Chicago, Stormi, & Waar: 10 leuke weetjes over de Kardashian "Triplets"

Inhoudsopgave:

Chicago, Stormi, & Waar: 10 leuke weetjes over de Kardashian "Triplets"
Chicago, Stormi, & Waar: 10 leuke weetjes over de Kardashian "Triplets"
Anonim

Toen de tweede geboren dochter van Kim Kardashian, Chicago West, werd geboren, was het een groot probleem! Iedereen was zo opgewonden voor Kim omdat haar strijd om zwanger te worden en een gezonde zwangerschap door te zetten lange tijd zo'n groot verhaal in de media was. Niet lang nadat Chicago werd geboren, beviel Kylie Jenner van Stormi Webster, een klein meisje dat ze deelt met Travis Scott.

Dit was enorm nieuws omdat Kylie Jenner haar best deed om haar zwangerschap geheim te houden. Ze wilde gewoon niet dat de wereld wist wat er op dat moment in haar eigen persoonlijke leven gebeurde. Khloe Kardashian beviel niet al te lang daarna van True Thompson en toen het publiek eenmaal wist dat er drie baby's rond dezelfde tijd werden geboren, werden de kleintjes meteen de "Kardashian-drieling" genoemd, een bijnaam die perfect past.

10 De surrogaat die Chicago West droeg, kreeg $ 45.000

kim k
kim k

Hoe schokkend het ook mag klinken, de draagmoeder die Chicago West droeg, kreeg slechts $ 45.000 betaald. De meeste fans gingen ervan uit dat de draagmoeder het kind van Kim Kardashian en Kanye West een veel hoger bedrag zou ontvangen geld dan dat. Om de een of andere reden kreeg de draagmoeder slechts $ 45.000 betaald, ondanks het feit dat ze een van de kostbaarste en meest onschatbare mensen droeg die er vandaag de dag bestaan… baby Chicago West.

9 Stormi Webster houdt van bakken met Kylie Jenner

kylie jenner
kylie jenner

Volgens het YouTube-kanaal van Kylie Jenner vinden zij en haar dochter het erg leuk om samen desserts te bakken. Kylie Jenner heeft een handvol echt kostbare en schattige video's van zichzelf in de keuken gepost met Stormi Webster. De twee hebben samen koekjes gebakken en cupcakes en elke keer dat een van deze video's wordt gepost, worden miljoenen views en veel positieve feedback verzameld. De bakkende YouTube-video's tussen dit liefhebbende moeder- en dochterpaar laten Stormi's geweldige manieren en Kylie's geweldige ouderschapsvaardigheden zien.

8 True Thompson heeft al een passie voor mode

echte thompson
echte thompson

Volgens haar moeder, Khloe Kardashian, heeft True Thompson al een passie voor mode! Ze wordt altijd gefotografeerd met super schattige outfits en hoewel ze vaak wordt gekleed door haar moeder en kindermeisjes, is gebleken dat ze ook graag wat van haar eigen kleding uitzoekt! Ze maakt deel uit van een familie die het belang van mode voorop stelt, dus dit is helemaal geen verrassing.

7 De bijnaam van Chicago West is Chi… Uitgesproken als "verlegen"

Chicago west
Chicago west

Toen Kim Kardashian en Kanye West onthulden dat hun tweede dochter Chicago zou gaan heten, waren veel fans daardoor in de war omdat ze niet begrepen waarom het beroemde paar zo'n naam zou kiezen. De bijnaam die Chicago van haar familie krijgt is Chi, uitgesproken als Verlegen. Dat is echt een schattige bijnaam om te hebben en het past perfect bij haar geboorteakte naam Chicago.

6 Stormi Webster heeft al haar eigen cosmetische samenwerking met Kylie Jenner

stormi en kylie
stormi en kylie

Kylie Jenner is een zakenvrouw, ondernemer en make-upmagnaat. Natuurlijk ging ze samenwerken met haar eigen dochter! Ze heeft samengewerkt met haar zussen en ze heeft zelfs samengewerkt met het fictieve personage van de Grinch voor dit meest recente vakantieseizoen. Toen ze samenwerkte met haar eigen dochter Stormi, stond het thema helemaal in het teken van het weer met een hele hoop vlinders als esthetiek. Het bevatte veel mooie pastelkleuren.

5 Hoeden en haaraccessoires waren lange tijd het hoofdbestanddeel van Thompson

echte thompson
echte thompson

Lange tijd werd True Thompson altijd gezien met een soort haaraccessoire op haar hoofd, of het nu een hoed of een strik was of iets anders.

Haaraccessoires werden daar een tijdje zeker haar hoofdbestanddeel op sociale media en inspireerden veel andere nieuwe moeders om hun pasgeborenen en kleintjes te kleden met hetzelfde soort accessoires. Veel haaraccessoires van True zagen eruit als kleurrijke tulbanden en ze waren erg schattig.

4 Chicago West is vernoemd naar de geboortestad van Kanye

Kanye West
Kanye West

Wat betreft de voornaam van Chicago West, het was niet zomaar een willekeurige naam voor Kanye West en Kim Kardashian om te kiezen. Ze besloten om de naam Chicago te gebruiken, omdat dat de geboortestad van Kanye is. Het is waar hij vandaan komt! Kanye West heeft veel liefde voor zijn geboortestad, omdat hij hier is geboren en getogen. Hij bracht hulde aan zijn geboorteplaats door zijn tweede geboren dochter ernaar te vernoemen.

3 De verjaardagsfeestjes van Stormi Webster staan bekend als over-the-top-ervaringen

stormi wereld
stormi wereld

Een ding dat Kylie Jenner beter weet te doen dan de meeste mensen, is hoe ze een feestje moet geven! Haar enorme hoeveelheid rijkdom heeft er misschien iets mee te maken, maar uiteindelijk is ze ook erg creatief en toegewijd.

Als moeder wil ze duidelijk de beste herinneringen voor haar dochter creëren om op terug te kijken als haar dochter ouder wordt. Kylie Jenner zorgde ervoor dat de beide verjaardagsvieringen die haar dochter tot nu toe heeft gehad volledig over de top waren.

2 True Thompson is vaak de ster van selfies met Khloe Kardashian

waar en khloe
waar en khloe

Een ding dat Khloe Kardashian-fans nooit zullen missen als ze door haar Instagram kijken, zijn een heleboel foto's van haar dochter, True Thompson. Khloe Kardashian plaatst veel modieuze foto's van zichzelf van fotoshoots en foto's met haar vrienden. Ze plaatst ook veel interessante citaten. Wat plaatst ze echter het meest? Foto's met haar dochter True Thompson! Ze houdt er absoluut van om moeder te zijn en ze vindt het heerlijk om ermee te pronken.

1 De Kardashian Triplets lijken meer op zussen dan neven en nichten

kardashian kinderen
kardashian kinderen

Hoewel de beroemde mama's, Kim Kardashian, Khloe Kardashian en Kylie Jenner, allemaal erg drukke schema's hebben, is het duidelijk dat ze hun best doen om hun kinderen zo vaak mogelijk bij elkaar te krijgen. In het tijdperk van COVID-19 en alle beperkingen die de pandemie in verschillende regio's van de wereld heeft gebracht, is het waarschijnlijk lastiger dan ooit om de "Kardashiaanse drieling" bij elkaar te krijgen. Tijd voor het gezin is iets dat deze groep altijd prioriteit zal geven, dus hopelijk kunnen fans meer foto's van de drieling samen zien wanneer het mogelijk is.

Aanbevolen: