De waarheid over de vriendschap van Nicki Minaj en Coi Leray

Inhoudsopgave:

De waarheid over de vriendschap van Nicki Minaj en Coi Leray
De waarheid over de vriendschap van Nicki Minaj en Coi Leray
Anonim

Nicki Minaj maakt tegenwoordig een muzikale comeback, na een lange familie-geïnspireerde onderbreking. Een van haar laatste werk is een samenwerking met de controversiële rapper Coi Leray. Hun nummer, Blick Blick! geconfronteerd met veel hindernissen voorafgaand aan de release, waaronder wat drama met Leray's vader, Benzino. Maar ondanks alles bleef Minaj de 25-jarige artiest steunen. Hier is alles wat je moet weten over hun vriendschap.

Hoe werd Coi Leray beroemd?

Zoals veel jonge artiesten tegenwoordig, begon Leray haar carrière op sociale media. In 2011 bracht ze haar eerste nummers Bow Down en Rock Back uit via YouTube. Haar broer Taj heeft zich ook voor een korte periode bij haar gevoegd. Leray werkte toen in de verkoop. Uiteindelijk zegde ze haar baan op om muziek te gaan maken. In 2018 bracht ze haar debuutsingle uit via SoundCloud, G. A. N., een reactie op de single van A Boogie wit da Hoodie, DTB. In hetzelfde jaar bracht ze haar doorbraaksingle Huddy uit, evenals haar eerste mixtape Everythingcoz.

In januari 2021 had ze haar eerste Billboard Hot 100-hit, No More Parties, die piekte op nummer 26. Vier maanden later werd het platina gecertificeerd door de Recording Industry Association of America (RIAA). In dezelfde tijd begon ze te verschijnen in de Whistle-serie, Coi Vs. en maakte haar tv-debuut met No More Parties in The Tonight Show Starring Jimmy Fallon. Het was een hectische tijd voor Leray, die toen ook een paar minder goede virale momenten had. In mei 2021 ging ze viraal met een clip van haar optreden voor een dode menigte op H-Town Memorial Day Mayhem.

De volgende maand werd ze weer trending voor nog een ander optreden met een niet-reagerend publiek in Rolling Loud Miami. Dankzij TikTok, dat tegenwoordig een levensader is voor muzikanten, kon Leray zichzelf verlossen. Haar single Twinnem ging viraal op het platform. Het had zelfs een remix met DaBaby twee maanden later, in november 2021. In september toerde Leray als voorprogramma van Lil Baby's The Back Outside Tour. Toen werd ze genomineerd voor Beste Nieuwe Hip Hop Artiest bij de 2021 BET Hip Hop Awards.

Het drama over de samenwerking van Coi Leray en Nicki Minaj

In maart 2022 liet Leray haar samenwerking met Minaj, Blick Blick, vallen. Het debuteerde en piekte op nummer 37 in de Billboard Hot 100. Het was echter niet gemakkelijk om daar te komen. In februari lekte Leray's vader en tv-persoonlijkheid, Benzino, de details van haar aanstaande project tijdens een optreden in Clubhouse. "Haar album wordt dope. Ze heeft dit nummer met Nicki Minaj dat uit gaat komen en dat wordt te gek", jubelde hij. Minaj sloot de claims onmiddellijk af. "Ik heb met niemand een samenwerking", schreef ze op haar Instagram-verhaal en merkte op dat ze zich op haar eigen muziek concentreert."Onika-modus. Ik hou van je."

Leray vermeed het gerucht ook, maar sprak haar ongenoegen uit over zijn vader die namens haar sprak. "Het is mijn beurt, papa. Ik wil dat je verdomme gaat zitten, wat popcorn voor je neemt, geniet van de douche en voor mij klapt als het tijd is om voor mij te klappen", zei ze tijdens een Instagram Live. Het is duidelijk dat Benzino gelijk had. Een maand nadat Blick Blick uitkwam, bracht Leray haar debuutstudio-album Trendsetter uit. Het bevat verschillende andere samenwerkingen met artiesten als H. E. R., Yung Bleu, Young M. A., A Boogie wit da Hoodie en meer.

Inside Coi Leray & Nicki Minaj's Friendship

Begin april 2022 ging Leray zitten met The Breakfast Club om het record recht te zetten over haar relatie met haar vader. "Mijn vader is een geweldige man. En ik hou van hem, ongeacht onze verschillen, hij is nog steeds mijn vader en ik moet hem respecteren, toch?" ze zei. "Mijn vader en ik bouwen nog steeds aan onze relatie. Ik ben eerlijk. En als ik met mijn vader praat, heb ik zoiets van: 'Ik wil je gewoon vertellen wat er aan de hand is, zodat je trots op me kunt zijn.'" Ze voegde eraan toe dat haar grootste zorg was dat Minaj zou denken dat ze een nieuweling was. probeert de samenwerking via haar beroemde vader te lekken voor invloed.

In plaats daarvan moedigde de Super Bass-hitmaker Leray aan om haar vader te vergeven. "Ze had zoiets van, 'Yo, ik snap het en ik begrijp het en één ding - je moet je vader respecteren' en ze is eigenlijk een van de belangrijkste redenen waarom ik 'team-papa' ben'", zei ze over het advies van Minaj. "Ze maakte het duidelijk als: 'Wat je ook doormaakt, bro, dat is je vader. En daarom gaan we dit nummer doen.'" De Grammy-winnaar verloor haar vader, Robert Maraj in een tragische hit- and-run in februari 2021. Ze noemde het 'het meest verwoestende verlies van mijn leven'. Minaj had een turbulente relatie met Maraj toen ze opgroeide.

Aanbevolen: