Uma Thurman liep blijvende verwondingen op tijdens het maken van Kill Bill

Inhoudsopgave:

Uma Thurman liep blijvende verwondingen op tijdens het maken van Kill Bill
Uma Thurman liep blijvende verwondingen op tijdens het maken van Kill Bill
Anonim

Tijdens haar ongelooflijke carrière in entertainment heeft Uma Thurman het allemaal gedaan. Ze speelde in succesvolle films, heeft een aantal misfires gehad en is zelfs in contact gekomen met DC om een van de meest iconische schurken in de geschiedenis te spelen.

Tijdens het werken aan de Kill Bill-films met Quentin Tarantino, kreeg Uma Thurman verschillende problemen. Natuurlijk was het moeilijk om met het iconische pak te werken, maar op een gegeven moment liep de actrice blijvende verwondingen op dankzij een ongeluk op de set.

Laten we terugkijken op het ongeval en wat Thurman erover zei.

Uma Thurman gedijde in verschillende geweldige rollen

Na een succesvolle periode als model tijdens haar tienerjaren, maakte Uma Thurman de overstap naar professioneel acteren. Uiteindelijk was ze in staat om de juiste rollen te krijgen en werd ze een van de meest populaire en spraakmakende actrices in de entertainmentindustrie.

Dingen vielen echt op hun plaats voor de actrice in de jaren negentig, vooral toen ze contact maakte met Quentin Tarantino voor de klassieker Pulp Fiction uit 1994. Die film veranderde ongetwijfeld het spel voor de actrice, en al snel landde ze rollen in grote films zoals Batman & Robin.

Door de jaren heen verscheen Thurman in andere films zoals Paycheck, de Kill Bill-films, Be Cool en zelfs Percy Jackson and the Olympians: The Lightning Thief. Dat is een hoop werk op het grote scherm, maar de actrice heeft ook wat televisiewerk gedaan.

Thurmans oeuvre is indrukwekkend, maar we willen ons concentreren op haar tijd bij het maken van de Kill Bill-films.

Ze speelde in de 'Kill Bill'-films

Beide Kill Bill-films worden op zichzelf als fantastisch beschouwd, en veel komt neer op de werkrelatie tussen Uma Thurman en Quentin Tarantino. Helaas werd hun tijd voor het maken van deze films ontsierd door een ongeluk waar Tarantino verantwoordelijk voor was.

Jaren nadat dit allemaal plaatsvond, vertelde Uma Thurman eindelijk wat er was gebeurd. De ster voelde zich niet op haar gemak bij het fotograferen van een crashscène, maar ze werd uiteindelijk door Quentin Tarantino overgehaald om achter het stuur van het voertuig te kruipen.

Volgens Thurman, "zei hij: 'Ik beloof je dat de auto in orde is. Het is een recht stuk weg. Rijd 40 mijl per uur of je haar zal niet de goede kant opwaaien en ik zal je dwingen doe het nog een keer.' Maar dat was een deathbox waar ik in zat. De stoel was niet goed vastgeschroefd. Het was een zandweg en het was geen rechte weg."

Ze vertelde toen hoe het paar ruzie kreeg na het filmen van de scène.

"Ik beschuldigde hem ervan dat hij me probeerde te vermoorden. En hij was daar erg boos over, dat is begrijpelijk, want hij had niet het gevoel dat hij had geprobeerd me te vermoorden", voegde ze eraan toe.

Helaas liep ze ernstige verwondingen op door de crash.

Thurman's rug en knieën gingen door moeilijke tijden

Tijdens een gesprek met de New York Times zei Thurman dat ze permanent haar rug en knieën had geblesseerd als gevolg van de crash op de set.

Tarantino werd uiteindelijk gevraagd naar de situatie en de filmmaker was openhartig met zijn antwoord.

"We hebben de foto gemaakt. En ze crashte. In het begin wist niemand echt wat er was gebeurd. Na de crash, toen Uma naar het ziekenhuis ging, voelde ik me in totale angst om wat er was gebeurd. Ik zag haar vechten achter het stuur… herinnerde me dat ik hamerde over hoe het veilig was en dat ze het kon doen. Benadrukkend dat het een rechte weg was, een rechte weg… het feit dat ze me geloofde, en ik zag letterlijk deze kleine S-bocht opduiken. En het draait haar als een tol. Het was hartverscheurend. Naast een van de grootste spijt van mijn carrière, is het een van de grootste spijt van mijn leven, "zei hij.

Het is moeilijk te geloven dat zoiets kan gebeuren op een professionele filmset, maar blessures komen vaker voor dan sommigen denken. Ze halen niet altijd zulke krantenkoppen, maar mensen raken in de war tijdens het maken van grote films.

Sommigen denken misschien dat Thurman alle banden met haar voormalige medewerker zou verbreken, maar het paar herstelde uiteindelijk de zaken.

"We hebben in de loop der jaren onze ruzies gehad. Als je iemand kent zo lang als ik hem ken, 25 jaar creatieve samenwerking… ja, hebben we wat tragedies gehad? Natuurlijk. Maar jij kan dat soort geschiedenis en nalatenschap niet verminderen, " onthulde Thurman.

Dit verhaal zou moeten dienen als een waarschuwing voor alle artiesten die op de set werken. Het moet ook een bericht sturen naar degenen die verantwoordelijk zijn voor het waarborgen van de veiligheid van anderen tijdens stuntwerk.

Aanbevolen: