Fans beweren dat Facebook de aanval van hatelijke opmerkingen over Lizzo verwijdert

Inhoudsopgave:

Fans beweren dat Facebook de aanval van hatelijke opmerkingen over Lizzo verwijdert
Fans beweren dat Facebook de aanval van hatelijke opmerkingen over Lizzo verwijdert
Anonim

Veel beroemdheden hebben uitgesproken hoe uitdagend het voor hen is om met de haters om te gaan, zowel emotioneel als mentaal. Onder de beroemdheden die getroffen zijn door het wrede trollen op sociale-mediaplatforms is Lizzo, die in tranen uitbarstte nadat ze werd aangevallen door een vreselijk persoonlijk, hard commentaar.

Cardi B kwam de afgelopen dagen in haar verdediging, en nu zijn de grote pruiken van Facebook moedig tussenbeide gekomen door te zeggen dat ze de harde woorden van al hun platforms zullen wegvagen, en zal zelfs de accounts van trollen verwijderen die bijzonder problematisch zijn.

Fans hebben veel te zeggen over de kwestie, en hun perspectieven zijn verdeeld of dit een wijs idee is.

Facebook is aan het opruimen

Na verschillende haatdragende aanvallen online te hebben ondergaan, barstte Lizzo onlangs in tranen uit en beschreef ze hoe gevoelig ze is voor een aantal vreselijke opmerkingen en hoe diep het haar soms raakt. Ondanks haar pogingen om het van zich af te schudden of de opmerkingen te negeren, is het onvermijdelijk dat sommigen van hen haar geest binnendringen, en ze heeft toegegeven gekwetst te zijn door alle vreselijke dingen die haar haters over haar hebben gepost.

In reactie op deze rapporten is Facebook opgevoerd om te verklaren dat ze hun platform zullen opschonen en ook Instagram-opmerkingen zullen doornemen om de haters daar ook weg te vegen.

Ze hebben verklaard dat ze de online trollen nauwlettend zullen volgen en niet alleen ongepaste en grove opmerkingen zullen verwijderen, maar ook gebruikers volledig zullen verwijderen als ze bijzonder problematisch blijken te zijn op hun platform.

Fans debatteren over interferentie van Facebook

Terwijl Facebook opkomt om inmenging te plegen in de hatelijke opmerkingen die trollen achterlaten, zijn fans verdeeld over de vraag of dit een verstandige zet is voor het sociale-mediaplatform.

Aan de ene kant lopen de denigrerende en ronduit gemene opmerkingen echt uit de hand en blijken ze een enorme tol te eisen van mensen, waaronder Lizzo.

Aan de andere kant is er echter veel te zeggen voor de vrijheid van meningsuiting, en dit opent een hele reeks wormen over hoe elk bericht zal worden beoordeeld en of er echt met de mening van mensen moet worden geknoeid.

Opmerkingen van fans over dit onderwerp zijn onder meer; "Ik keur het niet goed om kwetsend te zijn, maar dat is letterlijk een inbreuk op de vrijheid van meningsuiting", "Wat is er met de vrijheid van meningsuiting gebeurd? Als ze de opmerkingen niet aankan, plaats ze dan niet op sociale media", evenals; "Privéplatforms mogen de taal controleren op hun particuliere diensten. Als je gaat zeuren over de grondwet die je in staat stelt om mensen te degraderen, probeer het dan alsjeblieft beter te begrijpen."

Aanbevolen: