10 keer dat Lady Gaga zonder make-up ging

Inhoudsopgave:

10 keer dat Lady Gaga zonder make-up ging
10 keer dat Lady Gaga zonder make-up ging
Anonim

Een te veel celebs die er zijn, weigeren om zonder make-up te worden gespot. Voor Lady Gaga is make-upvrij gaan iets waar ze zich absoluut prettig bij voelt. Ze voelt zich helemaal op haar gemak bij het vinden van haar mooie huid zonder enige make-up, omdat ze weet dat ze een prachtige vrouw is.

Een ander bijzonder aantrekkelijk aspect van Lady Gaga is het feit dat ze zo'n getalenteerde zangeres is! Haar krachtige zang maakt al jaren furore in de popmuziekindustrie. Als ze het podium betreedt, heeft ze prachtige make-uplooks, maar de waarheid is dat ze helemaal geen make-up nodig heeft!

10 Een simpele look

Lady Gaga
Lady Gaga

Deze selfie van Lady Gaga laat zien hoe perfect helder en glad haar huid is! Ze lijkt geen make-up op te hebben, maar ze heeft nog steeds een natuurlijke glans om zich heen. Haar lichtbruine haar en mooie lichtgekleurde ogen worden op deze foto benadrukt, omdat er geen make-up is om haar fans af te leiden. Er is iets moois aan de eenvoud van een selfie als deze.

9 Gloeiend en stralend

Lady Gaga
Lady Gaga

Als het gaat om het luisteren naar muziek, is Lady Gaga waarschijnlijk een van de muzikanten die het grootste deel van haar tijd besteedt aan het luisteren naar geweldige liedjes! Ze brengt ook tijd door in de studio om muziek te schrijven voor haar fans om naar te luisteren en mee om te gaan. Hier afgebeeld, staarde de make-upvrije schoonheid in de camera met een koptelefoon terwijl ze luisterde naar de muziek die op dat moment bij haar paste.

8 Na het douchen, zonder make-up

Lady Gaga
Lady Gaga

De frisse look uit de douche past gemakkelijk bij een beauty als Lady Gaga! En deze specifieke foto, haar lichaam is in een handdoek gewikkeld en haar haar ook. Ze is misschien vers uit de douche zonder make-up op haar gezicht, maar het is gewoon een bewijs dat ze absoluut helemaal geen make-up nodig heeft. Een van de hoogtepunten van deze specifieke selfie is de prachtige ketting met de glinsterende edelsteen om haar nek.

7 Fris & Vrouwelijk

Lady Gaga
Lady Gaga

Lady Gaga ziet er helemaal mooi uit met een schoon gezicht klinkt elke make-up en bleekblond haar. Ze heeft haar uiterlijk in de loop der jaren veranderd als het gaat om haarkleurkeuzes, dus haar fans hebben haar gezien met een verscheidenheid aan verschillende haarkleuren … Maar iedereen weet dat wanneer ze dat bleekblonde haar rockt, dit het beste is! Het zorgt ervoor dat ze overal opv alt en geeft haar zo'n vrouwelijke uitstraling. Veel beroemdheden in de Hollywood-industrie leunen om die reden op felgekleurd blond haar. Ze ziet er net zo iconisch uit als Madonna, de blondine uit de jaren 80 die zeker de geschiedenis in zal gaan als de koningin van de pop.

6 Dominant en gedurfd

Lady Gaga
Lady Gaga

Als Lady Gaga voor een meer dominante sfeer wil gaan in plaats van een vrouwelijke, weet ze dat ze op donkerder haar kan vertrouwen om dat mogelijk te maken. Deze make-upvrije selfie ziet er prachtig uit, maar haar donkerdere haar is het belangrijkste brandpunt van de afbeelding. Het contrast van haar superschone, stralende, make-upvrije huid met het donkere haar ziet er best mooi uit. Is het de juiste stap voor haar om een fulltime brunette te worden zoals andere populaire celebs? Totale Amy Winehouse-vibes!

5 Ze werd zo wakker

Lady Gaga
Lady Gaga

Dit is het type selfie waar het populaire citaat "Ik werd zo wakker" vandaan komt. Beyoncé is de zangeres die de term als songtekst heeft bedacht, maar Lady Gaga voert de woorden zeker uit met deze specifieke selfie.

Ze ligt duidelijk in bed en ze ziet er heel uitgerust en vredig uit. Ze heeft helemaal geen make-up op haar gezicht, dus het is gemakkelijk om je te concentreren op de simplistische aard van haar pure schoonheid.

4 Lijkt op Miley Cyrus

Lady Gaga
Lady Gaga

Iets aan Lady Gaga roept soortgelijke vibes op als de vibes van Miley Cyrus in deze selfie! Is het de hombre bruine tot blonde haarkleur? Zijn het de kristalheldere blauwe ogen? Wat het ook is, Lady Gaga en Miley Cyrus hebben zeker iets gemeen en deze prachtige make-upvrije selfie. Lady Gaga bewijst opnieuw dat cosmetica slechts een keuze is.

3 Autorit zonder make-up aan

Lady Gaga
Lady Gaga

Klaar om een autorit te maken? Lady Gaga rijdt zichtbaar op de passagiersstoel van een voertuig en staart elegant in de camera voor deze volledig onberispelijke selfie.

Ze heeft geen merkbare hoeveelheid make-up op, dus het is gemakkelijk om op te letten hoe natuurlijk mooi ze werkelijk is. Haar fans kunnen op deze foto nauwelijks vage sporen van haar sproeten aan de voorkant van haar neus zien. Ze heeft eerder een paar gekke outfits gedragen, maar ze is hier helemaal afgezwakt.

2 Kleur Coördinatie Koningin

Lady Gaga
Lady Gaga

Lady Gaga heeft misschien een vleugje roze lippenstift op deze foto, maar voor het grootste deel is ze volledig make-upvrij. Iets schattigs aan deze foto van het feit dat haar lichtpaarse haar overeenkomt met haar lichtpaarse nagels! Zij is de koningin van de coördinatie. Ze is ook de koningin die overal opv alt en daarom verandert de constante haarkleur waar ze doorheen gaat of iets dat haar bewonderende fans graag bijhouden. Lady Gaga's exen moeten verdrietig zijn om haar te hebben verloren!

1 Roze haar, maakt niet uit

Lady Gaga
Lady Gaga

Roze haar, maakt niet uit! Lady Gaga's keuze om met roze gekleurd haar te gaan was gewaagd maar absoluut noodzakelijk. Ze houdt ervan om te bewijzen dat ze elke haarkleur, elk kapsel of elke basislook kan maken, ongeacht wat het is. Een van de meest voor de hand liggende dingen aan deze foto is het feit dat Lady Gaga geen make-up of zichtbare wenkbrauwen heeft. Door het ontbreken van haar zichtbare wenkbrauwen ziet ze er erg artistiek uit.

Aanbevolen: