Waarom fans denken dat Megan Fox en Kourtney Kardashian stiekem ruzie maken

Inhoudsopgave:

Waarom fans denken dat Megan Fox en Kourtney Kardashian stiekem ruzie maken
Waarom fans denken dat Megan Fox en Kourtney Kardashian stiekem ruzie maken
Anonim

Megan Fox en Kourtney Kardashian hebben in 2021 een hechte vriendschap gesloten dankzij hun respectieve relaties met muzikanten, Machine Gun Kelly en Travis Barker. De vier gaan zelfs op "relaxte" dubbele dates. Maar de afgelopen maanden begonnen fans te merken dat Fox en Kardashian elkaar in de schaduw stelden op Instagram… Dit is waarom.

Hoe zijn Megan Fox en Kourtney Kardashian vrienden geworden?

In september 2021 vertelde een bron aan Us Weekly dat Fox en Kardashian veel tijd samen hadden doorgebracht. "Megan en Kourtney zijn de afgelopen twee maanden als vrienden naar elkaar toe gegroeid. Ze gedragen zich als beste vrienden als ze samen zijn", aldus de insider."Kourtney heeft meer tijd met Megan doorgebracht dan met sommige van haar zussen. Dat komt vooral omdat zij en Travis onafscheidelijk zijn, en Travis en Machine Gun Kelly heel close zijn, dus meestal nemen ze hun vriendinnen mee om met hen om te gaan."

Ze gaan ook op dubbele dates die niet zo wild zijn als je zou denken. "Travis heeft een opnamestudio in zijn huis, dus hij en MGK zullen daar veel jammen. Travis introduceerde Kourt bij Megan via MGK", voegde de bron eraan toe. "Als groep houden ze ervan om samen op dubbele dates, concerten en evenementen te gaan - het maakt de boel spannender. Travis en MGK zijn blij dat Megan en Kourtney een band hebben gekregen en goed met elkaar kunnen opschieten." Op een keer zag een ooggetuige het viertal samen en beschreef hun dubbele date als een "rustige" date.

"De groep leek kalm, heel ontspannen", vertelde Lieba Nesis aan de publicatie. "Ze genoten van hun tijd samen alsof ze niets om de wereld gaven. Ze zagen eruit alsof ze gewoon wilden ontspannen. MGK leek niet gestrest over het eerdere drama." De vriendschap van de meisjes bereikte een hoogtepunt toen ze samen schitterden in de Skims-campagne van Kim Kardashian. "Ik vind het geweldig dat Skims echt begrijpt wat vrouwen willen dragen en dat ze zich sexy, zelfverzekerd en krachtig willen voelen', vertelde de Transformers-actrice destijds aan de pers.

Waarom fans denken dat Megan Fox en Kourtney Kardashian ruzie maken

In januari 2022 publiceerde Shallon Lester, plaatsvervangend redacteur van YouTuber en Star Magazine, een video met de titel: "DID KOURTNEY SHADE MEGAN FOX OP INSTAGRAM? Hoe om te gaan met jaloerse vrienden." Ze wees erop dat fans dachten dat Fox "Kortney's donder aan het stelen was" toen ze die maand haar verloving met MGK aankondigde. Barker en Kardashian verloofden zich slechts een paar maanden eerder. Lester merkte ook op dat toen Fox en MGK foto's plaatsten van hun reis naar Italië op dat moment, Kardashian "een badpakdorstige foto plaatste met de tekst 'Positano augustus 2021'.'"

De YouTuber zei dat het leek alsof Kardashian haar gestolen donder ophaalde. 'Positano ligt in Italië,' legde Lester uit. "Dus je beste vriendin die net verloofd is, viert haar verloving in Italië en je plaatst plotseling niet alleen een foto uit Italië, maar een sl-ty - je weet wat ik bedoel sl-ty - als een dorst trappy throwback. Je bent niet in Italië." Ze voegde eraan toe: "Voor mij is het duidelijk wat Kourtney aan het doen is. Het is een klein salvo. Het is een klein schot op haar vriend, die probeert haar van een haak te halen, de donder probeert te stelen, misschien probeert het terug te stelen."

Veel fans waren het eens met de opmerking van Lester. Een commentator zei toen dat Fox en Kardashian misschien helemaal geen echte vrienden zijn. "Megan en MGK hebben zo'n excentriek liefdesverhaal en eerlijk gezegd ben ik hier voor. Ze lijken zo dol op elkaar en dat vind ik geweldig voor hen", schreef Laura De La Costa in de comments."Iedereen zou de kans moeten krijgen om zo'n liefde te ervaren. Ik denk ook dat Megan en Kourtney alleen vrienden zijn door associatie en dus geen echte vrienden…"

Zijn Megan Fox en Kourtney Kardashian nog steeds vrienden?

We zullen misschien nooit de ware aard van de vriendschap tussen Fox en Kardashian kennen. Maar de actrice en haar verloofde waren aanwezig op de met sterren bezaaide bruiloft van Kravis in Italië. Dus we gokken dat ze allemaal goed zijn. MGK gaf naar verluidt een geïmproviseerde uitvoering van zijn hit Bloody Valentine tijdens het evenement terwijl de Jennifer's Body-ster hem aanmoedigde. Bij een video van de eerste dans van het pasgetrouwde stel schreef de rapper: "Ik ga niet zeggen dat ik het vanaf het begin heb genoemd, maar…" Later die avond liet Fox ook haar hakken vallen en gleed ze in haar Vans-sneakers, die stijlvol bij haar zwarte tafzijden jurk pasten. door Zuhair Murad Couture.

Aanbevolen: