10 keer Beyoncé's Instagram bewees dat ze echt de koningin is

Inhoudsopgave:

10 keer Beyoncé's Instagram bewees dat ze echt de koningin is
10 keer Beyoncé's Instagram bewees dat ze echt de koningin is
Anonim

De redenen waarom de wereld Beyoncé tot koningin Bey heeft gekroond, zijn talrijk. Met 155 miljoen Instagram-volgers is ze een van de meest invloedrijke artiesten/zakenvrouwen ter wereld. Ze zit al meer dan 20 jaar in de entertainmentindustrie. Haar solocarrière begon in 2002 toen ze "Bonnie and Clyde" uitbracht samen met Jay-Z, met wie ze zes jaar later trouwde. In 2016 introduceerde ze haar eigen lijn activewear, genaamd Ivy Park.

Het is niet nodig om naar alle prestaties van Beyoncé te kijken om te begrijpen waarom ze als zo'n monumentaal icoon wordt beschouwd. Een snelle trip door de geheugenstrook op haar Instagram-account zal bewijzen dat ze haar bijnaam zeer verdient.

10 Ziet er koninklijk uit in het blauw

Met bijna 5 miljoen likes werd de fantastische blauwe jurk op dit bericht meteen een van Beyoncé's meest iconische looks tot nu toe. Ze schrijft meestal geen enkel bijschrift, waardoor we ons afvragen waar haar prachtige foto's zijn genomen.

De post gaat niet in op de gelegenheid waarvoor Beyoncé deze prachtige jurk aantrok. En laten we de glamoureuze hoed niet vergeten, die alleen maar bijdraagt aan de mysterieuze sfeer.

9 Met Gala In 2015

Beyoncé is vaak een van de best geklede vrouwen op Met Gala. In 2015 droeg ze een met juwelen bedekte jurk van Givenchy, die weelde en glamour uitstraalde. Aangezien het thema van het Gala "China: Through the Looking Glass" was, hadden sommige fans moeite om te zien hoe haar outfit precies bij de beschrijving paste. Sinds Rihanna dat jaar de show stal, vervaagde de kritiek snel.

Nauwkeurig of niet, we zullen nooit het zelfvertrouwen en de elegantie vergeten waarmee ze de onthullende 2015 Met Gala-outfit droeg.

8 Boss Lady Vibes

Hoewel de looks van Beyoncé's awardshow fantastisch zijn, worden fans ook gek van de outfits die ze op Instagram draagt. In januari 2020 plaatste ze een reeks foto's van zichzelf in een stijlvolle, elegante jurk die tegelijkertijd ook een blazer is.

Geen wonder dat de post meer dan 8 miljoen likes kreeg: Beyoncé belichaamt de belichaming van een zelfverzekerde trotse vrouw.

7 Gefeliciteerd met je verjaardag, koningin

Queen Bey's Instagram-berichten worden vaak onpersoonlijk, vooral wanneer ze veel promotionele inhoud plaatst. Daarom was het heerlijk om te zien dat ze nog een aantal persoonlijke snapshots van haar verjaardagsfeestje in 2019 plaatste. Beyoncé hield een taart vast met een stralende glimlach en herinnerde ons eraan dat ze net als iedereen is. Er is zelfs een video van het zingende publiek, wat ons een indruk geeft van haar feest.

Beyoncé's verjaardag is op 4 september, wat haar een Maagd maakt: een hardwerkende vrouw die het graag echt houdt.

6 Zo moeder, zo dochter

Onder Beyoncé's meest verbluffende Instagram-foto's is zeker degene waarin ze poseert met haar eerste kind, Blue Ivy. Het meisje lijkt duidelijk op haar moeder. Ze kent haar standpunten en trekt moeiteloos extravagante outfits aan.

Blue Ivy is nu acht jaar oud en heeft al verschillende debuten gemaakt in de entertainmentindustrie. Haar moeder is niet alleen haar rolmodel; ze is iemand waar miljoenen mensen over de hele wereld naar opkijken.

5 Het ultieme krachtpaar

Ondanks hun semi-publieke ups en downs, worden Queen Bay en Jay-Z beschouwd als relatiedoelen. Ze zijn al meer dan tien jaar getrouwd, hebben samen drie kinderen en hebben de storm, veroorzaakt door zijn ontrouw, doorstaan. Ze hebben hun geloften in 2018 hernieuwd, waarmee ze hun toewijding aan elkaar verstevigen. Deze twee hebben samen opgetreden, samen de wereld rondgereisd en een prachtig gezin gevormd.

Beyoncé pronkt af en toe met hun huwelijksgeluk op Instagram en we zijn er voor. Dit romantische bericht dateert van juli 2017.

4 Meneer en Rumi worden een maand

Beyoncé's Instagram explodeerde bijna in juli 2017 toen ze een foto plaatste waarop ze haar pasgeboren baby's Sir en Rumi vasthield. Omringd door bloemen en haar huid gloeiend, ziet ze eruit als een godin van vruchtbaarheid en vrouwelijke empowerment.

De schattige driejarigen verschenen ook op "Black Is King". Rumi was samen met haar zus, moeder en grootmoeder te zien. Sir verscheen in een korte video aan het einde van "Black Is King" - Beyoncé droeg haar werk op aan hem en alle andere zonen en dochters in de wereld.

3 Slaan in deze zwarte outfit

Hoewel we allemaal weten dat Beyoncé nu elke outfit kan aantrekken, slaagt ze er nog steeds in om onze kaken keer op keer te laten vallen. In januari 2018 plaatste ze een reeks foto's van haar in een sexy zwarte jurk. Het is moeilijk te geloven dat ze een half jaar voordat ze deze look rockte, twee baby's had gekregen.

Related: 10 dingen die fans niet wisten over Beyoncé's Rise To Fame

De foto's focussen op elk detail van de look van die avond. Het is allemaal even prachtig: haar luxueuze sieraden, de prachtige stiletto's en vooral haar glimlach op de vierde foto.

2 Beyoncé's monumentale Coachella-optreden in 2018

Geweldig en onvergetelijk, Beyoncé's Coachella-optreden schreef geschiedenis. Ze nam een fanfare en majorettedansers op in haar bijna 2 uur durende optreden en bracht Destiny's Child, Jay-Z, en haar zus Solange naar voren, die het podium met in totaal ongeveer honderd mensen deelde. Ze was de eerste zwarte vrouw die de headliner was van het beroemde festival.

Ze danste, zong, veranderde vijf outfits en miste nooit een stap in het proces. Wie de historische show heeft gemist, kan haar concertfilm "Homecoming" bekijken. Dit was het passieproject van Beyoncé. De documentaire legt uit hoeveel werk er is gestoken in de voorstelling die Coachella in Beychella veranderde.

1 Aankondiging van haar zwangerschap als een koning

Zelfs de koninklijke familie brengt niet het gelukkige nieuws over zwangerschappen zoals Beyoncé doet. In februari 2017 onthulde ze haar babybuil en deelde ze met de wereld dat ze een tweeling verwacht. Iedereen ging ballistisch omdat het volkomen onverwacht was. De foto blijft nog steeds haar meest gelikete post. Elf miljoen mensen tikten op de foto om hun liefde voor koningin Bey te tonen. Tot op de dag van vandaag wordt er bijna dagelijks commentaar op gegeven. Veel vrouwen kopiëren deze iconische zwangerschapsfoto graag als ze in verwachting zijn.

Toen ze de eerste keer zwanger was, was Instagram nog niet zo populair. Ze deelde het nieuws op de VMA na het uitvoeren van "Love on Top".

Aanbevolen: