Fans denken dat Addison Rae er onherkenbaar uitziet zonder make-up

Inhoudsopgave:

Fans denken dat Addison Rae er onherkenbaar uitziet zonder make-up
Fans denken dat Addison Rae er onherkenbaar uitziet zonder make-up
Anonim

Het is geen verrassing dat Addison Rae, die toevallig de derde meest gevolgde maker op TikTok is, te maken krijgt met een hoop reacties wanneer ze een video plaatst. Bovendien zijn gebruikers niet altijd even aardig. De ster van He's All That deelde een make-upvrije TikTok en haters lieten gemene opmerkingen over haar fysieke verschijning achter. Sommige gebruikers zeiden zelfs dat Addison er onherkenbaar uitzag in de video.

Haar recente videobericht met blote gezicht werd snel overspoeld met opmerkingen waarin werd beweerd dat Addison, die pas 21 jaar oud is, er "oud" uitzag. Haar fans waren het daar echter niet mee eens en merkten op dat ze er onberispelijk uitzag. De beroemdheid heeft niet alleen kritiek van internettrollen gekregen voor haar acteerdebuut, maar nu moet ze haar gezicht verbergen zonder make-up. Roem heeft zijn prijs, maar Addison laat zich niet door de mening van andere mensen de mond snoeren.

Trollen beschuldigden Addison Rae ervan er 'oud' uit te zien

Een trol reageerde op haar post: "Ik zou nooit zeggen dat ze in de twintig is; ik zweer dat ze eruitziet als 27/30 jaar." Een andere persoon schreef: "ze ziet er ouder uit dan haar leeftijd." Een gebruiker zei: "Ze is oud of ik alleen?"

Er is veel moed voor nodig om een make-upvrije huid te laten zien, wat voor de meeste mensen niet perfect is. Maar gelukkig kwamen veel fans om wat liefde voor Addison te tonen en riepen ze die opmerkingen, zoals een fan die zei: Jullie IMAO sociale media hebben jullie echt doen vergeten hoe ECHTE huid eruit ziet, is geen manier y 'Dit noemen ze allemaal oud.'

Een fan schreef: "Ze is niet ouder geworden, jullie zijn pas 14, en ze is 21 byeee." Een andere gebruiker noemde de hypocrisie van fans die willen dat mensen zonder make-up en filters gaan, en zei: "Jullie willen allemaal dat celebs hun natuurlijke zelf laten zien, maar als ze dat doen, oordeel dan gewoon … hoe triest."

Ten slotte applaudisseerde iemand Addison gewoon en zei: "Ik vind het geweldig hoe ze voorstelt dat een getextureerde huid normaal is." Helaas is dat niet het enige drama dat in de opmerkingen van Addison naar beneden is gegaan.

Addison Rae's zwangerschapsgerucht

Onlangs waren de video's van Addison bedekt met opmerkingen van fans die haar feliciteerden met haar zwangerschap nadat een TikToker doelbewust een gerucht begon. Fans deelden opmerkingen, "Gefeliciteerd met de zwangerschapstoevoeging." En een ander schreef: "Kan niet wachten op de baby! Gefeliciteerd!" Maar niet iedereen vond de grap grappig, en veel mensen noemden het body shaming. Sommige fans wijzen erop dat mensen nooit mogen aannemen dat een vrouw zwanger is of zelfs maar iets over haar lichaam mogen zeggen, tenzij het positief is.

Ondanks het commentaardrama, lijkt Addison, die onlangs haar account had hersteld nadat TikTok het had verwijderd, uit de negatieve energie te willen blijven. Tijdens een interview met Mane Addicts eerder dit jaar, vertelde Addison dat ze opmerkingen probeert te negeren, maar toegeeft dat ze "ze wel leest." Ze legde uit: "Ik moet mezelf eraan herinneren dat de mensen die de hatelijke opmerkingen achterlaten, mij niet kennen." Addison voegde eraan toe: "Ze denken dat ze me kennen op basis van wat ze zien op sociale media, maar dat doen ze niet' ken me niet helemaal. Dus ik kan dat mijn hart en ziel niet laten beïnvloeden."

Dit is waarschijnlijk de reden waarom ze niet op de reacties heeft gereageerd, maar video's op TikTok is blijven plaatsen. Haar fans zijn het erover eens dat ze een hekel hebben aan het feit dat iemand een opmerking achterlaat om een andere persoon neer te halen. Het slaat nergens op en laat mensen zich alleen maar onzeker en slecht over zichzelf voelen, zelfs als ze toevallig een van de beroemdste jonge sterren op sociale media zijn. Het is al moeilijk genoeg voor meisjes om een meer uitgeklede versie van hun uiterlijk op TikTok of Instagram te delen, dus fans vragen om positiviteit te verspreiden.

Addison Rae werd getrolled op TikTok over bizarre outfit

Onlangs plaatste Addison een nieuwe TikTok waarin ze haar dansvaardigheden liet zien, waar ze op dit moment in principe om bekend staat. Maar het lijkt erop dat fans een beetje werden afgeleid door haar spijkerbroeken en roze bloeiers dat ze nauwelijks aandacht schonken aan haar choreografie.

Veel TikTok-kijkers bestormden de commentaarsectie van de video om Addison te trollen over haar interessante jeanskeuze. Een volger maakte een meme van de post en schreef: "Wat de school denkt dat ik draag als ze gescheurde spijkerbroeken toestaan." Een andere volger merkte op dat de jeans heel weinig stof bevatte en zei: "Waarom zou je op dat moment zelfs een broek dragen?"

Hoewel Addison niet heeft gereageerd op het spervuur aan opmerkingen, lijkt ze te denken dat de sfeer op sociale media de laatste tijd behoorlijk negatief is geweest. Het is geen geheim dat ze werd verbannen op TikTok. De beroemdheid maakte er destijds grapjes over op Twitter, deelde een screenshot van de melding en schreef: "Nou, tijd om een baan te zoeken."

Het kan voor sommigen als een schok komen, maar Addison onthulde onlangs tijdens een interview op Reign met Josh Smith dat het verbod op TikTok op het perfecte moment kwam. Ze zei: "Ik had zoiets van, pratend met mijn vrienden en mijn team en dacht: 'Soms is sociale media zo giftig. Ik wou dat het terug zou gaan naar de manier waarop het was waar je zou posten om te delen.'"

Aanbevolen: