Stranger Things 4: Welk jong castlid is nu de rijkste?

Inhoudsopgave:

Stranger Things 4: Welk jong castlid is nu de rijkste?
Stranger Things 4: Welk jong castlid is nu de rijkste?
Anonim

Seizoen vier van Stranger Things ging in première in juni 2022, en het is veilig om te zeggen dat fans een traktatie hadden. De sci-fi horrorshow op Netflix is een enorme hit sinds de première in de zomer van 2016 - en fans over de hele wereld kunnen geen genoeg krijgen van de avonturen van Will, Mike, Eleven en co.

Vandaag bekijken we de jonge castleden van de show en hoe rijk ze zijn zes jaar na hun grote doorbraak. Blijf scrollen om te zien welke acteur de rijkste is met een nettowaarde van $10 miljoen!

10 Sadie Sink is $1 miljoen waard

De aftrap is Sadie Sink die Max Mayfield speelt in de hitshow van Netflix. Afgezien van Stranger Things, is de actrice bekend van projecten als de horrorfilmtrilogie Fear Street - en ook van haar hoofdrol in Taylor Swift's All Too Well: The Short Film die in 2021 werd uitgebracht. Volgens Celebrity Net Worth zou Sadie Sink naar schatting een nettowaarde van $ 1 miljoen hebben.

9 Maya Hawke is $ 3 miljoen waard

De volgende op de lijst is Maya Hawke, de dochter van actrice Uma Thurman en acteur Ethan Hawke. Op Stranger Things portretteert Maya Robin Buckley, maar sommigen kennen haar misschien ook van projecten als de BBC-bewerking van Little Women en Quentin Tarantino's film Once Upon a Time in Hollywood. Volgens Celebrity Net Worth heeft Maya Hawke naar schatting een nettowaarde van $ 3 miljoen.

8 Caleb McLaughlin is $ 3 miljoen waard

Laten we verder gaan met Caleb McLaughlin die Lucas Sinclair speelt in het sci-fi horrordrama. Afgezien van Stranger Things, staat de acteur ook bekend om het spelen van Young Simba in de Broadway-musical The Lion King en als hoofdrol in de westerse dramafilm Concrete Cowboy.

Volgens Celebrity Net Worth heeft Caleb McLaughlin ook een vermogen van $ 3 miljoen, wat betekent dat hij zijn plek deelt met Maya Hawke.

7 Noah Schnapp is $3 miljoen waard

Noah Schnapp die Will Byers speelt in de Netflix-show is de volgende. De acteur is ook bekend als Roger Donovan in Steven Spielbergs historische drama Bridge of Spies en als stem van Charlie Brown in de animatiefilm The Peanuts Movie. Volgens Celebrity Net Worth wordt Schnapp geschat op een nettowaarde van $ 3 miljoen - wat betekent dat hij zijn plek deelt met Caleb McLaughlin en Maya Hawke.

6 Charlie Heaton is $4 miljoen waard

De volgende op de lijst is Charlie Heaton die Jonathan Byers speelt in Stranger Things. Naast deze rol was de acteur ook te zien in projecten als The New Mutants, The Souvenir Part II en No Future. Volgens Celebrity Net Worth heeft Charlie Heaton naar schatting een nettowaarde van $ 4 miljoen.

5 Joe Keery is $4 miljoen waard

Joe Keery in Stranger Things
Joe Keery in Stranger Things

Laten we verder gaan met Joe Keery die Steve Harrington speelt in de sci-fi horrorshow. Naast Stranger Things heeft de acteur ook gewerkt aan projecten als Free Guy, No Activity, Death to 2020 en Death to 2021. Volgens Celebrity Net Worth wordt Joe Keery ook geschat op een nettowaarde van $ 4 miljoen - wat betekent dat hij zijn plek deelt met Charlie Heaton.

4 Natalia Dyer is $4 miljoen waard

Natalia Dyer, die Nancy Wheeler speelt in de Netflix-hitshow, is de volgende. Afgezien van deze rol staat de actrice ook bekend om haar optreden in projecten als Yes, God, Yes en Velvet Buzzsaw.

Volgens Celebrity Net Worth wordt Natalia Dyer ook geschat op een vermogen van $ 4 miljoen - wat betekent dat ze haar plek deelt met Charlie Heaton en Joe Keery.

3 Finn Wolfhard is $4 miljoen waard

De volgende op de lijst is Finn Wolfhard die Mike Wheeler speelt in Stranger Things. Naast de Netflix-show is de acteur ook bekend van het spelen van Richie Tozier in de verfilming van Stephen King's horrorroman It en het vervolg It: Chapter Two, evenals Boris Pavlikovsky in de dramafilm The Goldfinch. Volgens Celebrity Net Worth wordt Finn Wolfhard ook geschat op een nettowaarde van $ 4 miljoen - wat betekent dat hij zijn plek deelt met Charlie Heaton, Joe Keery en Natalia Dyer.

2 Gaten Matarazzo is $ 5 miljoen waard

De nummer twee op de lijst van vandaag is Gaten Matarazzo, die Dustin Henderson speelt in de sci-fi horrorshow. De acteur staat ook bekend om zijn Broadway-carrière als hij Benjamin speelde in Priscilla, Queen of the Desert en Gavroche in Les Misérables. Daarnaast presenteert hij ook de Netflix-show Prank Encounters. Volgens Celebrity Net Worth heeft Gaten Matarazzo naar schatting een nettowaarde van $ 5 miljoen.

1 Millie Bobby Brown is $ 10 miljoen waard

En tot slot, de lijst op plek nummer één is Millie Bobby Brown die Eleven speelt in Stranger Things. Naast deze rol staat de actrice ook bekend om haar hoofdrol in Godzilla: King of the Monsters, Godzilla vs. Kong en Enola Holmes. Volgens Celebrity Net Worth heeft Millie Bobby Brown naar schatting een vermogen van $ 10 miljoen.

Aanbevolen: