De waarheid over de dramatische relatie van Teresa en Jackie op 'RHONJ

Inhoudsopgave:

De waarheid over de dramatische relatie van Teresa en Jackie op 'RHONJ
De waarheid over de dramatische relatie van Teresa en Jackie op 'RHONJ
Anonim

Fans van de Real Housewives-franchise hebben een uitgesproken mening over seizoen 11 van RHONJ, aangezien Teresa Giudice een gerucht verspreidde over Jackie Goldschneider's echtgenoot Evan die haar bedroog. Dit gerucht werd besproken op een feest in de seizoenspremière en de kijkers wisten meteen dat dit een dramatische verhaallijn was.

Fans kozen partij op Twitter en dit werd een heel intens seizoen van reality-televisie, waardoor fans zich afvragen hoe de twee castleden vandaag met elkaar opschieten.

Laten we eens kijken naar de waarheid over de relatie van Teresa en Jackie op RHONJ.

Zijn ze nu vrienden?

De afgelopen seizoenen hebben fans Jackie zien praten over geld besparen en voorzichtig zijn, wat interessant is omdat blijkt dat ze een hoog vermogen heeft.

Na het zien van Jackie en Teresa vechten, lijkt het misschien alsof ze nooit meer vrienden of zelfs vriendschappelijk zouden kunnen zijn. Maar fans kwamen er onlangs achter dat de twee hekken leken te hebben hersteld.

De realitysterren speelden in juli 2021 samen tennis: volgens Bravotv.com plaatste Jackie een foto van haar en Teresa op een tennisbaan met lachende gezichten. Teresa plaatste de foto ook en Jackie liet zelfs een positieve opmerking achter bij de foto.

De publicatie meldde ook dat Jackie en Teresa 4 juli vierden met Melissa en Joe Gorga.

Het is heel leuk om te zien dat iedereen met elkaar overweg kan, vooral op een grote feestdag, omdat fans zagen dat de castleden tijd doorbrachten in de Jersey Shore in seizoen 11 van de show, en het ging niet zo goed. Jackie en Teresa waren allebei erg van streek, en toen Evan een dagje kwam, werd het nog ongemakkelijker.

Het is lastig als twee leden van een vriendengroep zoveel ruzie maken en er zoveel kwaad bloed tussen hen is, dus nu ze aardiger tegen elkaar lijken te zijn, moet het een opluchting zijn voor Melissa en de anderen.

Jackie's Words

Jackie zei dat ze niet meer over het gerucht wilde praten: volgens Us Weekly werd Jackie geïnterviewd op de Mention It All-podcast, die wordt gedaan door Betches, en ze zei: "We hebben besloten dat we' ben klaar met dit gerucht. Als zij het wil volhouden, doe jij dat dan, Teresa. We zijn er klaar mee en ik ging verder. En ik vind het oké om met iemand in de kamer te zijn en hartelijk te zijn en geen wrede ruzie te hebben, dus dat was mijn manier van denken. Ik laat niet één persoon de rest van mijn seizoen verpesten."

Dat is heel stijlvol voor Jackie om te zeggen, en fans hebben gezien hoe overstuur ze was omdat Teresa over haar man praat.

Jackie vertelde de Daily Mail dat ze mensen kan vergeven en dat ze niet zeker wist of ze in de toekomst vrienden zouden kunnen worden. Ze zei: "Ik ben echt een vergevingsgezind persoon. Ik weet dat mensen kunnen veranderen, maar ik weet het gewoon niet. Het zou moeten, het is veel met haar. Ik denk dat het meer aan haar kant is en ik weet het gewoon niet. voorzien dat dat gebeurt."

Opmaken

Fans die het hele seizoen 11 hebben gekeken, zagen dat Teresa en Jackie dit gevecht achter zich konden laten, dus het is logisch dat ze samen konden genieten van een partijtje tennis.

In één aflevering vertelde Teresa Jackie dat het haar speet, en ze zei: "Luister, Jackie, ik vond het niet leuk hoe de dingen gisteren gingen en weet je, ik probeer je niet te kwetsen in hoe dan ook, jij of je familie. Dus kunnen we gewoon alles laten vallen?" Jackie antwoordde: "Dat zou ik wel willen, ik wil gewoon dat het allemaal gedaan wordt. Maar breng mijn man niet meer ter sprake."

Hoewel Teresa tijdens de reünie van seizoen 11 niet precies zei dat het niet juist was om dit vals gerucht te herhalen, verontschuldigde ze zich bij Evan. De kijkers waren blij dit te zien en het was zeker een grote opluchting, aangezien Jackie vaak had gezegd dat ze wilde dat Teresa Evan zou vertellen dat het haar speet, omdat dit hem zo raakte.

Teresa had eerder gezegd dat praten met Evan haar "ongemakkelijk" maakte, maar het lijkt erop dat ze allemaal uit deze situatie zijn gekomen. Teresa zei zelfs dat ze allemaal samen konden golfen.

De reality-sterren waren allebei getroffen door dit gevecht, en hoewel ze het in het verleden lijken te kunnen plaatsen, is het duidelijk dat het een stempel op hen beiden heeft gedrukt.

Teresa legde uit aan Us Weekly: "Ik zeg altijd dat ik kan vergeven, maar ik vergeet het nooit. Ik zei dat op de reünie. Ja, ik vergeef altijd, maar ik vergeet het nooit."

Aanbevolen: