15 foto's van Lady Gaga zonder make-up

Inhoudsopgave:

15 foto's van Lady Gaga zonder make-up
15 foto's van Lady Gaga zonder make-up
Anonim

Als er een A-lister is die het altijd echt houdt, is het de popster, Lady Gaga. Vanaf het moment dat Gaga op het toneel verscheen, was haar boodschap duidelijk: het kan haar niet schelen wat mensen van haar denken, en niets zal haar stoppen. Velen koesteren en verafgoden de zangeres omdat ze relaxed, nuchter en echt is. Hoewel ze bekend staat om haar buitengewone stijl, is deze Hollywood-ster een "normie" zoals de rest van ons. Ja, Moeder Monster heeft haar dagen waarop ze joggers aantrekt en gewoon koude rillingen krijgt.

Het popicoon lanceerde een make-upbedrijf, Haus Labs, maar ze is een ster die niet bang is geweest om te pronken met haar onberispelijke huid. Hoewel ze haar uiterlijk talloze keren heeft getransformeerd, is ze ook dapper genoeg geweest om een volledig make-upvrije look te hebben en foto's en selfies van zichzelf te plaatsen terwijl ze dat doet. Nu Lady Gaga weer in actie is, met een nieuwe single die onlangs is uitgebracht, en haar nieuwe album, Chromatica, dat binnenkort uitkomt, kunnen we VEEL van haar verwachten. En als we dat zeggen, bedoelen we dat je kunt verwachten dat ze er absoluut woest uitziet, helemaal opgelicht, maar ook casual en bloot. Hier is een lijst met de keren dat ze een make-upvrije look rockte.

15 100% natuurlijk

Lady Gaga eet zonder make-up
Lady Gaga eet zonder make-up

Als er iemand is die haar taart kan hebben en ook kan opeten, dan is het Lady Gaga! De ster, die in een ongelooflijke fysieke conditie verkeert, weet dat het in het leven om balans draait. Hoewel we kwijlen over dat fluitje van een cent, is het de natuurlijke en productvrije look van Gaga die onze aandacht heeft. We nemen het haar niet kwalijk dat ze pronkt met haar volledig natuurlijke huid.

14 Grammy-vieringen

Lady Gaga viert haar verjaardag met vrienden
Lady Gaga viert haar verjaardag met vrienden

Vanwege haar uitzonderlijke rol in A Star is Born werd Gaga genomineerd voor drie Grammy-awards. De popster deelde deze foto van haar vrienden die haar verrasten voor haar trio van Grammy Award-nominaties, met een make-upvrij gezicht. Haar vrienden houden duidelijk van haar, maar wie zou niet van zo'n engelachtig gezicht houden? Ze ziet er schattig uit - ja, we zeiden schattig.

13 Na de Super Bowl

Lady Gaga deelt make-upvrije selfie na Superbowl-optreden
Lady Gaga deelt make-upvrije selfie na Superbowl-optreden

Wanneer Gaga het podium betreedt, weet je dat je een energiek optreden gaat krijgen! Gaga, die in 2017 de halftime-artiest was voor de Super Bowl, blies de gedachten van mensen weg. Om dit te vieren, besloot ze liefde te sturen naar haar fans door ze te bedanken met deze natuurlijke selfie. Hoe ziet iemand er zo goed uit na al dat zweet?

12 Een ster is geboren

Lady Gaga in A Star Is Born
Lady Gaga in A Star Is Born

De bekroonde film, A Star is Born, bevatte scènes van Lady Gaga zonder enige vorm van make-up – en daar prijzen we de film volledig voor! Hierboven staat een foto van een scène uit de film waarin Gaga er absoluut perfect uitziet zonder een centimeter make-up op, vooral met alle lichten en camera's op haar. Ze zag er betoverend uit!

11 Gloeien zonder make-up

Lady Gaga zonder make-up
Lady Gaga zonder make-up

Heeft Gaga zelfs poriën? We kunnen er niet eens één zien! We zouden het ook prima vinden om te zien dat de ster haar carrière make-upvrij voortzet, omdat ze er prachtig uitziet en haar ongelooflijke huid niet hoeft te verbergen. En kijk naar de gloed op dat jukbeen - Gaga heeft niet eens een highlight nodig!

10 Een gracieuze Gaga

Lady Gaga zonder make-up op
Lady Gaga zonder make-up op

We zijn zo gewend om Gaga helemaal op te fleuren en er chic uit te zien, dat wanneer ze selfies deelt van haar volledig natuurlijke look, we verbluft zijn! De selfies zonder make-up van de kameleon zijn een bewijs van hoe bevrijdend en mooi de look kan zijn. Als een van de grootste popiconen van onze tijd het kan, kan jij het ook. We gaan voor haar simpele en natuurlijke momenten.

9 Ze is een natuurtalent

Lady Gaga poseert zonder make-up
Lady Gaga poseert zonder make-up

Gaga deelde deze foto van haar, met haar haar in een handdoek gewikkeld, haar prachtige groene ogen en lichte sproeten, vlak voor de Academy Awards. Geplaatst op haar 'gram, wees Gaga erop dat de ketting waarmee ze werd vereerd een 141-jarige Tiffany-diamant is. Met dat om haar nek was absoluut geen make-up nodig.

8 Ze is terug

Lady Gaga is eindelijk terug en deelt een make-upvrije selfie
Lady Gaga is eindelijk terug en deelt een make-upvrije selfie

Raad eens wie er terug is, weer terug? Gaga is terug. De zangeres is nauwelijks herkenbaar op deze foto, maar we graven het roze haar en haar stralende huid helemaal op. Ze is zo ver gekomen en met haar nieuwe aankomende muziek heeft ze niemand meer om indruk op te maken. Gepost in februari, haar kleine monsters waren meer dan opgewonden.

7 Blote gezichten en verbluffende

Lady Gaga in bed
Lady Gaga in bed

Beweeg over Beyoncé, Lady Gaga is degene die zo wakker werd. Als Gaga elke ochtend wakker wordt met een onberispelijke hoofdletter F, willen we dan weten wat we verkeerd doen? Hoewel ze bekend staat om haar over-the-top make-up, kan de ster moeiteloos een ontspannen look creëren.

6 Gaga, ben jij dat?

Lady Gaga met donker haar en geen make-up
Lady Gaga met donker haar en geen make-up

Ik ga niet liegen, zonder haar herkenbare groene ogen in deze selfie, zouden we op het eerste gezicht niet denken dat het de zangeres is. Duizenden van ons rocken op bepaalde dagen de make-up zonder make-up, maar we zien graag dat een beroemdheid, zoals Gaga, de natuurlijke look omarmt door ervoor te kiezen geen make-up te dragen.

5 Gaga, The Cook

Lady Gaga zonder make-up koken op Thanksgiving
Lady Gaga zonder make-up koken op Thanksgiving

Het bescheiden popicoon is niet alleen een zanger, maar ook een kok! Hier is een foto die Gaga op haar 'gram plaatste, op Thanksgiving in 2015. We wilden een kleine terugblik met je delen, zodat je kunt zien hoe Gaga gracieus ouder wordt. Deze selfie is van vijf jaar geleden, maar de kleine ster ziet er nog steeds hetzelfde uit, zelfs als ze in de keuken aan het schommelen is.

4 Een duik en een selfie

Lady Gaga zwemmen selfie
Lady Gaga zwemmen selfie

Haar opgestoken, geen make-up op, helemaal nat, en ze ziet er nog steeds perfect perfect uit! Over wie hebben we het? De enige echte Gaga. Deze foto laat zien hoe volledig haar teint is. De ster, die een schommelend lichaam heeft, brengt haar trainingen wel naar de zwemmende mensen. Ze heeft het allemaal voor haar!

3 Een pre-Oscars make-up gratis selfie

Lady Gaga deelt snapchat zonder make-up
Lady Gaga deelt snapchat zonder make-up

Als Gaga haar buitensporige make-up niet op heeft, vinden we het moeilijk om te kiezen welke eigenschap van haar onze favoriet is! Ze heeft charmante ogen, dikke lippen en een gladde huid - de ster is gezegend. We houden van deze foto van haar met haar haar naar achteren en een hoed op, omdat haar mooie gezicht het meest opv alt.

2 Poseren met een fris gezicht

Lady Gaga zonder make-up en met Taylor Kinney
Lady Gaga zonder make-up en met Taylor Kinney

In 2015, toen Gaga bij haar voormalige beau, Taylor Kinney was, deelde de beroemdheid deze foto van de twee die zich op haar 'gram nestelden. Ze was zeker verliefd, want we zien de natuurlijke gloed die ze had met haar make-upvrije frisse gezicht. Ze is misschien niet meer bij hem, maar ze stra alt nog steeds!

1 Ja, dat is Moeder Monster

Lady Gaga maakt make-upvrije selfie in bed
Lady Gaga maakt make-upvrije selfie in bed

Waarom heeft Gaga haar geheimen voor haar huidperfectie niet gedeeld? Hier is nog een foto van de geliefde ster, in bed, poserend voor een ochtendselfie zonder make-up op. Haar verbluffende eigenschappen zijn nog duidelijker als ze donker haar heeft. Wie wil er nu niet gezellig samen zitten naast deze natuurlijke schoonheid?

Aanbevolen: