Wat vindt Keanu Reeves van Johnny Depp?

Inhoudsopgave:

Wat vindt Keanu Reeves van Johnny Depp?
Wat vindt Keanu Reeves van Johnny Depp?
Anonim

We hebben het allemaal gezien tijdens het proces tegen Johnny Depp en Amber Heard, van bizarre getuigenissen tot waanzinnige steun voor Depp, zo erg zelfs dat fans denken dat hij al heeft gewonnen. Zelfs zijn 'Pirates Of The Caribbean' co-sterren waren niets anders dan ondersteunend.

Fans vragen zich af wat andere Hollywood-sterren van Depp vinden, zoals iemand die in hoog aanzien staat, zoals Keanu Reeves. We bekijken wat Keanu te zeggen had over Depps carrière en zijn uiterlijk.

Wat is er gebeurd tussen Johnny Depp en Keanu Reeves?

Johnny Depp en Keanu Reeves zijn bij veel gelegenheden met elkaar verweven, of het nu in hun persoonlijke leven of in hun acteerrollen is. Depp was zelfs de eerste keuze om als Neo te schitteren in 'The Matrix' van de Wachowski's.

Er waren vele anderen die in aanmerking kwamen voor de rol, waaronder Will Smith, maar uiteindelijk kreeg Reeves de rol en dat veranderde duidelijk zijn carrière. Andere rollen die Johnny doorgaf en later naar Reeves ging, zijn onder meer 'Point Break' en 'Bram Stoker's Dracula', die niet goed vielen bij recensenten.

Ze kunnen ook goed opschieten met dezelfde vrouwen. Depp en Winona Ryder waren ooit een item en tot op de dag van vandaag hebben de twee nog steeds een hechte relatie, waarbij Ryder opkomt en haar ex verdedigt tijdens zijn moeilijke tijden in de Amber Heard-zaak.

“Ik was er duidelijk niet bij tijdens zijn huwelijk met Amber, maar uit mijn ervaring, die zo enorm anders was, was ik absoluut geschokt, verward en overstuur toen ik de beschuldigingen tegen hem hoorde. Het idee dat hij een ongelooflijk gewelddadig persoon is, staat nog het verst van de Johnny die ik kende en waar ik van hield. Ik kan mijn hoofd niet om deze beschuldigingen wikkelen.”

Wat Reeves betreft, hij had ook een zeer hechte relatie met Ryder - tot op de dag van vandaag gaven beiden toe dat ze elkaar verpletterden op hun rug

in de dag. Keanu zou ook onthullen dat de twee mogelijk getrouwd zijn.

"We zijn eigenlijk getrouwd in Dracula", zei Ryder destijds. "Nee, ik zweer het, ik denk dat we in het echte leven getrouwd zijn."

"In die scène gebruikte Francis [Ford Coppola] een echte Roemeense priester", voegde de ster van Stranger Things toe. "We schoten de meester neer en hij deed het hele ding. Dus ik denk dat we getrouwd zijn."

Aangezien hun persoonlijke en werkleven elkaar enigszins hebben gekruist, vragen fans zich af wat de twee van elkaar denken. Nu heeft Depp niets gezegd, hoewel Reeves aan de andere kant wel een paar complimenten had over Depps uiterlijk en zijn carrière.

Keanu Reeves vindt dat Johnny Depp er beter uitziet dan hij

Keanu Reeves is een van de meest gracieuze acteurs in heel Hollywood. Ondanks al zijn succes is zijn temperament nooit veranderd en lijkt hij met de jaren nederiger te worden.

Zijn beoordeling van Johnny Depp volgde daarop - Keanu beweerde dat Johnny er veel beter uitzag dan hij is.

"En Johnny Depp ziet er beter uit dan ik", verklaarde Keanu na het bespreken van Depps carrière.

Keanu gaf niet alleen commentaar op het uiterlijk van Depp, maar hij prees de acteur ook voor zijn geweldige carrière, vooral zijn werk in het begin van '21 Jump Street'. Dit is wat hij te zeggen had over zijn carrière.

Keanu Reeves verklaarde dat de carrière van Johnny Depp een andere richting uitging

Aan het begin van zijn acteercarrière had Depp niet veel interesse in het veld, hij deed het om de rekeningen te betalen. Toen hij echter werd gecast in '21 Jump Street', veranderde zijn hele carrière toen de acteur eind jaren '80 een tieneridool op televisie werd.

Keanu besprak de rol van Depp in de show en hoe deze zo belangrijk was voor Johnny's nalatenschap.

"Johnny Depp had een andere wereld die hem overkwam - hij raakte opgesloten in die televisieserie [21 Jump Street], en televisie wordt door meer mensen gezien dan ik ooit van kan dromen."

Keanu was absoluut complimenteus tegenover Depp - hoewel het interessant is om op te merken dat Depp na de show besloot om projecten op zich te nemen waarin hij geïnteresseerd was, en niet die projecten die een knaller zouden maken aan de kassa.

Natuurlijk zou dat uiteindelijk veranderen, want Depp brak de banken met 'Pirates of the Caribbean'. Desalniettemin kunnen we gerust stellen dat beide acteurs een geweldige carrière hebben gehad, hoewel Depp een wending nam na de Amber Heard-situatie.

Aanbevolen: