De cast van KUWTK gerangschikt op hun Instagram-volgers

Inhoudsopgave:

De cast van KUWTK gerangschikt op hun Instagram-volgers
De cast van KUWTK gerangschikt op hun Instagram-volgers
Anonim

Toen de iconische reality-tv-show Keeping Up with the Kardashians in oktober 2007 in première ging, is het veilig om te zeggen dat niemand een idee had hoe ongelooflijk groot de show zou worden. 13 jaar later zijn de castleden internationale sterren - en hoewel is aangekondigd dat de show na 20 seizoenen zal eindigen, lijdt het geen twijfel dat Kim, Kylie en Co. net zo beroemd zullen blijven.

De lijst van vandaag werpt een blik op de castleden van Keeping Up with the Kardashians en rangschikt ze op basis van hun Instagram-volgers, want laten we eerlijk zijn - het is het aantal volgers dat bepa alt hoe beroemd iemand is, toch?

10 Rob Kardashian - 2.1 miljoen volgers op Instagram

Rob Kardashian over Keep Up With The Kardashians
Rob Kardashian over Keep Up With The Kardashians

De start van de lijst op plek nummer 10 is Rob Kardashian, die van seizoen één tot seizoen 13 een hoofdrol speelde in Keeping Up with the Kardashians. Daarna besloot de broer van Kardashian om een pauze te nemen en zich te concentreren op zijn persoonlijke leven, en in november 2016 werd zijn dochter Dream geboren. Momenteel heeft Rob Kardashian - die veel foto's van zijn schattige dochter op Instagram plaatst - 2,1 miljoen volgers!

9 Malika Haqq - 5,6 miljoen volgers op Instagram

Malika Haqq over het bijhouden van de Kardashians
Malika Haqq over het bijhouden van de Kardashians

De volgende op de lijst is Khloe Kardashian's BFF Malika Haqq, die de laatste tijd nogal wat in de show is verschenen - en ze had zelfs wat bekentenisbeelden. Zoals alle kijkers van Keeping Up with the Kardashians al weten, is Malika eerder dit jaar bevallen, dus haar Instagram-feed is ook grotendeels bedekt met schattige foto's van haar zoon. Momenteel heeft Khloe's BFF 5,6 miljoen volgers op het platform.

8 Caitlyn Jenner - 10,6 miljoen volgers op Instagram

Caitlyn Jenner over het bijhouden van de Kardashians
Caitlyn Jenner over het bijhouden van de Kardashians

Nummer acht op de lijst gaat naar Caitlyn Jenner, een castlid die de show na seizoen 13 heeft verlaten, samen met Rob Kardashian. Ja, dat de trans-ster in de loop der jaren zeker wat drama heeft veroorzaakt, en hoewel ze nog steeds close is met haar dochters Kendall en Kylie, is het onduidelijk hoeveel tijd ze doorbrengt met de rest van het gezin. Momenteel heeft Caitlyn Jenner 10,6 miljoen volgers op Instagram.

7 Scott Disick - 24,4 miljoen volgers op Instagram

Scott Disick over het bijhouden van de Kardashians
Scott Disick over het bijhouden van de Kardashians

Laten we verder gaan met Scott Disick - een van de vaste gasten van de show die zelfs na zijn breuk met Kourtney Kardashian een deel van de cast bleef. Scott is in de loop der jaren een van de favoriete mensen van de kijkers in de show geworden en het is veilig om te zeggen dat fans de ster in de loop van de jaren volledig hebben zien veranderen. Momenteel heeft Scott Disick 24,4 miljoen volgers op Instagram.

6 Kris Jenner - 37,8 miljoen volgers op Instagram

Kris Jenner over Keeping Up With The Kardashians
Kris Jenner over Keeping Up With The Kardashians

De volgende op de lijst is een vrouw zonder wie de show niet eens zou bestaan - de iconische Kris Jenner. De geliefde mommager is zeker verantwoordelijk voor veel van haar familiesucces, aangezien ze haar kinderen heeft ondersteund en aangemoedigd om nogal ongebruikelijke carrièrepaden na te streven. Momenteel heeft Kris Jenner 37,9 miljoen volgers op Instagram, waarmee ze op de zesde plaats op de lijst staat.

5 Kourtney Kardashian - 103 miljoen volgers op Instagram

Kourtney Kardashian over het bijhouden van de Kardashians
Kourtney Kardashian over het bijhouden van de Kardashians

Het openen van de top vijf van meest gevolgde Keeping Up with the Kardashians-castleden is de oudste broer of zus in de familie - Kourtney Kardashian. Kourtney - die in de loop van de show drie kinderen heeft gekregen en het uitmaakte met haar babyvader Scott Disick - heeft momenteel 103 miljoen volgers op Instagram, waar ze haar fans een kijkje geeft in haar luxueuze leven.

4 Khloe Kardashian - 123 miljoen volgers op Instagram

Khloe Kardashian over het bijhouden van de Kardashians
Khloe Kardashian over het bijhouden van de Kardashians

Nummer vier op de lijst gaat naar waarschijnlijk de grappigste zus in de familie - Khloe Kardashian. Net als de rest van de familie is Khloe in de loop der jaren behoorlijk veranderd, aangezien ze pas 23 jaar oud was toen de show in 2007 in première ging. Tegenwoordig heeft Khloe een schattige dochter met basketballer Tristan Thompson, en het grootste deel van haar Instagram-feed zijn foto's van haar schattige dochter. Momenteel heeft Khloe - die bekend staat om haar inspirerende posts - 123 miljoen volgers op het platform.

3 Kendall Jenner - 143 miljoen volgers op Instagram

Kendall Jenner over het bijhouden van de Kardashians
Kendall Jenner over het bijhouden van de Kardashians

Het openen van de top drie van meest gevolgde leden van de cast van Keeping Up with the Kardashians op Instagram is model Kendall Jenner. Kendall - die nog maar een kind was toen de show meer dan tien jaar geleden in première ging - is uitgegroeid tot een prachtige vrouw en tegenwoordig heeft de fashionista 143 miljoen volgers op het populaire sociale mediaplatform.

2 Kim Kardashian - 193 miljoen volgers op Instagram

Kim Kardashian over het bijhouden van de Kardashians
Kim Kardashian over het bijhouden van de Kardashians

De nummer twee op de lijst van vandaag is de enige broer of zus die vrijwel verantwoordelijk is voor de faam van haar familie - de voormalige BFF Kim Kardashian van Paris Hilton. Toegegeven, door de jaren heen heeft Kim haar vriendschap met Parijs nieuw leven ingeblazen, maar het lijdt geen twijfel dat op dit moment Kim Kardashian degene is die veel beroemder is. Momenteel heeft de beroemde reality-tv-ster 193 miljoen volgers op Instagram.

1 Kylie Jenner - 202 miljoen volgers op Instagram

Kylie Jenner op KUWTK
Kylie Jenner op KUWTK

Op nummer één staat de jongste broer van Kardashian-Jenner - Kylie Jenner. In de loop der jaren heeft Kylie zichzelf niet alleen gevestigd als een reality-tv-ster, maar ook als een icoon voor sociale media, een make-upmagnaat en een ongelooflijke zakenvrouw. Momenteel heeft Kylie 202 miljoen volgers op Instagram, wat haar op plek nummer één op deze lijst plaatst!

Aanbevolen: