Wat is er gebeurd met Jenni Rivera's laatste echtgenoot, Esteban Loaiza?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd met Jenni Rivera's laatste echtgenoot, Esteban Loaiza?
Wat is er gebeurd met Jenni Rivera's laatste echtgenoot, Esteban Loaiza?
Anonim

Sommige fans denken nog steeds dat Jenni Rivera vandaag de dag nog leeft, en haar nalatenschap leeft voort, zowel door haar kinderen als door de mannen van wie ze hield en die ze achterliet.

Al haar vijf kinderen hebben een carrière in de kunst nagestreefd, met drie van hen als zangers en muzikanten. De beroemdste van Jenni's kinderen is Chiquis, die nu haar eigen bloeiende zangcarrière heeft. Haar partners blonk niet zo uit, met haar drie ex-mannen die allemaal tijd achter de tralies hebben doorgebracht, wat bewijst dat ze nooit de sterkwaliteit van de zangsensatie waard waren.

Terwijl er de belofte was van een gelukkig einde met Jenni's derde echtgenoot Esteben Loaiza, een voormalige Mexicaanse Major League Baseball-speler, werd het zuur voordat de ster haar tragische dood ontmoette.

Jenni Rivera scheidde van Esteban Loaiza toen ze stierf

Jenni's zoon Michael Marin Rivera is duidelijk enorm gegroeid sinds zijn moeder stierf, slechts 20 jaar oud toen haar vliegtuig neerstortte in Mexico, slechts enkele uren na wat haar laatste concert zou worden. Terwijl hij een paar jaar de weg kwijt was, heeft hij nu naam gemaakt als kunstenaar.

Een ding waar nooit aan getwijfeld is, is dat hij en zijn broers en zussen hun overleden moeder altijd duidelijk hebben vereerd. Hoewel de zangeres haar dochter ooit beschuldigde van een ongepaste relatie met Esteban Loaiza, lijkt het tegenwoordig water onder de brug.

Vooruitlopend op de tienjarige verjaardag van Jenni's vroegtijdige dood op 43-jarige leeftijd, vertelde Chiquis aan het tijdschrift Rolling Stone dat de broers en zussen van plan zijn elkaar te ontmoeten om de Yo Lo Se-ster te herdenken.

"Ik weet dat het mijn moeder blij en trots zou maken, en bovenal wil ik de wereld de vrouw laten zien die ze was en is", verklaarde de 36-jarige.

Iemand die niet zal worden uitgenodigd om Jenni's indrukwekkende leven te vieren, is haar derde echtgenoot, Esteban Loaiza, met wie de zaken voor het tragische ongeval zuur begonnen te worden.

Wat is er gebeurd met Jenni Rivera en Esteban Loaiza?

Terwijl Jenni verkering had met een man genaamd Fernando Ramirez toen ze stierf, was ze technisch gezien nog steeds getrouwd met iemand anders.

In de krantenkoppen werd Fernando Ramirez aangeprezen als Rivera's zielsverwant en de liefde van haar leven, maar ze ontmoette hem pas nadat ze gescheiden was van Loaiza, van wie ze nog niet gescheiden was toen ze stierf in 2012.

Hoewel geruchten de ronde deden over waarom Rivera en Loaiza een einde maakten aan hun schijnbaar onverbrekelijke romance, heeft de zangeres nooit de redenen voor de splitsing openbaar gemaakt. Ze zei gewoon dat ze "te lelijk" waren om te onthullen.

De pers had een velddag waarin werd gesuggereerd dat het verliefde stel uit elkaar ging omdat Loaiza een affaire had met Chiquis, iets wat ze allebei door de jaren heen hebben ontkend. Een ander gerucht dat de krantenkoppen haalde, was dat het honkbal gestolen was van de ster van La Gran Señora.

Hoewel hij zelf een aanzienlijk bedrag waard was, is deze speculatie aannemelijker geworden naarmate de tijd verstreek nadat werd onthuld dat de sportman zijn fortuin van $ 44 miljoen opblies met een weelderige levensstijl.

Hoe ontmoette Jenni Rivera Esteban Loaiza?

Jenni en Esteban ontmoetten elkaar in Mazatlan, Sinaloa, toen hij in 2008 voor Tomateros de Culiacan speelde. Het was liefde op het eerste gezicht voor het paar, dat uiteindelijk trouwde voor 800 vrienden en familie op een ranch in Californië twee jaar later.

De wereld was zo gefascineerd door hun sprookjesachtige romantiek, de bruiloft was niet alleen te zien in glossy magazines, maar ook op televisieschermen zodat iedereen ze kon zien.

Hun huwelijk was echter niet de bedoeling en Jenni vroeg in 2012 een echtscheiding aan, waardoor de overtuiging werd weggenomen dat dit gouden stel het zou redden.

Wat is er met Esteban Loaiza gebeurd?

Hoewel hij en Jenni gescheiden waren op het moment van haar overlijden, leek het alleen maar erger te worden voor Esteban Loaiza na hun breuk. Bleacher Report vat het goed samen door te zeggen dat het leven van Esteban een "verkeerde wending" nam nadat hij beroemd werd vanwege honkbal en zijn beroemde vrouw.

Uiteindelijk leidde het overlijden van Jenni Rivera tot de ondergang van haar aanstaande ex-man, die sommigen misschien karmisch van aard vinden, vooral degenen die geloven dat hij de ster bedroog met haar eigen dochter of haar gebruikte voor haar wereldwijde roem en fortuin.

De voormalige honkbalspeler kreeg te maken met drugsaanklachten en belandde een paar jaar na de dood van Jenni in de federale gevangenis.

In 2018, zes jaar na de dood van zijn voormalige vrouw, werd hij gearresteerd voor het bezit van 44 pond cocaïne door de politie van San Diego County. Terwijl ze een drugsvangst achtervolgden, ontdekten ze de enorme voorraad in zijn huurhuis in Imperial Beach in Californië.

Het duurde niet lang voordat de atleet toegaf dat hij van plan was de cocaïne te verspreiden en kreeg een gevangenisstraf van 36 maanden bij FDC SEATAC in Seattle, Washington.

Waar is Esteban Loaiza vandaag?

Loaiz liep in augustus 2021 vrijuit uit de gevangenis en werd naar Mexico gedeporteerd, geboren in Tijuana. Zoals zijn advocaat op het moment van zijn vrijlating verklaarde, maakte hij "een enorme fout in [oordeel] toen hij ermee instemde deze misdaad te plegen", dus het v alt nog te bezien of de honkbalsensatie in de toekomst nog andere 'fouten' zal maken.

De tijd zal leren of Loaiza zal genieten van zijn hervonden vrijheid en een rustig leven zal leiden in Tijuana. Of voelt hij zich nog steeds aangetrokken tot het drama en de spanning die het spelen van honkbal voor duizenden aanbiddende fans, het trouwen met een superster en uiteindelijk de internationale drugssmokkel hem bracht?

Aanbevolen: