Jennifer Love Hewitt begon haar carrière onder een meer ongebruikelijke naam

Inhoudsopgave:

Jennifer Love Hewitt begon haar carrière onder een meer ongebruikelijke naam
Jennifer Love Hewitt begon haar carrière onder een meer ongebruikelijke naam
Anonim

Acteurs spelen de hele tijd met hun artiestennaam. Velen in de familie Estevez gebruiken bijvoorbeeld de achternaam Sheen (Charlie Sheen, Martin Sheen, enz.), Marilyn Monroe's echte naam was Norma Jean Desmond, en de lijst gaat maar door. En aangezien acteurs hun carrière aan het ontwikkelen zijn, is het niet ongebruikelijk dat ze met artiestennamen spelen totdat ze er een vinden die bij hen past.

Een van die acteurs die met hun naam speelde, is Jennifer Love Hewitt. Hoewel ze nu haar volledige echte naam draagt toen ze een beginnend kindactrice was, speelde ze met haar naam voordat ze een tieneridool werd in Fox's hitshow Party of Five. Haar eerste paar films en tv-shows noemen haar alleen maar "Love Hewitt." Waarom ze Jennifer uit haar naam heeft gelaten toen ze een kindactrice was, blijft onbekend, maar zoals eerder vermeld, is het normaal dat sterren vroeg in hun carrière met hun naam spelen. Ach, sommigen doen het midden in hun carrière, kijk naar Diddy. Het punt is dat Hewitt een reeks projecten deed onder de naam Love Hewitt of Jennifer Hewitt voordat ze de wereldberoemde actrice werd die ze nu is. De meeste van deze films en shows zijn tot nu toe verborgen gebleven.

8 Kids Incorporated 1989 -1991

Haar eerste rol was in de Disney Channel live-action serie Kids Incorporated. De show is een klassieke Disney-kanaalformule, het vertelt het verhaal van een groep kinderen die optreden in hun eigen rockband genaamd Kids Incorporated. De show bevatte minstens één muzikaal nummer per aflevering. De show bevatte ook regelmatig gaststerren, waaronder David Hasselhoff en een jonge Brittany Murphy. Leuk weetje, een jonge Mario Lopez is ook te zien in de show als een van de back-updansers van de band.

7 Ze maakte Barbie-trainingsvideo's

Hoewel ze geen grote rol speelde, was ze te zien in een trainingstape die op de markt werd gebracht voor jonge meisjes. Het heette Dans! Workout With Barbie en de titel spreekt voor zich. Jennifer Love Hewitt speelde een van de workoutdansers.

6 Munchie

Hewitt begon haar weg naar het sterrendom in de film Munchie uit 1993, haar speelfilmdebuut. Munchie gaat over een gepeste jongen die bevriend raakt met een magisch ding genaamd Munchie. En 'ding' is het enige woord dat je kunt gebruiken om het wezen te beschrijven, omdat ze nooit echt onthullen wat een 'Munchie' in de film is. Het maakt ook gebruik van een angstaanjagende pop die eruitziet als een Jim Henson-afwijzing. De film werd geproduceerd door de legendarische b-filmmagnaat Roger Corman, die met zijn schlocky-films vele andere succesvolle sterrencarrières begon. Hewitt speelt het schattige meisje op school en de crush van de hoofdpersoon. In de film spelen ook Loni Anderson en komische legende Dom Deluise.

5 Little Miss Millions

Kort na Munchie speelde Jennifer Love Hewitt mee in de familiekomedie Little Miss Millions, haar eerste hoofdrol in een film. De film gaat over een rijk meisje dat wegrent van een kwaadaardige stiefmoeder om haar echte moeder te vinden. Het heeft een publieksscore van 43% op Rotten Tomatoes.

4 Shaky Ground

In hetzelfde jaar dat Little Miss Millions uitkwam, keerde Jennifer Love Hewitt voor het eerst sinds Kids terug naar de televisie

Incorporated toen ze de dochter speelde in de kortstondige sitcom Shaky Ground. De show duurde slechts 1 seizoen en uitgezonden 17 afleveringen. Maar het was ook de eerste keer dat ze werd gecrediteerd als Jennifer Love Hewitt.

3 Ze werd officieel Jennifer "Love" Hewitt in 1993

Na 1992 begon Jennifer Love Hewitt haar volledige naam op alle projecten te gebruiken. Maar sommige van haar nieuwe fans waren op dat moment misschien in de war omdat sommige projecten om de een of andere reden aanhalingstekens om haar middelste naam zetten. Ze werd bijvoorbeeld gecrediteerd als Jennifer "Love" Hewitt toen ze Margaret, een van de koorzangers, speelde in Sister Act II met Whoopi Goldberg in de hoofdrol.

2 Dan alleen Jennifer Love Hewitt in 1994

Maar na 1993 was er geen verwarring meer. Ze werd alleen gecrediteerd als Jennifer Love Hewitt voortaan. Ze was echter nog steeds bezig met kortstondige tv-shows, zoals het drama The Byrds of Paradise en McKenna, die beide in 1994 werden uitgezonden en elk slechts één seizoen duurden.

1 Toen kreeg ze in 1995 'Party of Five'

Het was toeval of een slimme planning door het netwerk, maar hoe dan ook, 1995 was het keerpunt in de carrière van Jennifer Love Hewitt. Dit was het jaar waarin ze werd gecast als Sarah Reeves Marin in Party of Five en de rest is geschiedenis. Het duurde niet lang daarna was ze een tieneridool, speelde ze in horrorfilms zoals I Know What You Did Last Summer, presenteerde ze Saturday Night Live en kreeg ze de volledige Hollywood-sterbehandeling. Tegenwoordig blijft ze een zeer populaire actrice met een nettowaarde van meer dan 20 miljoen dollar. Shakespeare zei: "Een roos met een andere naam zou net zo zoet ruiken", maar hij heeft nooit in Hollywood gewerkt. Wie weet of ze net zo succesvol zou zijn geweest als ze is als ze gewoon Love Hewitt was gebleven?

Aanbevolen: