Emma Chamberlain's netto waarde & 9 meer leuke weetjes over de YouTuber

Inhoudsopgave:

Emma Chamberlain's netto waarde & 9 meer leuke weetjes over de YouTuber
Emma Chamberlain's netto waarde & 9 meer leuke weetjes over de YouTuber
Anonim

YouTube-ster Emma Chamberlain maakt mensen aan het lachen sinds 2017, en dankzij haar herkenbare inhoud op het videostreamingnetwerk is haar bekendheid alleen maar omhooggeschoten. Emma is slechts 18 jaar oud en is een van de meest bekende virale YouTubers vanwege haar authentieke persoonlijkheid en komische video's.

Emma heeft zoveel meer dat fans misschien niet weten. Hoewel ze een geliefde YouTuber is, met meer dan 9 miljoen abonnees, is ze ook verschenen op covers van tijdschriften, heeft ze haar eigen koffiemerk en maakte ze zelfs Time Magazine's 100 Next List in 2019. Bekijk deze tien leuke weetjes die fans misschien weet niets van YouTuber Emma Chamberlain.

10 Ze wordt liever een entertainer genoemd dan een influencer

Emma Chamberlain heeft de generatie Z-generatie sinds 2017 beïnvloed door herkenbare inhoud te plaatsen die haar tot een YouTube-sensatie heeft gemaakt. De ster verklaarde echter dat ze niet bekend wil staan als een 'beïnvloeder', maar eerder als 'vermaak' en een 'vriend'.

Voor haar coververhaal voor het nummer van februari 2020 van het tijdschrift Cosmopolitan, zei Chamberlain: "Ik vind het woord 'influencer' een beetje walgelijk. Laten we mij als voorbeeld gebruiken: als iemand me een influencer noemt, zijn ze zeggen dat het mijn taak is om te beïnvloeden, en ik denk niet dat dat waar is. Ik geef er de voorkeur aan om te entertainen en een vriend te zijn. Ik wil niet beïnvloeden."

9 Ze heeft haar eigen koffiemerk

Fans van Emma Chamberlain weten dat de ster geobsedeerd is door koffie. Het was geen verrassing dat toen ze beroemd werd, ze de kans kreeg om haar eigen koffiemerk te creëren, Chamberlain Coffee genaamd. De doordrenkte koffiezakjes kunnen op haar website worden gekocht voor $ 10, evenals een koffiemok en een reismok.

8 Haar eerste video ging viraal toen ze een "Haul" uploadde uit de Dollar Store

Emma's eerste YouTube-video ging viraal, die ze in 2017 plaatste, genaamd "We All Owe The Dollar Store An Apology." De video heeft meer dan vier miljoen views en laat Chamberlains komische kant en levendige persoonlijkheid zien.

In de video deelt Emma sarcastisch de items die ze bij een Dollar Tree heeft gekocht, en voegt ze zelfs grappige bewerkingen toe, en spoort ze meer mensen aan om op eigen houtje een dollarwinkel te bezoeken en een beetje plezier te hebben.

7 Ze begon doe-het-zelf-projecten te doen op YouTube

Emma Chamberlain begon met het maken van doe-het-zelfvideo's op YouTube en vertelde Forbes dat ze niet wist hoe ze moest knutselen, en probeerde gewoon mee te gaan met wat populair was om haar naam bekend te maken. "Ik weet niet hoe ik moet knutselen! Ik weet niet wat ik dacht. Ik probeerde eerlijk gezegd gewoon te imiteren wat toen populair was."

Chamberlain verklaarde ook dat het plaatsen van DIY-trends op YouTube haar echt nergens bracht, en dus wist ze dat ze video's moest maken die haar ware zelf lieten zien. Gelukkig werkte het in haar voordeel!

6 Ze is maar liefst $ 3 miljoen waard

Emma stopte in haar eerste jaar met de middelbare school om haar YouTube-carrière voort te zetten, maar ze ging terug om het California High School Exit Exam af te leggen en slaagde. Ze is een van de meest succesvolle YouTubers en verdient naar verluidt maar liefst $ 6.000 per dag, volgens Naibuzz. De ster heeft een geschat vermogen van $ 3 miljoen en haar populairste YouTube-video heeft meer dan 15 miljoen views, genaamd 'Vegetarian Tries Meat For The First Time'.

5 Ze is een vegetariër

Emma plaatste een YouTube-video genaamd "Get to Know Me Tag", waarin ze met haar fans deelde dat ze vegetariër is. Ze plaatste zelfs video's van zichzelf terwijl ze op veganistische pizza, veganistisch fastfood kauwde en voor het eerst de beroemde Pink Drink van Starbuck probeerde. In 2018 plaatste de YouTube-ster een video waarin hij voor het eerst vlees probeerde, voedsel at zoals kipnuggets en pizza voor vleesliefhebbers.

4 Emma heeft een podcast

Anything Goes is Emma's nieuwste podcast waar fans de ster beter kunnen leren kennen en waar ze haar grappigste en soms serieuze momenten deelt. Elke aflevering duurt ongeveer 30 minuten en fans kunnen haar horen praten over waarom onze maag moppert als we honger hebben, haar cheerleading verleden en advies over ex-vriendjes en hoe we gezond kunnen eten.

3 Ze werd niet rijk

Emma Chamberlain heeft een nettowaarde van $ 3 miljoen dankzij haar YouTube-carrière, maar ze was niet altijd goed af. In een interview met Forbes vertelde Emma dat hoewel haar ouders, die gescheiden zijn, haar een goed leven gaven, er tijden waren waarin het moeilijk was om aan geld te komen.

"En mijn vader is een kunstenaar, en hij werd een tijdje ziek en kon niet schilderen, dus er waren moeilijke tijden voor ons gezin. En het gaat nu geweldig met hem. raar. Ik ben altijd degene geweest die het financieel moeilijk had, dus nu is het cool dat ik mijn eigen geld kan verdienen en ermee kan doen wat ik wil, "vertelde Emma aan Forbes.

2 Ze was een competitieve cheerleader

Voordat Emma een YouTube-sensatie werd, was de 18-jarige vijf jaar lang competitieve cheerleader. Emma was lid van het California All-Stars Pink-cheerteam en vertelde haar fans op Twitter dat ze een "brutale" cheerleader was. Ze juichte ook een jaar lang voor haar middelbare schoolteam voordat ze uit het team werd gezet.

1 Ze maakte de 100 volgende lijst van Time Magazine

In 2019 noemde Time Magazine Emma Chamberlain op hun 100 Next List, die mensen kennis laat maken met de volgende rijzende sterren. Het tijdschrift schreef: "Het tonen van acne en het benadrukken van alledaagse momenten zoals broodnodige ijskoffie zijn kenmerken van vlogs van Chamberlain, wiens montagestijl een subgenre van jonge makers voortbracht die haar voorbeeld volgden."

Aanbevolen: