie Jenner & 9 andere beroemdheden om zo snel mogelijk te volgen op TikTok
Anonim

Op het gebied van sociale media is TikTok de nieuwe golf. Het groeit snel in populariteit en veel mensen verlaten sociale mediaplatforms zoals Instagram en Twitter om meer tijd op TikTok te besteden. De manier waarop de app is opgezet, is gemaakt om voor langere tijd te worden gebruikt, omdat de inhoud zo origineel en vermakelijk is.

Kinderen en tieners over de hele wereld doen mee, evenals jonge volwassenen van in de twintig. Om het helemaal echt te houden, hebben zelfs oudere personen van in de dertig, veertig en vijftig zich aangemeld op TikTok en hebben ze het fantastisch gehad met de app en alles wat het te bieden heeft. Hier zijn enkele van de beste celebs die je meteen op TikTok moet volgen.

10 Ashley Tisdale - 5,4 miljoen volgers

Ashley Tisdale heeft 5,4 miljoen volgers op TikTok, wat behoorlijk ongelooflijk is! Ze heeft een lange weg afgelegd sinds haar High School Musical-dagen. Ze speelde in een High School Musical-filmfranchise naast Zac Efron en Vanessa Hudgens, maar dat was in de vroege jaren 2000.

Tegenwoordig blijft ze verbonden met haar fans op sociale media en TikTok is absoluut een van de belangrijkste platforms waar ze deel van uitmaakt. Haar account is @ashleytisdale.

9 Ariana Grande - 18.1 miljoen volgers

Met 18,1 miljoen volgers op TikTok is Ariana Grande helemaal aan de winnende hand. Ariana Grande staat bekend om haar prachtige zangstem, omdat ze enkele van de sterkste en gekste melodieën aller tijden weet te zingen.

Voordat ze bekend stond om haar stem, was ze een Nickelodeon-sterretje naast Victoria Justice en Miranda Cosgrove. Bijblijven met Ariana Grande op TikTok is de gemakkelijkste manier om haar fan te zijn. Haar account is @arianagrande.

8 Hailey Bieber - 5M volgers

Hailey Bieber is erg leuk om te volgen op een app als TikTok. De inhoud die ze plaatst, richt zich meestal op haar huwelijk met Justin Bieber en haar schattige puppy. Ze heeft nog niet te veel inhoud gepost, maar ze heeft al 5 miljoen volgers die checken wat ze van plan is, evenals 6,3 miljoen likes!

Ze heeft zo'n geweldige persoonlijkheid en ze laat het echt zien op sociale media. Met tot nu toe slechts 3 zichtbare berichten, doet ze het al geweldig op TikTok. Haar account is @haileybieber

7 Megan Thee Stallion - 4.5M volgers

Megan Thee Stallion heeft 4,5 miljoen volgers op TikTok en meer dan 16,9 miljoen likes op al haar video's. Haar inhoud is misschien niet bepaald kindvriendelijk, maar ook niet al te ongepast.

Ze vindt het zeker leuk om een beetje huid te laten zien, maar dat komt omdat ze weet dat ze er goed uitziet! Ze houdt er ook van om te pronken met haar dansmoves en modelleerhoudingen. Ze is een van de beste vrouwelijke rappers van deze generatie. Haar account is @hheestallion

6 Miley Cyrus - 5,5 miljoen volgers

Miley Cyrus is een andere leuke beroemdheid om te volgen op TikTok. Met 5,5 miljoen volgers is het duidelijk dat ze een interessante jonge vrouw is! Ze plaatst meer dan wat dan ook over haar muziek, maar ze plaatst ook hilarische inhoud waar haar fans om kunnen lachen.

Miley Cyrus is helemaal niet verlegen als het gaat om het leiden van de wereld over haar persoonlijkheid en ze gebruikt TikTok om zichzelf uit te drukken. Haar account is @mileycyrus.

5 Halsey - 2.1M volgers

Halsey is een ongelooflijk getalenteerde zangeres die de afgelopen jaren veel heeft meegemaakt sinds ze in de Hollywood-schijnwerpers kwam. Ze is open geweest over eerdere relaties op het gebied van geestelijke gezondheid en nog veel meer.

Het feit dat ze zo openhartig en eerlijk is, maakt haar tot iemand die zo herkenbaar is. Ze is zeker de moeite waard om te volgen als het gaat om een social media platform als TikTok. Haar account is @halsey.

4 Dua Lipa - 4M volgers

Dua Lipa heeft 4 miljoen volgers, wat helemaal geen schok is. Over al haar video's heeft ze 7,2 miljoen likes verzameld! Ze weet duidelijk wat ze doet als het gaat om het plaatsen van de meest interessante en aanlokkelijke inhoud.

Ze plaatst clips van haar aankomende muziekvideo-releases en ze pronkt met haar prachtige make-uplooks. Een van haar TikTok-berichten bevat een schattige video van haar hond! Haar account is @dualipaofficial.

3 Britney Spears - 2,5 miljoen volgers

Britney Spears is de roy alty van een popster en is al sinds de jaren 90 geliefd bij velen. 2,5 miljoen mensen volgen haar op TikTok, wat bewijst dat ze nog steeds even relevant is als altijd.

Ze plaatst veel dansvideo's en hoewel sommige van haar inhoud als "ineenkrimpend" kan worden beschouwd, is het duidelijk dat ze echt gewoon haar best doet en zichzelf is. Ze geeft veel om fitness en dat is heel duidelijk op haar TikTok. Haar account is @britneyspears.

2 Cardi B - 5,8 miljoen volgers

Cardi B is een andere ongelooflijke vrouwelijke rapper, net als Megan Thee Stallion. Ze is door de jaren heen nogal wat vergeleken met Nicki Minaj, maar heeft haar best gedaan om zich van andere artiesten te onderscheiden.

Ze heeft 5,8 miljoen volgers op TikTok en dat komt hoogstwaarschijnlijk omdat ze hilarische inhoud plaatst. Ze is nooit verlegen geweest als het gaat om het tonen van haar persoonlijkheid, het maken van grappen en het zeggen van dingen waarvan ze weet dat ze mensen aan het lachen zullen maken. Haar account is @iamcardib.

1 Kylie Jenner - 17.9M volgers

Kylie Jenner is duidelijk een van de meest populaire beroemdheden ooit, dus het verbaast niemand om te zien dat ze 17,9 miljoen volgers heeft op TikTok. Ze krijgt constant nieuwe volgers en dat komt omdat ze eindelijk heeft geleerd hoe TikTok bedoeld is!

Ze plaatst grappige inhoud met haar vrienden en schattige video's van haar dochter. Ze praat nauwelijks over haar cosmetische lijn, wat verfrissend is, want dat is alles waar ze het ooit over heeft op haar Instagram- en Twitter-accounts. Haar account is @kyliejenner.

Aanbevolen: