Waarom zijn Amber Heard en Elon Musk uit elkaar gegaan?

Inhoudsopgave:

Waarom zijn Amber Heard en Elon Musk uit elkaar gegaan?
Waarom zijn Amber Heard en Elon Musk uit elkaar gegaan?
Anonim

Amber Heard en Elon Musk waren de afgelopen weken twee van de meest voorkomende namen in het nieuws… 's werelds rijkste man voor zijn campagne om het socialemediaplatform Twitter over te nemen, en de actrice voor de smaadzaak tegen haar door ex-man, Johnny Depp.

Hoewel hun huidige, respectievelijke lot een wereld van verschil lijkt te zijn, is er een tijd dat Heard en Musk praktisch bij de heup waren samengevoegd. In 2017 hadden de twee controversiële beroemdheden een relatie, voordat ze na amper een jaar samen een einde aan de zaak maakten.

Er gaan geruchten dat de twee begonnen te verbroederen terwijl Heard nog met Depp getrouwd was, en dat Musk in die vroege dagen meedogenloos was in zijn streven naar haar genegenheid. Er is echter geen solide bewijs om dit te ondersteunen.

Desalniettemin waren Musk's gevoelens jegens Heard altijd vrij duidelijk, zoals werd benadrukt door zijn gewonde reactie op hun uiteindelijke breuk begin 2018. Het paar was naar verluidt weer bij elkaar gekomen voor ongeveer twee maanden, voordat de zaken voor eens en voor altijd eindigden in januari van dat jaar.

Dit is wat ze allebei hebben gezegd over waarom hun relatie eindigde.

Hoe hebben Amber Heard en Elon Musk elkaar ontmoet?

In 2013 speelde Amber Heard een bijrol in de actiefilm Machete Kills van Robert Rodriguez. De film, een vervolg op de originele Machete met Danny Trejo in de hoofdrol, introduceerde een hele reeks sterrennamen aan de cast.

Mel Gibson, Sofia Vergara, Lady Gaga, Cuba Gooding Jr. en Charlie Sheen behoorden tot degenen die in beeld kwamen. Heard voegde zich ook bij de line-up, omdat hij niet in de eerste film te zien was.

De plot van Machete Kills volgt Trejo als Machete Cortez, 'een ex-federale agent die door de president van de Verenigde Staten is gerekruteerd om Marcos Mendez te onderzoeken, een revolutionair met een gespleten persoonlijkheid [en waarvan] wordt aangenomen dat hij een kernraket gericht op de VS.'

Heard speelde de rol van "Miss San Antonio" Blanca Vasquez, beschreven als 'een schoonheidskandidaat in Texas die fungeert als Machete's handler voor de Mendez-missie'.

Mel Gibson speelde een militaire techpreneur bekend als Luther Voz, wiens karakter losjes was gemodelleerd naar Elon Musk. Musk maakte ook een cameo in de film - als zichzelf - en zo leerde hij Heard voor het eerst kennen.

Waarom zijn Amber Heard en Elon Musk uit elkaar gegaan?

Na enkele maanden uit te zijn geweest, gingen Amber Heard en Elon Musk uit elkaar, waarbij de Zuid-Afrikaanse miljardair naar verluidt de beslissing nam om de zaken te beëindigen. Destijds maakte geen van beiden een openbare opmerking over hun splitsing, of de reden erachter.

Een bron dicht bij het paar zou conflicten in hun persoonlijke schema's hebben genoemd als de belangrijkste reden waarom ze hun eigen weg moesten gaan.

"Elon en Amber zijn deze week uit elkaar gegaan", bevestigde de bron aan Page Six News. "Elon nam de beslissing om de zaak te beëindigen en Amber stemde toe. De timing was gewoon niet goed, maar ze geven nog steeds om elkaar."

Dit was in februari 2018, ongeveer zes maanden nadat voor het eerst was gemeld dat ze uit elkaar waren gegaan. Daarna kwamen ze naar verluidt terug in de laatste maanden van 2017, voordat ze definitief een einde maakten aan het begin van het nieuwe jaar.

People Magazine bevestigde ook het Page Six-rapport dat tijd een belangrijke factor in de splitsing was.

Wat Amber Heard en Elon Musk hebben gezegd over hun breuk

Toen Elon Musk zelf over het uiteenvallen sprak, leek hij de bron tegen te spreken die beweerde dat hij het was die Amber Heard verliet.

In een interview met Rolling Stone zei hij: "Ik heb het net uitgemaakt met mijn vriendin", voordat hij er achteraf aan toevoegde: "Nou, ze heeft het meer met mij uitgemaakt dan ik met haar, denk ik."

Hij ging verder met de mate van pijn waaraan hij leed als gevolg van de breuk. "Ik was echt verliefd, en het deed erg pijn", vervolgde hij. "Ik heb de afgelopen weken ernstige emotionele pijn gehad. Ernstig."

Heard leek dit soort verwoesting helaas niet te delen. Hoewel bronnen destijds beweerden dat ze radeloos was, vertellen e-mails tussen haar en haar vrienden die tijdens haar recente proces openbaar zijn gemaakt een ander verhaal.

Musk is sindsdien natuurlijk verder gegaan met de relatie. Hij begon te daten met de Canadese zanger Grimes in mei 2018. Het knipperlichtpaar heeft tot nu toe twee kinderen, waaronder een tweede via een draagmoeder - die ze in december vorig jaar in het geheim verwelkomden.

Aanbevolen: