Teresa en Joe gaan van teen tot teen op RHONJ-reünie

Inhoudsopgave:

Teresa en Joe gaan van teen tot teen op RHONJ-reünie
Teresa en Joe gaan van teen tot teen op RHONJ-reünie
Anonim

Na maanden van drama tussen de cast van Real Housewives uit New Jersey, is de driedelige reünie eindelijk aan de gang, en met zoveel van de franchise gericht opfamilie , is iemand verbaasd dat het grootste gevecht tot nu toe is geweest tussen Teresa Giudice en Joe en Melissa Gorga?

Seizoen 12 van RHONJ begon met een explosieve woordenstrijd tussen Joe Gorga en zijn nicht, Gia Giudice. Gia vond dat Joe niet genoeg had gedaan om goed te maken wat hij over haar vader had gezegd, terwijl Joe vond dat Gia respectloos was door terug te praten met haar oom. Gia's reactie? Ze is volwassen en vindt dat het tijd is dat iedereen haar als zodanig gaat behandelen.

RHONJ's twaalfde seizoen verschoof al snel van het drama tussen Gia en Joe, en verschoof meer aandacht naar het drama tussen Jennifer Aydin en Margaret Josephs; en dan, naar de spanning tussen Margaret en Teresa.

Dat wil echter niet zeggen dat er onderweg geen scheuren in de Giudice-Gorga-relatie zijn geweest - en in deel één van de reünie komen die problemen tot een hoogtepunt, wat leidt tot een lid van de uitgebreide familie bestorming off set.

Dus, wie ging er met een ruk weg… en wat bracht hen op dat punt? Lees verder om erachter te komen!

Waarschuwing: de rest van dit artikel bevat spoilers voor deel één van de 'RHONJ' seizoen 12-reünie

De kwestie van Teresa's bruiloft komt naar voren

Terwijl Luis 'Louie' Ruelas Teresa pas ten huwelijk vroeg nadat de opnames voor het seizoen waren afgerond, is de RHONJ OG open geweest over haar huwelijksplanning voorafgaand aan de reünie - en het heeft zeker de pot onder haar geliefden doen opleven.

Zoals fans zich zullen herinneren, vertelde Teresa in een aflevering van Watch What Happens Live With Andy Cohen dat ze haar schoonzus, Melissa Gorga, niet had gevraagd om een van haar bruidsmeisjes te zijn voor het aanstaande huwelijk.

Niemand die iets tussen de oren laat glippen, greep Andy Cohen de kans om Melissa Gorga te vragen hoe ze zich voelde over haar uitsluiting tijdens de reünie… en het is veilig om te zeggen dat er iets rot is in de staat New Jersey!

In antwoord op Andy's vraag legt Melissa uit dat ze aanvankelijk niet beledigd was door de situatie - maar toen ze eenmaal zag wie er op het bruidsfeest zat, veranderde dat snel. Melissa wijst erop dat als Teresa alleen haar dochters had uitgekozen, het prima zou zijn geweest, maar nadat ze had gezien dat Louie's zus in het gevolg zou zijn, was ze niet zo begripvol.

Melissa wijst er ook op dat ze Teresa had opgenomen in haar huwelijk met Joe - hoewel Teresa snel terugslaat dat als ze op dat moment echt om Teresa gaf, ze de bruiloft helemaal zou hebben verplaatst. De reden? Ze was op dat moment zwanger, dus het zou passend zijn geweest om de datum te verschuiven.

Teresa noemt haar broer een 'B Boy'

Na Teresa's korte interactie met haar schoonzus, ha alt Andy een ander lid van haar familie binnen: haar broer, Joe - en het is duidelijk dat meneer Gorga niet blij is met zijn zus.

Terugdenkend aan de problemen die hij het hele seizoen met zijn zus heeft gehad, klaagt Joe dat hij zich niet gerespecteerd voelt door zijn nichtje - maar de dingen worden het meest verhit als hij Teresa's reactie ter sprake brengt waarop Jennifer hem uitscheldt en hem een "boef" noemt " op sociale media. En met respons bedoelen we een ernstig gebrek daaraan.

Terwijl Jennifer aanvankelijk tussenbeide komt en erop wijst dat ze geprobeerd heeft zich te verontschuldigen, blijven de dingen escaleren totdat Jens "little b girl" -regel wordt genoemd - en dat is waar het naar het zuiden gaat voor de Giudice-Gorga-eenheid.

Teresa verdubbelt de woorden van Jen en zegt tegen Joe dat hij "een kleine klootzak" is die zich te veel in de vrouwenzaak opdringt.

Het is misschien niet verwonderlijk dat Joe de opmerking niet goed opvat, en de situatie culmineert in het feit dat hij van de set stormt en zowel Andy als Bravo vertelt dat hij stopte met de show.

Het lijkt erop dat Andy in een komende aflevering Teresa smeekt om hem terug te brengen naar de reünie. Of ze daarin zal slagen…we zullen volgende week moeten afstemmen.

Fans reageren op het explosieve eerste deel van de reünie

Hoewel Teresa dit seizoen heel veel steun heeft gekregen, lijkt het erop dat veel fans het moeilijk vinden om haar te verdedigen na deel één van de reünie. Van de opmerkingen over Melissa's bruiloft tot haar onvermogen, kijkers hebben er snel op gewezen dat Teresa niet altijd de beste schoonzus is, per se … zelfs als ze wel voor geweldige inhoud zorgt.

Anderen wezen erop dat deze specifieke ruzie misschien te groot is voor het gezin om van terug te komen.

Nu er al zoveel drama plaatsvindt, is het moeilijk te geloven dat we nog maar één aflevering van de driedelige reünie zijn. Hopelijk kan iedereen in deel drie aardig zijn - bij Real Housewives of New Jersey draait het tenslotte allemaal om familie.

Fans kunnen altijd en overal nieuwe afleveringen van Real Housewives of New Jersey bekijken op hayu.

Aanbevolen: