Scrubs' krijgt misschien eindelijk een goede opwekking

Inhoudsopgave:

Scrubs' krijgt misschien eindelijk een goede opwekking
Scrubs' krijgt misschien eindelijk een goede opwekking
Anonim

De familie Scrubs is eindelijk herenigd en het klonk heel erg alsof ze klaar waren om terug te keren naar het Sacred Heart Hospital. Op het ATX TV Festival op zondag kwamen de kernleden van de cast samen met showrunner Bill Lawrence voor een energierijk reüniepanel om de erfenis van de show te bespreken. Het gesprek ging natuurlijk over in de mogelijkheid van een reboot, en het klinkt alsof iedereen aan boord is.

De 'Scrubs'-bende eindelijk geruïneerd op zondag

Alle gebruikelijke verdachten waren aanwezig. Zach Braff, Donald Faison, Sarah Chalke, John C. McGinley, Judy Reyes en Neil Flynn verzamelden zich op het podium met show-maker Bill Lawrence voor een gesprek gehost door Variety TV Editor Michael Schneider.

De bende behandelde een groot aantal onderwerpen, van Fake Doctors, Real Friends with Zach en Donald - een podcast waarin Braff en Faison de hitshow opnieuw bezoeken - tot Chalke's tijd die tijdens het festival in een lift zat.

Tegen het einde van het panel werd de groep ondervraagd over het doen van een soort reboot, en het klinkt heel erg alsof ze allemaal aan boord zijn.

“Ik denk dat we het allemaal willen. We zouden allemaal graag weer samenwerken. Het is gewoon dat het heel moeilijk is', reageerde Faison, die Turk speelde. Het kan geen volledig seizoen van een show zijn - het zou een film of iets dergelijks moeten zijn, waar je maar een paar maanden aan zou kunnen besteden. Iedereen doet dingen.”

Faison gebaarde naar Lawrence, die de show heeft gemaakt, en voegde eraan toe: "Deze kerel zal nooit meer vrij zijn." Tegenwoordig is Lawrence bezig met zijn nieuwe show, Ted Lasso, waarvan hij de co-creator, schrijver en uitvoerend producent is.

De cast is aan boord voor een reboot, maar Lawrence geeft geen geheimen prijs

Maar Lawrence klinkt alsof hij een game is voor een reboot - of misschien een film?

"We gaan het doen omdat we het geluk hebben dat mensen om ons geven", zei hij. “Van top tot teen genieten we ervan om tijd met elkaar door te brengen. Als je ooit een excuus hebt om met mensen te werken met wie je toch tijd zou willen doorbrengen, ren er dan naar toe… Het is het waard voor mij om Neil weer in die jumpsuit te zien.'

Flynn onderbrak: “Het is geen jumpsuit; het is een shirt en broek!”

Nadat een publiekslid de showrunner vroeg waar hij denkt dat de personages vandaag zouden zijn, zei hij: "Je vraagt me om de reboot voor je te schrijven!" Reyes - die Carla Espinosa speelde - had een gedachte: "Ik denk dat Turk en J. D. eindelijk uitkomen."

Aanbevolen: