10 keer dat Billie Eilish bewees dat ze een complete sneakerhead is

Inhoudsopgave:

10 keer dat Billie Eilish bewees dat ze een complete sneakerhead is
10 keer dat Billie Eilish bewees dat ze een complete sneakerhead is
Anonim

Billie Eilish heeft de mal van het typische popgenre doorbroken en heeft electropopmuziek geproduceerd met invloeden van broeierige en hiphopmuziek. Met behulp van unieke zang, dreunende beats en specifieke onderwerpen is ze erin geslaagd om muziek te creëren die uniek is voor haar persoonlijkheid. Net als haar liedjes heeft Eilish ook een opvallende modestijl met flodderige ensembles met felle kleuren en een vleugje glitter en glamour. Ze gebruikt dezelfde passie bij het dragen van sneakers uit haar prachtige collectie.

Met schoenen van de beste merken in de branche, zoals Nike en experimentele stukken van Balenciaga en Gucci, houdt Billie Eilish van stevige sneakers met omvangrijke silhouetten die passen bij haar wijde outfits op de rode loper. Haar collectie omvat felbegeerde limited-edition items en sneakers uit haar samenwerking met Nike. Een echte sneakerhead die altijd haar sneaker A-Game meeneemt, laten we eens kijken naar de 10 beste sneakermomenten van Billie's Eilish.

10 De Air Force 1-collectie dragen tijdens concerten

Billie Eilish lanceerde onlangs haar derde sneaker in een samenwerking genaamd Nike x Billie Eilish Hi in april 2022. Eilish droeg de sneakers tijdens optredens op verschillende uitverkochte concertzalen. De sneaker wordt geleverd in een 'Mushroom'-kleurstelling en de bovenkant heeft vijf klittenbandriemen met Billie's Eilish's genderneutrale stokfiguur op het veterlabel.

9 Arthur Burberry-sneakers bij de BRIT Awards 2020

Billie Eilish woonde de BRIT Awards 2020 op echte Britse wijze bij en arriveerde in Burberry van top tot teen. Ze werd gespot met de Burberry Arthur Low-Top Sneakers van de herfst/winter 2019-runway, ontworpen door Ricardo Tisci. De gepolijste schoenen zijn geïnspireerd op regenlaarzen en zijn gemaakt van katoen met het Burberry-ruitpatroon.

8 Nachtelijke talkshows bijwonen

Terwijl ze haar Oscar-winnende nummer van No Time To Die promootte en haar plichten om Saturday Night Live te hosten, verscheen Billie Eilish op Late Night With Seth Meyers. Alle ogen waren gericht op haar zwart-witte R13 High Top Sneakers. De ultra-chunky platform sneakers hadden een veterpatroon met de R13 rubberen patch op de enkel.

7 Vijf tinten van dezelfde Gucci Flashtrek-sneakers bezitten

Terwijl we terugkijken op enkele van de meest populaire Billie Eilish-outfits, hebben ze allemaal één ding gemeen; de Gucci Flashtrek-sneakers. De kicks van $ 1.590 zijn bedekt met strassteentjes en ze bezit vijf kleuren: wit-op-wit, wit met zwarte zolen, roestoranje, helemaal zwart en zilver. Ze droeg het geheel zwarte paar bij de Grammy's van 2020, oranjerood op het LACMA Art + Film Gala 2019 en wit met zwarte zolen op het iHeartRadio Music Festival 2019.

6 Bij het starten van nieuwe muziek

Billie Eilish bracht de eerste maanden van quarantaine productief door toen zij en haar broer Finneas een single schreven met de titel My Future. Ze bracht de videoclip met geanimeerde visuals medio 2020 uit met een aankondiging op sociale media. Eilish droeg de grijze Air Jordan 1 OG Dior, een begeerd paar aangezien er slechts 13.000 paar werden geproduceerd, waarvan er 5.000 werden aangeboden aan de topklanten van Dior.

5 Aankondiging van tour en aankomst bij talkshows

Een van de meer casual maar verbluffende sneakers, Billie Eilish wordt meestal gezien met de Nike Jordan Legacy 312 in een Wolf Grey-kleurstelling. De kicks hebben een Sail-middenzool en gemengde grijstinten. Ze droeg dezelfde sneakers toen ze arriveerde voor haar optreden op Jimmy Kimmel Live! en het aankondigen van de data voor haar aanstaande 2022 wereldtournee op sociale media.

4 De AJKO1-sneakers opnieuw ontworpen

Michael Jordan stapte in 1985 het veld op met de originele Air Jordan 1, die het merk vandaag tot een miljardenbedrijf heeft gekatapulteerd. Toen ze samenwerkte met Air Jordan, koos Billie Eilish dezelfde AJKO1-sneakers en voegde haar touch toe aan het ontwerp. Ze overspoelde de colorway met haar kenmerkende limoengroen, wat staat voor haar stijl en esthetiek. Volgens Nike is het gemaakt met 20% gerecyclede producten.

3 Pronken met haar nieuwe kicks op Jingle Ball 2019

Billie Eilish pronkte snel met haar nieuwe kicks in 2019 toen ze Balenciaga Triple S Sneakers kocht. Naast het dragen voor haar fotoshoots, matchte ze ook de groene sneakers met haar ensemble op het Jingle Ball 2019. Ontworpen door Balenciaga, hebben ze een verweerde stijl en een omvangrijke buitenkant.

2 Lancering van veganistische schoenen

Een silhouet geïnspireerd op het X-15 hypersonische straalvliegtuig, Air Jordan 15 is het favoriete schoenontwerp van Billie Eilish, gemaakt door Nike. Tijdens haar eerste samenwerking met Nike koos ze de sneakers en maakte ze een veganistische collectie met duurzame materialen en 20% gerecycled materiaal, vergelijkbaar met Nike x Billie Eilish Hi en AJKO1.

1 headliner van Coachella in 2022

Billie Eilish schreef geschiedenis als jongste headliner op Coachella in 2022, en alle ogen waren gericht op de zangeres toen ze centraal stond. Ze droeg meer dan vier uur lang een paar witte Nike Air Force 1 High PSNY-sneakers, ontworpen door Maxwell Osbourne van Public School en Dao Yi-Chow. De sneakers zijn gemaakt om de 35e verjaardag van Nike Air Force 1 in 2018 te vieren.

Billie Eilish gaat ook voor een casual look en draagt een paar old-school Converse-sneakers, zoals ze deed tijdens haar SNL-muziekoptreden. Ze is niet alleen een gecertificeerde sneakerhead, maar ook een getalenteerde sneakerontwerper, aangezien haar samenwerkingen met Nike populair zijn geworden en dagen na de lancering uitverkocht zijn.

Aanbevolen: