Wat vindt Johnny Depp van Taylor Swift?

Inhoudsopgave:

Wat vindt Johnny Depp van Taylor Swift?
Wat vindt Johnny Depp van Taylor Swift?
Anonim

Johnny Depp ziet er in elk geval uit als een man op een missie om zijn carrière weer helemaal op de rails te krijgen. De Pirates of the Caribbean-ster kreeg een grote hit op zowel zijn vermogen als zijn carrière dankzij claims van zijn ex-vrouw Amber Heard dat hij fysiek en emotioneel misbruik had gemaakt.

In de afgelopen week zal Depp echter het gevoel hebben gehad dat gerechtigheid voor hem is gediend, nadat een jury in zijn voordeel oordeelde in de lasterzaak die hij had ingediend tegen Heard in Fairfax County, Virginia. Ze kenden hem ook in totaal $ 15 miljoen toe aan compenserende en punitieve schadevergoedingen, te betalen door zijn voormalige geliefde.

Met wat volgens de supporters van Depp niet alleen een legale, maar ook een morele overwinning is, kijkt de 58-jarige nu al uit naar zijn volgende filmrol, als koning Lodewijk XV in een aankomende film van Frans actrice en filmmaker, Maïwenn.

Te midden van alle vieringen blijven fans zich verdiepen in vroegere en huidige momenten uit Depps leven, terwijl de acteur de krantenkoppen blijft domineren. Een voorbeeld van zo'n reflecterend onderdeel is een uitwisseling van prijzen met Taylor Swift van meer dan tien jaar geleden.

Johnny Depp en Taylor Swift werden genomineerd bij de People's Choice Awards 2011

De uitwisseling tussen Johnny Depp en Taylor Swift vond plaats helemaal terug in 2011, tijdens de People's Choice Awards-ceremonie van dat jaar. Het evenement vond plaats op de avond van 5 januari in het Nokia Theater L. A Live (nu het Microsoft Theater) in Los Angeles.

Depp was voor de gong in de categorie 'Favoriete filmacteur', na zijn optreden als Tarrant Hightopp, the Mad Hatter in de donkere fantasy-film uit 2010, Alice in Wonderland.

De concurrentie was echter behoorlijk zwaar voor de acteur, omdat hij het moest opnemen tegen Leonardo DiCaprio (Inception, Shutter Island), Robert Downey Jr.(Iron Man), Taylor Lautner (The Twilight Saga: Eclipse, Valentijnsdag) en Robert Pattinson (Remember Me, The Twilight Saga: Eclipse).

Swift zelf werd genomineerd in twee categorieën: 'Favorite Female Artist' en 'Favorite Country Artist'. Op de avond kreeg ze ook de taak om de prijs uit te reiken voor de categorie waarvoor Depp was genomineerd.

Depp kwam uiteindelijk als overwinnaar uit de strijd en hij stapte op het podium waar hij een warm moment met Swift deelde.

Wat is er gebeurd tussen Johnny Depp en Taylor Swift?

Toen Taylor Swift de naam Johnny Depp aankondigde als de winnaar van Favoriete filmacteur, deed ze dat met een enthousiasme dat misschien een of twee mensen verbijsterd had. De muzikant was tenslotte ook te zien in de film Valentijnsdag naast Taylor Lautner, die tegen Depp had gevochten voor de People's Choice Award.

Na een ontmoeting op de set van de romantische komische film van Garry Marshall, waren Swift en Lautner ook begonnen te daten, zij het voor een korte periode in 2009. Dat leek niet veel uit te maken terwijl ze wachtte met het overhandigen de prijs aan Depp ongeveer anderhalf jaar later.

Toen de in Kentucky geboren ster op het podium arriveerde en zijn gong ontving, nam hij de tijd om Swift te erkennen voordat hij verder ging met de rest van zijn dankwoord. "Taylor Swift trouwens," zei Depp tegen het publiek, wat hen ertoe aanzette een applaus te geven.

"Mijn dochter zei dat als ik je niet gedag zou zeggen, ik in grote problemen zou komen. Dus…" vervolgde Depp.

Wat zeggen fans over de uitwisseling tussen Johnny Depp en Taylor Swift?

Taylor Swift glimlachte bij de herkenning van Johnny Depp en Lily-Rose, zijn toen 11-jarige dochter, en vertelde de 21 Jump Street-ster om te zeggen dat ze hallo terug zei.

Hoewel Swift een enorme superster is geworden, begon ze op dat moment nog maar net te bloeien in haar muziekcarrière. Ze had haar eerste drie studioalbums uitgebracht en kreeg er veel lof voor, maar ze had nog een lange weg te gaan naar het hoogtepunt van haar vak.

Dit is niet onopgemerkt gebleven door fans die het incident opnieuw bekijken, die denken dat het gebaar een teken was van Depps nederigheid.

'Hij is volkomen respectvol naar mensen. Het gebeurde ongeveer in het begin van Taylor's carrière en daar was hij een wereldwijd beroemde acteur die haar erkende en waardeerde op het moment van zijn toespraak voor een enorme prijs. Hij is een heel aardig persoon', luidt een opmerking op YouTube.

Een andere fan is het met deze mening eens en zegt: 'Johnny denkt altijd aan andere mensen en dat is precies waarom iedereen van hem houdt.'

Aanbevolen: