Joe Millionaire' gedwongen om deelnemer onhandig vroeg naar huis te sturen in première van opwekking

Inhoudsopgave:

Joe Millionaire' gedwongen om deelnemer onhandig vroeg naar huis te sturen in première van opwekking
Joe Millionaire' gedwongen om deelnemer onhandig vroeg naar huis te sturen in première van opwekking
Anonim

Joe Millionaire is teruggekeerd naar Fox, maar dit is zeker niet de reality-datingshow die je je misschien herinnert.

In plaats van een groep vrouwen te misleiden om met een man te daten waarvan ze dachten dat hij miljonair was, staan er twee mannen op, Kurt Sowers en de 27-jarige Steven McBee – de ene waard $ 10 miljoen, en de andere niet.

Joe Millionaire: For Richer or Poorer première bood de drama- en scheikundefans van de show die ze verwachtten. De première op donderdagavond bevatte al een grote wending. Het blijkt dat Steven een van de vrouwen in de menigte herkende!

Deelnemer gedwongen om realityshow vroegtijdig te verlaten

Na de onthulling dat het paar elkaar kent, sprak Steven onmiddellijk met de andere vrijgezel, Kurt, en vervolgens met de gastheer van de show, Martin.

Volgens Steven hebben hij en Caroline elkaar nooit persoonlijk ontmoet, maar hadden ze eerder een match op de dating-app Hinge en volgden ze elkaar op Instagram. Ze weet wie hij is en hoe rijk hij is.

"Als Caroline weet dat Steven rijk is, zal de veronderstelling duidelijk zijn dat ik dat niet ben," zei Kurt, "Dus, ik bedoel, de hele zaak kan verpest worden." Gelukkig was de twist nog niet onthuld aan de andere vrouwelijke deelnemers, zodat de producenten snel konden handelen.

Producenten gaven duidelijk instructies aan Caroline om rustig uit de groep te worden teruggetrokken. "Ben ik in de problemen", vroeg Caroline, waarop een van de producers antwoordde: "Nou, ik wilde een echt, eerlijk gesprek met je hebben. Wie ken je? Ik moet weten wat er aan de hand is."

"Mijn hele doel om hier te komen was om liefde in zijn meest ware vorm te vinden en vrouwen te ontmoeten die helemaal niets van mij weten. Niets, "zei Steven tegen Caroline."Hoe jammer het ook is, ik kan dat niet doen als je weet wie ik ben. Dus ik zal je naar huis moeten sturen. Het spijt me zo. Het is niets tegen je."

Caroline reageerde en zei: "In zekere zin heb ik het gevoel dat je jezelf en mij een slechte dienst bewijst door mij niet te leren kennen." Ondanks haar protesten werd Caroline uit de show geëlimineerd uit angst dat ze te veel zou onthullen aan de andere vrouwen.

Joe Millionaire zet een draai aan datingshowformaat

Joe Millionaire heeft een draai gegeven aan het formaat van datingshows door twee mannen en 18 vrouwen te hebben. Fans zijn opgewonden om te zien met wie de vrouwen de twee kiezen en of ze besluiten om de man aan te gaan waarvan ze denken dat hij rijk is of degene met wie ze het meeste contact hebben.

Fans zijn al enthousiast over de bromance tussen Kurt Sowers en Steven McBee. Het paar maakte onmiddellijk contact en danste zelfs samen!

Aanbevolen: