Ging Tila Tequila van de kaart?

Inhoudsopgave:

Ging Tila Tequila van de kaart?
Ging Tila Tequila van de kaart?
Anonim

In de entertainmentindustrie komen en gaan mensen in een snel tempo, en het is moeilijk om bij te houden wat er is gebeurd met mensen die zelfs maar een klein beetje beroemdheid hebben ervaren. Of het nu een jonge acteur uit een populaire film is, iemand die verwikkeld is in een controverse over beroemdheden of een realityster, fans vragen zich altijd af wat er met deze personen is gebeurd.

Tijdens de jaren 2000 was MySpace een rage en werd Tila Tequila een ster op het platform. Ze was jarenlang beroemd, maar plotseling, uit het niets, leek ze gewoon te verdwijnen.

Dus, wat is er met Tila Tequila gebeurd? Laten we eens kijken naar de voormalige reality- en sociale-mediaster en kijken hoe de zaken zijn verlopen.

Tila Tequila was een populaire realityster

Oh, het MySpace-tijdperk. In een tijd dat sociale media nog in de kinderschoenen stonden, overspoelden miljoenen gebruikers de populaire site om hun pagina's aan te passen, vervelende bulletins te posten, geweldige nummers te maken en contact te maken met mensen. Dit was de site die de weg vrijmaakte voor wat we sindsdien hebben gezien, en het maakte plaats voor de opkomst van Tila Tequila.

Volgens Suggest: "Ze vertrok naar Los Angeles en in 2002 werd ze Playboy's Cybergirl of the Week. Tila was ook de eerste Aziatische Cyber Girl van de Maand en poseerde vervolgens in een aantal afbeeldingen voor maar de grootste boost voor haar profiel kwam in 2003 toen ze zich bij MySpace aansloot. Met een paar gewaagde liedjes en een handvol bikinifoto's op haar pagina, slaagde ze erin meer dan 30 miljoen views te trekken. In 2006 beschreef Time Magazine haar als de koningin van het socialemediaplatform."

Nogmaals, dit was pre-Facebook en YouTube, en in een tijdperk waarin viraal gaan extreem moeilijk was om te doen, was Tila Tequila een virale sensatie die een legitieme beroemde naam werd.

Met de status van beroemdheid kwamen er veel kansen, en plotseling was Tila overal. Ze was in films, ze was in tv-shows en ze maakte zelfs muziek.

Tijdens het tijdperk leek ze kogelvrij, maar zoals fans door de jaren heen zagen, vielen de dominostenen naar beneden.

Tila had wilde controverses

Nadat haar reality-datingshow een hit werd, onderging Tila een transformatie in een poging haar imago te hervormen. Dit was echter rampzalig, aangezien ze schokkend onsmakelijke inhoud online begon te plaatsen.

"Tila begon 2010 met een wedergeboorte, hernoemde zichzelf Miss Tila en nam nieuwe muziek op. Maar ze ging een duister pad in in 2013 toen ze haar sociale-mediaplatforms begon te gebruiken om antisemitische tirades te publiceren. Naast een persoonlijke blogpost met de titel "Waarom ik sympathiseer met Hitler, deel 1: de ware geschiedenis onthuld", beweerde ze dat ze de gereïncarneerde nazi-leider was ", schrijft Suggest.

Onnodig te zeggen dat mensen volslagen ongeloof waren dat de virale ster dit soort inhoud zou plaatsen. In een oogwenk werd ze uit de schijnwerpers geduwd en de media gingen snel verder en ontdekten nieuwe en interessante virale sensaties.

Dingen eindigden daar niet voor Tila, want ze werd opgestart door Celebrity Big Brother voor die oude berichten. Dit is een van de weinige nieuwtjes die mensen in jaren over Tila Tequila hebben gehoord, en dit was in 2015.

Het is jaren geleden dat Tila Tequila op de een of andere manier beroemd was, en voormalige MySpace-gebruikers vragen zich af wat er is gebeurd met het meisje dat het eerste grote platform van sociale media veroverde.

Wat doet ze nu?

In wat waarschijnlijk geen verrassing is voor mensen, blijft Tila Tequila inhoud publiceren die ronduit verschrikkelijk is.

Ze is verbannen voor Instagram en haar YouTube-kanaal, dat vrijwel geen views of tractie genereert, bevat evangelische video's en muziekcontent.

De moeder van twee was naar verluidt bezig met het maken van gospelmuziek, maar er is nog niets van terecht gekomen.

"Haar fans zullen uitkijken naar haar volgende stap als de moeder van twee kinderen de gospelmuziek binnenkomt. Zal ze nog een grote hit in de industrie produceren? Vanaf 2021 moet ze nog met iets uitkomen, dus we zullen moeten afwachten en lijken, " Legit meldt.

Gezien alle controverse die ze over zichzelf heeft veroorzaakt en het feit dat ze nu wordt beschouwd als een internetantiek, kunnen we ons niet voorstellen dat ze ooit de schijn zal herwinnen van de populariteit die ze ooit genoot tijdens de grootste jaren van haar carrière.

Tila Tequila's opkomst en ondergang in de popcultuur was wild voor mensen om naar te kijken, en het dient als een waarschuwend verhaal voor degenen die een merk bouwen op sociale media.

Aanbevolen: