Wat is er gebeurd met Tommy Lee en Brandon en waar staan ze vandaag?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd met Tommy Lee en Brandon en waar staan ze vandaag?
Wat is er gebeurd met Tommy Lee en Brandon en waar staan ze vandaag?
Anonim

De afgelopen maanden is er veel aandacht besteed aan het huwelijk van Tommy Lee en Pamela Anderson dankzij de release van de Hulu-serie Pam and Tommy. Helaas is het duidelijk dat Anderson boos is over Pam en Tommy, maar de show heeft veel mensen herinnerd aan het walgelijke ding dat het voormalige paar is aangedaan. Bovendien hebben veel mensen, dankzij het succes van Pam en Tommy, teruggekeken op de realiteit van Anderson en Lee's relatie buiten hun beruchte tape om.

Hoewel de relatie van Pamela Anderson en Tommy Lee helaas geen stand hield, hebben ze allebei nog veel uit hun tijd samen gehaald. Anderson en Lee hebben immers samen twee zonen, Brandon en Dylan. Helaas was het enkele jaren geleden heel duidelijk dat er iets groots was misgegaan in de relatie van Tommy en Brandon. Met dat in gedachten roept het twee voor de hand liggende vragen op: wat is er tussen Tommy en Brandon gebeurd en waar staat hun relatie nu?

Waarom hebben Tommy Lee en zijn zoon Brandon Lee fysiek gevochten?

Zoals veel gescheiden stellen, kunnen Tommy Lee en Pamela Anderson niet altijd met elkaar overweg. Als gevolg hiervan zou het voor niemand als een verrassing moeten komen dat toen Anderson in 2018 werd geïnterviewd door Piers Morgan, ze wat minder dan gratis dingen te zeggen had over haar ex. Blijkbaar boos door de opmerkingen van Anderson, ging Tommy op Twitter om Morgan en Anderson te bellen. Helaas, aangezien de zoon van het voormalige echtpaar boos was door wat Tommy postte, confronteerde Brandon zijn vader en toen werden de dingen gewelddadig, wat resulteerde in veel drama.

Begin maart 2018 schokte Tommy Lee de wereld toen hij een afbeelding van zichzelf plaatste met een dikke lip naast een bijschrift dat onthulde dat hij was geslagen door zijn zoon Brandon. In reactie op het beeld dat openbaar werd, beweerde Brandon dat hij zijn vader sloeg uit zelfverdediging. Volgens Brandon, toen hij zijn vader confronteerde, viel Tommy woedend op hem af, zodat de zoon gedwongen werd zichzelf te verdedigen. Tommy van zijn kant bracht een verklaring uit waarin hij een heel andere versie van de gebeurtenissen aanbood.

“[Brandon] kwam boos de kamer binnen en mijn reactie op Pamela's (Anderson) meedogenloze pers over onze oude relatie, met zijn hertogen, die me zeiden op te staan en met hem te vechten. Toen ik opstond duwde hij me tegen een muur. Ik wilde mijn zoon niet slaan. Ik heb het nooit gehad en zal het ook nooit doen. Als ik hem had willen klokken, had ik hem op zijn kop geslagen. Hij had er geen probleem mee om me buiten te sluiten. Ik vroeg hem om te vertrekken en hij draaide zich om en stompte me. Heeft me bewusteloos geslagen." Verbazingwekkend genoeg, lijdt het geen twijfel dat Brandon Tommy knock-out sloeg sinds hij een video van zijn bewusteloze vader op de grond nam en deze later op sociale media plaatste.

Nadat hij na de klap naar een ziekenhuis was gegaan, beweerde Tommy Lee aanvankelijk dat hij een aanklacht tegen zijn zoon zou indienen. Later zou de pers de 911-oproep ontvangen die Tommy's toenmalige verloofde en huidige vrouw Brittany Furlan hadden gedaan na het incident. In de opname vertelde Furlan de coördinator dat ze zich zorgen maakte omdat ze beweert dat Brandon vuurwapens in zijn kamer had. Helaas, na de nacht waarin het fysiek werd tussen Tommy en Brandon, zouden de twee mannen maandenlang een woordenstrijd voeren op sociale media.

Kan Tommy Lee nu opschieten met zijn zoon Brandon?

Gezien hoe slecht het maandenlang ging tussen Tommy Lee en Brandon Lee, zou het niemand hebben verbaasd als de vader en zoon nooit vrede hadden gesloten. Echter, na een periode van maanden reikte Brandon op Thanksgiving contact met zijn vader Tommy in een poging om hekken te repareren. Door die olijftak konden Brandon en Tommy verder. Tommy plaatste zelfs een foto van het paar knuffelend op Instagram waarin hij zijn liefde voor zijn zoon Brandon beleed.

Natuurlijk betekent het delen van een enkele knuffel op een avond niet dat Tommy Lee en zijn zoon Brandon Lee niet meteen weer gingen vechten. Aan de positieve kant, drie jaar later, in 2021, leek het echter heel duidelijk dat Tommy en Brandon op betere voet stonden. Immers, toen Brandon een lanceringsfeest gaf voor zijn debuutmodellijn, die hij Swingers Club noemde, was zijn vader Tommy aanwezig om die prestatie te vieren.

Aan het eind van de dag zijn er maar een handjevol mensen die enig idee hebben hoe hecht Tommy Lee en Brandon Lee dagelijks zijn. Op basis van de openbaar beschikbare informatie lijkt het echter vrij duidelijk dat de vader en zoon op goede voet staan. Er zijn op zijn minst geen aanwijzingen dat de zaken tussen Tommy Lee en Brandon Lee ook maar in de buurt van zo explosief zijn als die nacht in maart 2018.

Aanbevolen: