10 keer dat Kylie Jenner zonder make-up ging

Inhoudsopgave:

10 keer dat Kylie Jenner zonder make-up ging
10 keer dat Kylie Jenner zonder make-up ging
Anonim

Vaak wanneer Kylie Jenner foto's plaatst voor haar fans om te zien op onze sociale-mediaplatforms, is ze helemaal opgemaakt in een volledige make-uplook. Alleen al haar cosmeticalijn is zo'n succes dat ze ongetwijfeld altijd graag haar eigen make-upproducten draagt voordat ze fotoshoots doet of selfies maakt… Wie zou niet hetzelfde doen?!

Kylie Jenner is een icoon geworden met meer dan 200 miljoen volgers op haar Instagram-account die haar absoluut geweldig vinden. Ze besteedt veel tijd aan het praten over haar cosmeticalijn, maar ze besteedt ook veel tijd aan het praten over haar huidverzorgingslijn! Huidverzorging is net zo belangrijk voor haar en het bewijs is dat haar make-upvrije selfies er altijd geweldig uitzien.

10 Zoet en eenvoudig

Hier afgebeeld, het hoogtepunt van deze foto zijn zeker de mooie bruine ogen van Kylie Jenner. Ze is niet overdreven opgemaakt in make-up, dus het is gemakkelijk om je op haar natuurlijke schoonheid te concentreren. Zelfs zonder valse wimpers, lippenstift en al het andere ziet ze er nog steeds helemaal geweldig uit. Kylie Jenner heeft keer op keer bewezen dat ze geen volledige glamour nodig heeft om een onberispelijke selfie te maken.

9 Verveeld maar mooi

Kylie Jenner ziet er super verveeld uit op deze foto, maar dat neemt niet weg dat haar make-upvrije gezicht absoluut prachtig is. Haar huid ziet er super helder uit zonder een enkele vlek in het zicht. Het behouden van een heldere huid zonder puistjes is voor sommige mensen niet altijd het gemakkelijkste, maar voor iemand als Kylie Jenner weet ze de perfecte routine om dit voor elkaar te krijgen.

8 Schoonheid met blote gezichten

Kylie Jenner is altijd heel open en eerlijk geweest over haar huidverzorgingsroutine. Ze legde uit: "Ik was altijd mijn gezicht voordat ik ga slapen, dat is een regel die nooit verandert. Het kan heel moeilijk zijn om het allemaal uit te doen, dus ik heb iets nodig dat het werk doet, maar mijn huid niet irriteert. Mijn go-to reinigingsdoekjes zijn van Neutrogena." Op deze foto is het duidelijk dat ze een geweldige huidverzorgingsroutine volgt die haar huid helemaal gezond houdt. Ze lijkt hier veel op haar oudere zus Kim Kardashian.

7 Dagenlang sproeten

Kylie Jenner heeft een paar tips gekregen van haar beroemde oudere zussen als het gaat om huidverzorgingssucces. Ze hebben advies gegeven over hoe je dat constante niveau van schoonheid kunt behouden!

Kylie Jenner onthulde: "Mijn zus Khloé leerde me zonnebrandcrème te dragen. Ik gebruik er een van TiZO3. Het ruikt niet echt naar zonnebrandcrème, wat ik leuk vind, en het is getint. Als ik 's ochtends wakker word en ergens heen moet rennen, zet ik dat gewoon solo aan." Khloé Kardashian is ongelooflijk slim voor het delen van zulke goede adviezen met haar jongere zus.

6 Snapchat Selfie Minus Make-up

Kylie Jenner is altijd een fervent gebruiker van Snapchat geweest. Ze plaatste deze prachtige selfie op haar Snapchat en het meest voor de hand liggende is dat ze dat is. geen make-up dragen! Haar huid ziet er zo gezond en mooi uit.

Toen haar werd gevraagd naar huidverzorgingsproducten, zei ze: "Ze hebben zoveel verschillende soorten dat er letterlijk voor elk wat wils is - Nachtrust, Diepe reiniging, Hydraterende en Roze Grapefruit. Het voelt altijd heel goed om het uit te doen en mijn huid." (Into The Gloss.) Ze gebruikt zoveel producten die voor haar werken.

5 Zonder make-up met lichter haar

Toen Kylie Jenner eerder dit jaar lichter bruin haar wiegde in een reeks make-upvrije foto's en het een totale hit was bij haar fans! Mensen zijn zo gewend om haar met haar donkerdere haar te zien, maar haar zien gaan met een lichtere blik was interessant en leuk. Ze werd een paar jaar geleden bleekblond en haar fans vonden dat geweldig, dus het feit dat ze constant dingen aan het veranderen is met haar haarkleur is leuk om bij te houden.

4 Make-up is geen must

Veel celebs hebben gesproken over hun gebruik van gezichtsmaskers voor een heldere huid en Kylie Jenner maakt deel uit van die crew. Ze zei: "Ik probeer een paar keer per week een gezichtsmasker te gebruiken, of het nu een laken of een leave-on-behandeling is - het Sephora Collection Rose Face Mask en Oh K! Intense Hydration Snail Mucin Mask zijn enkele van mijn favorieten." Interessant genoeg zijn de gezichtsmaskers die ze gebruikt voor bijna iedereen beschikbaar om ook te kopen en te gebruiken. Ze houdt haar favoriete opties niet geheim voor haar fans.

3 Een veel jongere Kylie

Dit is een terugblik op Kylie Jenner toen ze een stuk jonger was! Hoewel ze waarschijnlijk een klein beetje mascara of eyeliner op deze foto heeft, is haar huid helemaal schoon van elke foundation, concealer, bronzer of iets anders. Kylie Jenner is nu helemaal volwassen en heeft een lange weg afgelegd sinds ze deze selfie nam. Ze heeft zelfs een eigen dochter, Stormi Webster.

2 Blonde sexbom

Het minimaliseren van poriën is zo belangrijk voor iemand die ervoor kiest om zonder make-up naar buiten te gaan. Kylie Jenner zei: "Ik heb de Rare Earth Pore Refining Toner op een watje gedaan en overtollig [make-up en vuil] verwijderd. Het minimaliseert de poriën en het is precies wat er aan de hand is. Je hoeft het alleen maar te schudden voordat je het gebruikt, maar het is best verbazingwekkend." Haar poriën laten zich letterlijk nooit zien, dus alles wat ze doet werkt perfect voor haar.

1 Heerlijk zonlicht

Kylie Jenner verkoopt een product genaamd Kylie Skin Vitamin C Serum op haar Kylie Skin-website. De toner doet wonderen voor haar! Ze legde uit: "Na mijn toner ga ik naar binnen met mijn vitamine C-serum. Het enige wat je hoeft te doen is een enkele pomp toe te passen. Zodra je het aanbrengt, trekt het meteen in je huid. Dat is waar ik van hou over deze. Vitamine C is een antioxidant, dus het helpt echt om je teint op te fleuren." Deze foto is het bewijs dat Kylie Jenner helemaal geen make-up nodig heeft om eruit te zien als een knaller.

Aanbevolen: