De gevolgen van Trumps opmerkingen over Harry en Meghan

Inhoudsopgave:

De gevolgen van Trumps opmerkingen over Harry en Meghan
De gevolgen van Trumps opmerkingen over Harry en Meghan
Anonim

Je kunt zeker rekenen op de voormalige Amerikaanse president Donald Trump om te zeggen wat hij echt denkt! Onlangs gaf de leerling-ster POTUS een exclusief interview aan de Britse journalist Piers Morgan om samen hun gedachten te delen over prins Harry en zijn vrouw Meghan, hertogin van Sussex.

Trump hield geen vuisten toen hem door Morgan werd gevraagd naar zijn mening over het paar, en haalde de krantenkoppen met zijn kijk op hun gedrag. Maar wat zijn de gevolgen van deze opmerkingen? Lees verder om erachter te komen.

8 Trump en Morgan hebben een geschiedenis met het koppel

Geen van beide mannen zijn grote fans van het ex-koninklijke paar - Piers werd geghost door voormalige vriend Meghan en verloor zijn baan bij de Britse ontbijtshow Good Morning Britain nadat hij beweerde dat Meghan had gelogen tijdens haar veelbesproken vertelling -Alle Oprah-interviews. Donald werd eveneens afgesnauwd door het paar nadat ze weigerden hem te ontvangen tijdens zijn staatsbezoek aan het VK tijdens zijn presidentschap.

7 Wat zei Donald Trump over Harry en Meghan?

Tijdens zijn sit-down chat met Morgan, was Trump brutaal eerlijk toen hij werd ondervraagd over de recente capriolen van Harry en Meghan met betrekking tot de koningin.

"Ik ben geen fan van Meghan, en dat was ik ook niet vanaf het begin", verklaarde Trump. "Arme Harry wordt rondgeleid door zijn neus. En ik denk dat hij een schande is. En ik denk dat toen ze slecht sprak over de koninklijke familie, maar in het bijzonder de koningin, je weet wel, ik de koningin ontmoette. Het zou 20 minuten duren."

6 Trump voorspelt dat hun huwelijk binnenkort zal eindigen in een scheiding

Kijkend in zijn glazen bol zei Trump ook dat hij verwachtte dat het huwelijk van het paar niet lang meer zou duren omdat Harry het zat zou worden om door zijn vrouw gecontroleerd te worden.

"Ik wil weten wat er gaat gebeuren als Harry besluit dat hij er genoeg van heeft om overal de baas te spelen", zei Trump. "Of misschien als ze besluit dat ze een andere man leuker vindt. Ik wil weten wat er gaat gebeuren als het eindigt, oké."

5 Trump had vertrouwen in zijn voorspelling

Trump had vertrouwen in zijn voorspelling en geloofde dat het een rommelige scheiding zou worden:

Ik ben een heel goede voorspeller geweest, zoals je weet. Ik heb bijna alles voorspeld. Het zal eindigen en het zal slecht eindigen. En ik vraag me af of Harry hij gaat op handen en knieën terug naar de prachtige stad Londen en zegt: alsjeblieft. Weet je, ik denk dat Harry op een pad is geleid.

4 Trump zei ook dat hun koninklijke titels moesten worden weggenomen

Morgan vroeg Trump ook wat hij zou doen als hij nu de koningin was, en of hij hun koninklijke titels zou verwijderen.

"Dat zou ik doen", zei Trump nadrukkelijk. "Het enige waar ik het niet mee eens ben met de koningin, waarschijnlijk een van de weinige dingen ooit, is dat ik denk dat ze had moeten zeggen, als dat jouw keuze is, prima. Maar je hebt geen titels meer, weet je, en eerlijk gezegd, kom niet waar je bent, omdat haar loyaliteit aan het land is. Dat zei ze vaak. Haar loyaliteit is aan het land. En ik denk dat hij zo respectloos is geweest voor het land, en het is een geweldig land. Ik heb daar veel spullen. Ik bezit een plaats genaamd Turnberry en in Aberdeen bezit ik en, ik bedoel, we hebben Aberdeen is de prachtige oliehoofdstad van Europa en ik bezit daar dingen en ik hou van dat land. Het is ongelooflijk, in Schotland hou ik van Turnberry, ik hou van wat ik daar deed. Ik heb daar dingen gebouwd."

Een andere opmerking die sociale media hebben aangegrepen, is de mening van Trump dat Harry wordt geïntimideerd door zijn dominante vrouw Meghan, en, in zijn eigen woorden, "gegeseld wordt zoals geen persoon die ik denk dat ik ooit heb gezien."

3 Trumps uitspraken haalden de krantenkoppen

Over de hele wereld haalden de opmerkingen van Trump de kranten, en vooral in het VK waren ze voorpaginanieuws. Ook op het hele internet hebben mediabureaus het interview van Trump behandeld, waarbij ze vooral gebruik maakten van zijn bewering dat Harry "geslaagd" is.

2 Veel mensen gaven er niet om

Veel gebruikers van sociale media zeiden dat ze niet geïnteresseerd waren in de mening van de Amerikaanse miljardair, met één die schreef: 'Ik weet niet zeker of ik het erg vind wat Trump van prins Harry denkt.'

Anderen waren boos dat Trump zijn twee cent had gegooid over de gespannen situatie binnen de koninklijke familie, en wilden dat hij naar beneden ging.

1 Maar anderen dachten dat zijn opmerkingen juist waren

Hoewel velen dachten dat Trump in ieder geval geen voorkennis over het paar had, dus niet echt commentaar konden geven, vonden anderen het goed wat hij te zeggen had en sprongen in zijn verdediging.

Op Twitter schreef een account: "Geklopt als geen persoon die ik denk dat ik ooit heb gezien en rondgeleid door zijn neus". Donald Trump nagelt het op Harry Windsor. TrumpWasRightHarry"

"Geen fan van Trump, maar hij is perfect over Harry &Megs", zei een ander. "De koningin en het parlement moeten actie ondernemen! Als huidig regerend monarch zou Hare Majesteit de toekomst van de koninklijke familie moeten beschermen - het helpt niet om die twee weg te laten komen met het vernielen van de RF voor contant geld."

Aanbevolen: