Van schaamteloze tot zoete magnolia's: waar zijn nu de sterren van Reba?

Inhoudsopgave:

Van schaamteloze tot zoete magnolia's: waar zijn nu de sterren van Reba?
Van schaamteloze tot zoete magnolia's: waar zijn nu de sterren van Reba?
Anonim

Reba was een geliefde show uit de jaren 2000, die de capriolen en het leven van een gezin volgde dat het plezier in 'disfunctioneel' stopte. Deze serie - die oorspronkelijk slechts voor een paar seizoenen werd gespeeld - duurde zes seizoenen en kreeg een grote schare fans. Onder leiding van Reba McEntire, die al behoorlijk beroemd was vanwege haar zangcarrière, was de show meteen een succes en veel kijkers werden verliefd op de familie en hun humoristische chaos. Fans waren loyaal, stemden af op elke nieuwe aflevering, opgewonden om de hartverwarmende en grappige familie te zien terwijl ze worstelden met problemen uit het echte leven, zoals tienerzwangerschappen, echtscheidingen en het opvoeden van kinderen. Elke aflevering eindigde met een ander probleem opgelost, een les geleerd en de kijkers iets gegeven om over na te denken in hun eigen leven tot de volgende aflevering.

De enige reden waarom Reba werd geannuleerd was vanwege een fusie en de oprichting van The CW. Ze besloten dat de show niet langer paste bij de dynamiek waar het bedrijf naar op zoek was, dus nadat ze het een kort 6e seizoen hadden gegeven om de show af te ronden, ging het voorgoed uit de lucht. Het blijft echter tot op de dag van vandaag een favoriet bij de fans en velen zijn nieuwsgierig naar wat er met de acteurs en actrices is gebeurd sinds de show eindigde.

9 Reba McEntire (Reba Hart)

Het hoofd van de show, Reba McEntire, was de moeder en lerares in de show en hielp haar showfamilie door de ups en downs van het leven te leiden - of het nu een serieus, oprecht moment was of dwaze capriolen. Nadat de show was afgelopen, keerde Reba terug naar haar muziekcarrière en domineerde ze de countrymuziekscene. Ze heeft vele prijzen gewonnen, waaronder een Grammy, en heeft gastoptredens en acteerrollen gespeeld in verschillende shows en films, zoals Young Sheldon, Better With You en Spies In Disguise.

8 Christopher Rich (Brock Hart)

Brock Hart was het personage dat iedereen graag haatte in de show, en hij maakte het gemakkelijk met zijn lachwekkende pogingen om een ouder en een goede echtgenoot te zijn. Christopher Rich speelde de rol goed en bracht menselijke momenten voort die een zorgzaam en liefdevol persoon onthulden onder Brock's oppervlakkige en schilferige uiterlijk. De acteur was sindsdien te zien in shows als Desperate Housewives en Boston Legal. Hij trouwde in 2003 met Eva Halina Rich en ze kregen een tweeling. Hij deelt ook een dochter met zijn ex-vrouw Nancy Frangione.

7 Melissa Peterman (Barbra Jean Booker Hart)

De rol spelen van een minnares die een echtgenoot stal is niet gemakkelijk, maar Melissa Peterman's vertolking van Barbra Jean was er een van gratie en liefde. Ze was meteen sympathiek en fans genoten van haar overdreven sprankelende en dramatische persoonlijkheid, evenals van haar af en toe diepe, serieuze momenten. De actrice heeft sindsdien rollen gehad in veel films en tv-shows zoals Young Sheldon en Dancing Fools. De komiek is nog steeds gelukkig getrouwd met John Brady en is een toegewijde moeder voor hun zoon Riley.

6 JoAnna Garcia Swisher (Cheyenne Hart-Montgomery)

Van een zwangere tiener tot een verantwoordelijke ouder en vrouw, JoAnna Garcia Swisher speelde de rol van Cheyenne heel goed. Haar karakter groeide en rijpte gedurende de show van een verwende tiener tot een zelfverzekerde volwassene, en dat gold ook voor de actrice zelf. Sinds de show eindigde, is ze doorgegaan met haar acteercarrière, met in de hoofdrol Once Upon A Time, The Astronaut Wives Club, Gossip Girl en Sweet Magnolias om er maar een paar te noemen. Ze trouwde in 2010 ook met Nick Swisher, een honkbalspeler en ze hebben nu ook twee prachtige dochters.

5 Steve Howey (Van Montgomery)

Het 'lieve idioot'-personage van Van Montgomery, de jock die makelaar werd, werd gespeeld door Steve Howey. Fans hielden van zijn humoristische capriolen en ontroerende momenten, en hij werd al snel een favoriet bij het publiek. Sindsdien heeft de acteur zijn carrière voortgezet, met in de hoofdrol hits als Shameless, Bride Wars en Dead To Me. In 2020 werd aangekondigd dat hij en Sarah Shahi, die elkaar tijdens de show ontmoetten, uit elkaar gingen en de scheiding werd in januari 2021 afgerond. Het paar deelt de voogdij over hun drie kinderen, William, Violet en Knox.

4 Scarlett Pomers (Kyra Hart)

Misschien de meest intelligente van de personages in de show, was de pittige Kyra Hart de perfecte weergave van het ondergewaardeerde middelste kind en was ze weg voor het grootste deel van de afleveringen van seizoen 5. De waarheid over wat er in die tijd met Scarlett Pomers is gebeurd, is dat ze werd behandeld voor haar anorexia, waarnaar licht werd verwezen toen ze terugkwam. Nadat Reba was geëindigd, stopte ze met acteren en richtte ze zich op een carrière in fotografie en sieradenontwerp. Ze doet ook af en toe een voice-over en wat muziek.

3 Mitch Holleman (Jake Hart)

Veel fans hebben zich afgevraagd waar Reba-ster Mitch Holleman naartoe ging na het spelen van het opgewonden broertje. Zijn capriolen en ondeugende grijns waren een traktatie toen hij op het scherm was, aangezien het grootste deel van de verhaallijn draaide om zijn ouders en oudere broers en zussen, maar hij werd zeker herinnerd door fans. Hij acteert nog steeds, zij het voornamelijk in kleinere rollen, en staat bekend om zijn rollen in The Hangover en Guadalajara. Hij host nu een komische podcast genaamd Extreem internet en trouwde onlangs met Emma Elizabeth Hollemon in 2020.

2 Alena & Gabrielle LeBerger (Elizabeth Montgomery)

Elizabeth Montgomery, waarnaar voortdurend wordt verwezen, maar er erg klein uitziet, was de schattige dochter van Cheyenne en Van. Zoals met de meeste baby- en peuterpersonages in Hollywood, werd het kind gespeeld door een identieke tweeling, in dit geval Alena en Gabrielle LeBerger. Er is niet veel bekend over wat de twee meisjes hebben uitgespookt, aangezien ze uit het publieke oog zijn verdwenen. Maar aangezien ze nu bijna 18 zouden zijn, zouden ze kunnen besluiten om weer te verschijnen naarmate ze ouder worden. Alleen de tijd zal leren of ze zullen terugkeren naar acteren of een privéleven zullen blijven leiden.

1 Alexander & Jackson McClellan (Henry Hart)

Henry stond bekend als het kind van Brock en Barbra Jean en was een ander personage waarnaar vaak werd verwezen maar zelden werd gezien. Er was niet veel bekend over het personage, behalve dat hij een voorliefde had om ondeugend te zijn en zich vaak misdroeg. Net als bij het personage zijn de tweeling die hem speelde, Alexander en Jackson McClellan even gehuld in mysterie. Niemand heeft hen in het openbaar gezien of gehoord sinds het einde van Reba, en het enige dat momenteel over hen bekend is, is dat ze nu ongeveer 20 jaar oud zouden moeten zijn.

Aanbevolen: