Welk castlid uit 'Love Is Blind' heeft het hoogste vermogen?

Inhoudsopgave:

Welk castlid uit 'Love Is Blind' heeft het hoogste vermogen?
Welk castlid uit 'Love Is Blind' heeft het hoogste vermogen?
Anonim

Het tweede seizoen van Netflix's sensationele datingshow Love Is Blind ging in februari van dit jaar in première op het streamingplatform. Deze vervolgaflevering van de Chris Coelen-realityshow was gevuld met veel dramatische -- zelfs ongemakkelijke -- momenten.

Al met al zorgde het voor een zeer vermakelijk seizoen 2, met de show al vernieuwd voor een derde, vierde en vijfde seizoen. Het komende seizoen van Love Is Blind werd back-to-back gefilmd met degene die net werd uitgezonden.

Tientallen stellen hebben al deelgenomen aan de show, die mensen uit verschillende lagen van de bevolking heeft aangetrokken. Volgens meerdere rapporten krijgen deelnemers aan Love Is Blind weinig tot niets betaald om in de show te verschijnen.

Eén bron die dicht bij het programma staat, werd onlangs geciteerd en zei dat de castleden 'echt op zoek zijn naar liefde'. Dat gezegd hebbende, er zijn mensen die in de show zijn geweest en een indrukwekkende hoeveelheid rijkdom hebben.

Seizoen 1 alleen al had een aantal miljonairs, en dat aantal lijkt in de tweede ronde zelfs gestegen te zijn. Van een aantal deelnemers met zeven cijfers zou Jarrette Jones de rijkste zijn, met een gerapporteerde nettowaarde van $ 2,5 miljoen.

Hoe vergaarde Jarrette Jones zijn nettowaarde van $ 2,5 miljoen?

Jarrette Jones werd geboren op 6 november 1989, wat hem 32 jaar oud maakte toen hij deelnam aan Love Is Blind. Hij maakt deel uit van slechts vier koppels die samen in de show zijn beland, en slechts twee van het tweede seizoen.

Jones ontmoette zijn partner Iyanna McNeely in de show en ze trouwden in juni 2021, tijdens de opnames voor seizoen 2. Het paar is tot nu toe samen gebleven. McNeely zelf wordt geschat op een vermogen van ongeveer $ 500.000.

In de castbeschrijvingen wordt Jones genoemd als projectmanager, wat het werk is dat hij zijn hele carrière heeft gedaan - en dus hoe hij zijn aanzienlijke vermogen heeft vergaard.

De inwoner van Chicago studeerde bedrijfskunde en management, evenals Human Resource Management aan de Ferris State University in Big Rapids, Michigan. Hij werd lid van de Blue Cross Blue Shield Association in Illinois terwijl hij nog op de universiteit zat, en ging daar verder na zijn afstuderen.

Jones zou ook hebben gewerkt als podcast-host, sneakerdealer en kapper.

Meerdere 'Love Is Blind'-castleden zijn ongeveer $ 2 miljoen waard

Terwijl Jarrette Jones de trofee mee naar huis neemt voor het castlid van Love Is Blind met het hoogste vermogen, is er een flink aantal van zijn leeftijdsgenoten die niet al te ver achterblijven. Danielle Ruhl en Nick Thompson zijn het andere stel dat in seizoen 2 is getrouwd.

Net als Jones en McNeely heeft hun relatie tot nu toe ook de tand des tijds doorstaan. In zijn bio op Instagram beschrijft Thompson zichzelf als een humanist en activist. Hij spreekt ook zijn liefde uit voor de drie Chicago NFL-, NBA- en MLB-teams: respectievelijk de Chicago Bears, Bulls en Cubs.

Thompson's LinkedIn-pagina laat zien dat hij momenteel werkt als Vice President Product Marketing voor een bedrijf genaamd Mediafly. Terwijl zijn vrouw naar schatting ongeveer $ 1 miljoen waard is, is de 36-jarige een van degenen die naar verluidt een nettowaarde van ongeveer $ 2 miljoen heeft.

Deepti Vemptati en Mallory Zapata (afgesplitst van hun partners op de bruiloft), evenals Shaina Hurley en Jason Beaumont (gesplitst voor hun bruiloft) hebben allemaal een waarde van ongeveer $ 2 miljoen.

Lauren Speed-Hamilton is $1,5 miljoen waard

Als we teruggaan naar het eerste seizoen van Love Is Blind, lijken de meest succesvolle liefdesverhalen in de show ook de meest succesvolle in het echte leven. Net als bij seizoen 2 slaagden slechts twee koppels erin om helemaal door het gangpad te gaan.

Amber Pike en Matthew Barnett wisselden geloften uit in november 2018. Pike had memorabel een hoge studieschuld op het moment dat ze op de show was.

Nu alles is uitbetaald, heeft ze naar schatting een nettowaarde van ongeveer $ 200.000. Barnett loopt ook niet ver voor op zijn vrouw, met een nettowaarde van ongeveer $ 300.000.

Het andere stel dat in de show trouwde, waren Cameron Hamilton en Lauren Speed, die sindsdien de achternaam van haar man aan haar eigen naam heeft gekoppeld.

29-jarige Hamilton werkt als datawetenschapper en wordt geschat op ongeveer $ 2 miljoen. Zijn partner - die vier jaar ouder is dan hij - is een maker van inhoud en heeft een nettowaarde van ongeveer $ 1,5 miljoen.

Hoewel dat indrukwekkende cijfers zijn, vallen ze nog steeds wat onder de $ 2,5 miljoen van Jarrett Jones.

Het kan natuurlijk zijn dat deze cijfers niet helemaal nauwkeurig zijn - we vertrouwen strikt op de gegevens die er zijn.

Aanbevolen: