Netflix plaagt 'Narcos: Mexico' seizoen drie, maar één belangrijk personage keert niet terug

Inhoudsopgave:

Netflix plaagt 'Narcos: Mexico' seizoen drie, maar één belangrijk personage keert niet terug
Netflix plaagt 'Narcos: Mexico' seizoen drie, maar één belangrijk personage keert niet terug
Anonim

Co-creator Carlo Bernard zal showrunner Eric Newman vervangen in de derde aflevering van de begeleidende serie van Narcos. Het eerste seizoen van Narcos: Mexico werd oorspronkelijk uitgebracht als het vierde seizoen van Narcos, maar werd later omgedoopt tot een onafhankelijke serie. De meest recente show richt zich op de illegale drugshandel in Guadalajara, Mexico, in de jaren 80, terwijl de originele serie zich afspeelt in Medellín, Colombia. Twee seizoenen van Narcos: Mexico werden al uitgebracht in respectievelijk 2018 en 2020, met een derde op komst.

Diego Luna keert niet terug voor het derde seizoen van 'Narcos: Mexico'

Diego Luna in een scène van Narcos: Mexico
Diego Luna in een scène van Narcos: Mexico

Netflix heeft vandaag (28 oktober) een teaser van 30 seconden uitgebracht. De streaminggigant heeft ook aangekondigd dat Luna, de ster van Narcos: Mexico, niet zal terugkeren voor het derde hoofdstuk. Luna, bekend van zijn rol in Rogue One: A Star Wars Story, speelde drugshandelaar Miguel Ángel Félix Gallardo. Het personage is de leider van het Guadalajara-kartel in seizoen één en twee, maar zal in het komende hoofdstuk geen comeback maken. Luna zal zelfs de hoofdrol spelen in de Disney+ Star Wars prequel-serie. Een ander sleutelpersonage, DEA-agent en verteller van het verhaal W alt Breslin, keert in plaats daarvan terug voor het nieuwe seizoen.

In de nieuw uitgebrachte clip is te zien hoe het personage dat door Luna wordt gespeeld een exit maakt nadat een van zijn mannen de vraag heeft ontweken wat er daarna gebeurt. Aan het einde van het tweede seizoen werd Gallardo gevangen gezet voor de ontvoering en moord op DEA-agent Kiki Camarena, gespeeld door Ant-Man-acteur Michael Peña in seizoen één. Met Gallardo achter de tralies en het Guadalajara-kartel officieel ontmanteld, zullen nieuwe onafhankelijke kartels opstaan en vechten om de macht.

Wagner Moura, ook bekend als Pablo Escobar, regisseert een aflevering van 'Narcos: Mexico'

Wagner Moura als Pablo Escobar
Wagner Moura als Pablo Escobar

Fans lijken niet bepaald blij te zijn als ze horen dat Luna dit nieuwe seizoen niet zal terugkeren. Sommigen gingen naar Twitter om hun teleurstelling te uiten. Voor de meest fervente fans is er echter goed nieuws. Wagner Moura, die Pablo Escobar speelde op Narcos en terugkeerde voor een cameo op Narcos: Mexico, zal inderdaad terugkeren naar de laatste show, maar in een andere hoedanigheid. De Braziliaanse acteur zal een nieuwe aflevering van het vierde seizoen regisseren. Het nieuwe seizoen heeft nog geen officiële releasedatum en ook geen totaal aantal afleveringen.

Narcos en Narcos: Mexico zijn beschikbaar om te streamen op Netflix

Aanbevolen: