8 keer dat Jennifer Lopez bewees dat ze een complete shopaholic is

Inhoudsopgave:

8 keer dat Jennifer Lopez bewees dat ze een complete shopaholic is
8 keer dat Jennifer Lopez bewees dat ze een complete shopaholic is
Anonim

Jennifer Lopez is een van de weinige beroemdheden wiens sterrendom aan de top is gebleven sinds het begin van haar carrière. Ze is misschien wel een van de meest invloedrijke beroemdheden in Hollywood, en haar harde werk door middel van muziek, televisieshows, films en zakelijke ondernemingen heeft haar een fortuin van $ 400 miljoen vergaard. Lopez zorgt ervoor dat ze haar geld besteedt aan het opbouwen van haar merk en heeft verschillende schoonheidsproducten gelanceerd die populair zijn geworden bij haar fans.

Terwijl ze intelligente investeringen doet, staat Lopez er ook om bekend haar vermogen uit te geven door te winkelen en dure aankopen te doen. Of het nu een speciale gebeurtenis is zoals haar verjaardagsfeestje of een simpele activiteit zoals naar de sportschool gaan, J. Lo brengt charisma overal waar ze gaat. Het mode-icoon blijft met deze dure aankopen altijd op de hoogte. Laten we eens kijken naar de keren dat Jennifer Lopez heeft bewezen dat ze een complete shopaholic is.

8 Haar 50e verjaardagsjurk

Jennifer Lopez zorgt ervoor dat haar verjaardagsfeestje elk jaar de laatste overtreft. Om haar 50e verjaardag in stijl te vieren, gaf haar toenmalige vriend Alex Rodriguez haar in 2019 een met sterren bezaaid verjaardagsfeestje op Star Island. 2019 collectie. De kosten van de jurk waren meer dan $ 14, 975.

7 Winkelen in onroerend goed

J. Lo staat bekend om haar vastgoedportefeuille van miljoenen dollars en heeft overal in Amerika gewoond, van LA en Miami tot New York. Nadat ze met Alex Rodriguez was uitgegaan, ging ze winkelen in onroerend goed en kocht meerdere eigendommen met hem. In 2018 kocht ze een Park Avenue-appartement voor $ 15.3 miljoen. In 2019 kocht ze een strandhuis van $ 6,6 miljoen in Miami en in 2020 pakte ze een huis aan het water van $ 32,5 miljoen op Star Island in Miami. In maart 2022 kocht ze samen met haar verloofde Ben Affleck een herenhuis in Bel-Air voor maar liefst $50 miljoen.

6 Een Birkin-tas ter waarde van een paar honderdduizend dollar

in.pinterest.com/pin/530228556128877558/

Als merkambassadeur voor Coach wordt Jennifer Lopez vaak gezien met de accessoires en producten van het modehuis. Terwijl ze het merk promoot, kan de zangeres een Hermès Himalaya Birkin-tas niet weerstaan die $ 100.000 kost. Ze heeft de witte en bruine getextureerde tas regelmatig naar de sportschool gedragen en tijdens het winkelen in de straten van LA. Het is een van de duurste en populairste handtassen die Hermès sinds 2008 heeft geproduceerd.

5 Een auto met een aangepast kenteken

Geen levensstijl van beroemdheden is compleet zonder een autocollectie, en J. Lo aarzelt niet om te pronken met de ongelooflijke auto's in haar garage. Haar collectie omvat een Rolls Royce Ghost ter waarde van $ 311.000, een Bentley Continental GTC die $ 236.000 kost, en een Aston Martin DB7 met een prijskaartje van $ 60.800. De popster had in 25 jaar geen auto bestuurd en reed in 2019 in een Porsche Carrera 911 GTS. De auto, een geschenk, werd vervolgens geïnstalleerd met een aangepast kenteken bij de Ocean Auto Club met de letters JLo gegraveerd.

4 De vaak dure sieradengeschenken

Terwijl ze geld uitgeeft aan winkelen voor zichzelf, zorgt Lopez er ook voor dat de mensen van wie ze houdt weten dat ze gewaardeerd worden. Omdat ze wat tijd met het gezin doorbracht met haar tweeling, Ben Affleck en zijn kinderen, woonde de zangeres in 2021 een evenement bij in het huis van Jennifer Klein. Op weg naar het evenement ging ze langs bij de juwelierszaak Made by Mary om sieraden te kiezen voor de dochters van Affleck, Violet en Seraphina. Ze kocht verschillende vergulde kettingen met geboortebloemen, waaronder twee voor de dochters.

3 Romantische vakantie op een privé-superjacht

Jennifer Lopez spettert miljoenen op haar luxe vakanties en winkelen voor sieraden en kleding. Om haar 52e verjaardag te vieren, koos ze ervoor om met Ben Affleck de Middellandse Zee te bevaren op een prachtig superjacht van 280 voet genaamd Valerie. Het superjacht heeft een waarde van meer dan $ 130 miljoen en is ontworpen door het Duitse scheepsbouwbedrijf Lürssen. Het echtpaar huurde het superjacht van een in Monaco gevestigd bedrijf voor $ 1,12 miljoen per week.

2 Huidverzorging Schoonheidsmachine

Jennifer Lopez draagt zichzelf altijd met gratie en een onberispelijke blik op de rode loper. Terwijl ze weigert Botox-behandelingen te nemen en zich richt op het natuurlijk jeugdig blijven met een totaal levensstijl, gebruikt J. Lo een schoonheidsmachine voor een heldere teint. In 2013 gaf ze $ 25.000 uit aan het kopen van een CACI Ultimate-apparaat dat microtechnologie gebruikt om dezelfde resultaten te geven als facelifts zonder afhankelijk te zijn van chirurgie of de huid te injecteren met schadelijke chemicaliën.

1 Uitgebreide sneakercollectie

J. Lo, een mode-icoon dat nederig blijft voor haar roots in de Bronx, kiest keer op keer voor een New Yorkse streetstyle. Ze vertrouwt op haar Nike-sneakers om haar relaxte stijl te laten zien. Ze werd gespot met de Nike Air Jordan x J Balvin-sneakers een paar dagen voordat ze in december 2020 op de markt kwam. Meer recentelijk combineerde ze haar prachtige zwarte jumpsuit met een paar Nike Air Jordan 1 'Pine Green'-sneakers in mei 2022.

Jennifer Lopez heeft ook een uitgebreide sieradencollectie die te zien is in haar muziekvideo's en op de rode lopers. Als stijl- en muziekicoon heeft Lopez zichzelf gevestigd als een inspiratie voor veel mensen. Ze heeft hard gewerkt om een fortuin te vergaren dat ze uitgeeft aan luxe uitgaven.

Aanbevolen: