10 tv-programma's die zo snel mogelijk moeten worden beëindigd (en 10 om terug te brengen)

Inhoudsopgave:

10 tv-programma's die zo snel mogelijk moeten worden beëindigd (en 10 om terug te brengen)
10 tv-programma's die zo snel mogelijk moeten worden beëindigd (en 10 om terug te brengen)
Anonim

Er zijn een aantal geliefde langlopende shows, zoals Grey's Anatomy en The Simpsons, die consistente kijkcijfers trekken en erin slagen relevante en vermakelijke verhaallijnen op te nemen die hun lange runs rechtvaardigen. Sommige casts hebben de chemie om voor altijd door te gaan, maar er zijn grenzen aan hoe lang het publiek zal afstemmen als verhalen en ontwikkeling plateau. Bepaalde shows moeten stoppen en ruimte maken op de ether!

Dan is er het omgekeerde: een show wordt geïntroduceerd en weggerukt voordat kijkers bereid zijn afscheid te nemen! Opnieuw opstarten of remakes slaan sommige programma's op. Shows zoals Twin Peaks en Veronica Mars zijn nieuw leven ingeblazen, dus waarom zou je niet wat andere fanfavorieten terugbrengen en de langlopende shows op de plank laten liggen.

20 EINDE ASAP: Er zijn zoveel dingen die Allison Janney en Anna Faris anders zouden kunnen doen dan mama

Christy en Bonnie spelen kaarten na de dood van Bonnie's moeder
Christy en Bonnie spelen kaarten na de dood van Bonnie's moeder

Anna Faris speelt Christy Plunkett, een alleenstaande moeder die worstelt om haar alcohol- en gokverslaving onder controle te houden. Ze trekt in bij haar moeder Bonnie, ook een herstellende verslaafde gespeeld door Allison Janney. Mom heeft sinds 2013 een vast aantal kijkers verdiend, maar na zeven seizoenen, terwijl de show enkele belangrijke verhaallijnen verkent, is het duidelijk dat Janney en Faris andere projecten hebben die hun ware passies zijn.

19 BRING BACK: de beelden van Baz Luhrmann's The Get Down zijn genoeg reden om deze Netflix Original terug te brengen

Zeke en de Get Down Brothers
Zeke en de Get Down Brothers

Netflix noemde als reden voor het annuleren van The Get Down onder meer hoge productiekosten. Het tweedelige seizoen van elf afleveringen viel in 2018 en kijkers willen meer tijd doorbrengen in de New Yorkse disco- en r&b-gemeenschap aan het eind van de jaren 70.

18 EINDE ASAP: het laatste seizoen van The Walking Dead is bevestigd, maar kijkt er nog iemand?

Maggie, Glenn, Daryl, Beth, Rosita, Abraham en Noah in seizoen vijf
Maggie, Glenn, Daryl, Beth, Rosita, Abraham en Noah in seizoen vijf

De AMC-serie, gebaseerd op graphic novels, ging in première in 2010. Hoewel de show aanvankelijk een hit was, voelen kijkers de zombie-vermoeidheid. Het bracht een spin-off voort, Fear of the Walking Dead, en zelfs wanneer de show in 2020 eindigt, zal The Walking Dead: The World Beyond in première gaan, dus zombies zullen geen schermen verlaten.

17 BRENG TERUG: Er is geen misdaadoplossend duo dat boeiender is dan Olivia Colman en David Tennant in Broadchurch

Detectives Hardy en Miller in Broadchurch
Detectives Hardy en Miller in Broadchurch

Britse series staan bekend om hun beknoptheid. Broadchurch liep drie seizoenen, van 2013 tot 2017, met de eerste serie die de dood van de elfjarige Danny Latimer in het kleine kustplaatsje in Dorset onderzocht. David Tennant speelt de no-nonsense, outsider Alec Hardy tegen Olivia Colmans warme sergeant Ellie Miller. Fans zijn hier voor geklets tussen de broeierige Schot en Academy Award-winnende actrice.

16 EINDE ASAP: Stranger Things laat zien dat beperkte oplagen oké zijn

Mike, Dustin en Eleven in de kelder
Mike, Dustin en Eleven in de kelder

Netflix's proces om te beslissen welke shows blijven en welke de bijl krijgen, is een mysterie. Stranger Things was een perfecte ode aan de jaren tachtig. De dramatisch-bovennatuurlijke hybride was een doorbraakhit in de zomer van 2016. Terwijl het aantal kijkers in de loop van de seizoenen toenam, zijn de kijkcijfers gedaald.

15 BRENG TERUG: Wie zou niet kijken naar een reboot van freaks en geeks waar de originele cast nu ouders zijn

Promotiefoto's voor freaks en geeks
Promotiefoto's voor freaks en geeks

Reboots, opwekkingen en remakes bepalen film en televisie in de jaren '10. Freaks and Geeks duurde slechts achttien afleveringen van 1999 tot 2000. Judd Apatow was de uitvoerend producent van de serie. Na een succesvolle carrière in comedy zou elke streamingdienst slim zijn om het publiek te laten zien wat er met zijn roedel Freaks and Geeks is gebeurd.

14 ZO SNEL MOGELIJK EINDE: Wanneer een procedure loopt zolang de wet en orde SVU is, is het een routine, geen amusement

De speciale slachtoffers eenheid
De speciale slachtoffers eenheid

De culturele levensduur van Law and Order v alt niet te ontkennen. Een spin-off Law and Order: SVU ging in première in 1999 en overtrof de run van de originele show. Veel acteurs in Hollywood stellen dat een kleine rol in Law and Order hen hun SAG-kaart heeft opgeleverd. Hoewel het een nostalgische traditie is, verdient Captain Olivia Benson een pauze na 22 seizoenen misdaadbestrijding.

13 BRENG TERUG: Met tientallen jaren lange reeksen van shows verdient The Oblongs nog een kans om voet aan de grond te krijgen

Langwerpige kinderen en de Debbies
Langwerpige kinderen en de Debbies

Niet genoeg mensen herinneren zich de excentrieke komedie The Oblongs. Het liep van 2001-2002 met Will Ferrell die de stem uitsprak van de patriarch, Bob Oblong, die met zijn gezin in een vallei woont die besmet is met radioactief afval. De komedie over klassenstrijd verdiende een langere speelduur en zou goed gedijen onder kijkers die Archer en BoJack Horseman verslinden.

12 ZO SNEL MOGELIJK EINDE: Het publiek wenste dat de familieman zou stoppen met rondhangen op hun schermen

Peter Griffin negeert de regels
Peter Griffin negeert de regels

Toen Family Guy in 1999 in première ging, noemde Fox de show de scherpere versie The Simpsons. Hoewel er een paar grappige afleveringen zijn, geeft zelfs de maker Seth MacFarlane toe dat de show over zijn hoogtepunt heen is. Zoals zoveel stukjes in de show, heeft Family Guy te lang geduurd.

11 BRENG TERUG: Na een succesvolle revival op Hulu heeft Veronica Mars een seizoen vijf nodig

Veronica Mars achter de balie bij Mars Investigation
Veronica Mars achter de balie bij Mars Investigation

Veronica Mars concentreerde zich op een tiener PI die de moord op haar beste vriend onderzocht. Vanaf 2004 belichaamde Kristen Bell het kleine, brutale, blonde titulaire personage gedurende drie seizoenen tot de annulering in 2007. Een crowdfunding-inspanning georganiseerd door fans bracht Veronica in 2014 naar het grote scherm, en een explosieve beperkte serie die in juli op Hulu draait 2019. De marshmallows vragen om te weten wat de toekomst biedt!

10 ZO SNEL MOGELIJK EINDE: Sociale Media zorgen ervoor dat alle dating voelt als de vrijgezel / de vrijgezel. Waarom het verder normaliseren?

Openingsavond in het herenhuis op de Bachelor
Openingsavond in het herenhuis op de Bachelor

De franchises Bachelor en The Bachelorette zijn één man of één vrouw die de kudde ruimen in naam van entertainment. De show ging in première in 2003, vóór Facebook en de meeste sociale-mediasites, die de late jaren 2000 en 2010 domineerden. Vanaf 2020 voelt het een beetje dystopisch om naar een re altime, schermloze Tinder te kijken.

9 BRENG TERUG: De verbluffende revival liet fans achter die meer Twin Peaks wilden

Dale Cooper gaat terug in de tijd
Dale Cooper gaat terug in de tijd

De serie Twin Peaks bestaat uit twee seizoenen, uitgezonden in 1990-1991, een film Fire Walk With Me, die in 1992 in Cannes in première ging, een revival van achttien afleveringen in 2017 op Showtime en gelijkspel in romans. De revival bevatte veel van de originele cast en enkele van de meest verbluffende uren televisie in de geschiedenis. Laat Lynch zijn gang gaan.

8 ZO SNEL MOGELIJK EINDE: Geen kritiek op Drew Carey, maar de juiste prijs heeft zijn loop genomen

Drew Carey host The Price Is Right
Drew Carey host The Price Is Right

Drew Carey, bekend van zijn werk aan sitcoms en sketchcomedy, stapte in onmogelijke schoenen toen Bob Barker na 35 jaar met pensioen ging bij The Price Is Right. Het programma ging in première in 1972 en maakte deze lijst vanwege de manier waarop de waarden en berichten van de show in 2020 staan. Het model van het programma voelt een beetje achterhaald met pogingen om over te schakelen naar een bewuster consumentisme.

7 BRENG TERUG: Een charmant coming-of-age-verhaal in het kort. Meer seizoenen van alles zuigt die nostalgie uit de jaren 90 voeden

Kate en Luke in de kantine
Kate en Luke in de kantine

Everything Sucks had in 2018 tien afleveringen op Netflix. De show speelt zich af in 1996 en richt zich op een groep kinderen die in Boring, Oregon wonen. Het is onhandig en het tempo is raar, net als de adolescentie. Everything Suck ontwikkelde een aanhang van fans, dus misschien is Netflix nog niet klaar met deze serie.

6 EINDE ASAP: Het enige dat blauw bloed in de lucht houdt, is de snor van Tom Selleck

Tom Selleck als commissaris Frank Xavier
Tom Selleck als commissaris Frank Xavier

De kop zegt het al. Blue Bloods is een CBS-politieprocedure in zijn tiende seizoen. De show draait om een Iers-katholiek gezin met wetshandhaving in hun bloed. De show houdt de kijkcijfers stabiel, maar er wordt weinig geprezen buiten de opnames op locatie in New York en het optreden van Selleck.

5 BRENG TERUG: Life In Pieces had zoveel meer te bieden. Vier seizoenen van de korte familie was niet genoeg

De korte familie in de achtertuin
De korte familie in de achtertuin

De pilot voor Life in Piece werd uitgezonden in 2015, en de show bleef gedurig lachen met zijn formule van vier mini-afleveringen in één. Met James Brolin en Dianne Wiest als John en Joan Short, die de leiding hebben over hun kinderen Heather, Matt en Greg, elk met een eigen gezin. De serie eindigde abrupt na vier seizoenen in 2019.

4 ZO SNEL MOGELIJK EINDE: Kan een show het vertrek van zijn hoofdpersonage en een vreemdgaand schandaal overleven? Vraag het schaamteloos

De familie Gallagher
De familie Gallagher

Het familiedrama Showtime eindigt later dit jaar na elf seizoenen. Emmy Rossum speelde Fiona Gallagher vanaf de pilot in 2011 tot ze de show in seizoen negen verliet na een dalend aantal kijkers. In plaats van zijn erfenis te behouden en een bevredigende conclusie voor het gezin te schrijven, liep Shameless nog twee seizoenen en eindigt in 2020.

3 BRENG TERUG: Fans hebben meer nodig van Krysten Ritter en James Van Der Beek in Don't Trust The B In Apartment 23

Chloe en James komen het appartement binnen
Chloe en James komen het appartement binnen

Don't Trust The B In Apartment 23 is uniek in zijn soort. Toen het in 2012 in première ging, werden de eerste zes afleveringen buiten de volgorde uitgezonden. Hoewel geannuleerd in 2013, zouden fans graag een post-Jessica Jones Krysten Ritter in haar New Yorkse feestschoenen zien stappen en rondspringen met een overdreven Van der Beek.

2 EINDE ASAP: Supernatural is een ander voorbeeld van een show die lang na zijn hoogtepunt eindigt

De gebroeders Winchester zijn het niet eens over het plan
De gebroeders Winchester zijn het niet eens over het plan

Na vijftien seizoenen en meer dan 300 honderd afleveringen heeft Supernatural (2005-heden) elke demon en godheid aangepakt in een mengelmoes van mythologieën en religies. Het aantal kijkers is stabiel genoeg gebleven, maar de kijkcijfers begonnen rond seizoen zes of zeven te dalen, maar de CW sleepte het drama lang na de vervaldatum voort.

1 BRENG TERUG: YahooScreen gevouwen na één seizoen. Zal niemand anders ons redden van een gemeenschapsloos bestaan?

Vroege promotionele shots van Jeoung, Pudi, Jacobs, McHale, Brown, Brie, Glover en Chase
Vroege promotionele shots van Jeoung, Pudi, Jacobs, McHale, Brown, Brie, Glover en Chase

Vanaf de première in 2009 wilde Community iets anders doen. Met een excentrieke cast van personages en meta-humor. Een running gag in Community is Abed die spreekt zoals zij in een televisieshow en zegt dat ze SixSeasonsAndAMovie zullen hebben. De show werd vijf seizoenen op NBC uitgezonden en werd vervolgens opgepikt door YahooScreen, waardoor ze vanaf 2015 op zes kwamen. Fans zullen meer seizoenen of een film accepteren.

Aanbevolen: