De cast van 'The Office' en hun echte partners

Inhoudsopgave:

De cast van 'The Office' en hun echte partners
De cast van 'The Office' en hun echte partners
Anonim

Fans van The Office weten dat een van de meest populaire verhaalbogen in de mockumentary sitcom de relatie tussen Jim Halpert en Pam Beesly zag groeien. Hun liefdesverhaal van collega's tot echtgenoten had fans die wilden dat ze in het echte leven samen waren.

Jim en Pam, gespeeld door acteurs John Krasinski en Jenna Fisher, waren echter al met andere mensen, waarbij Krasinski getrouwd was met actrice Emily Blunt en Fisher getrouwd met regisseur Lee Kirk. Dit geldt ook voor de rest van de cast. Hoe geweldig hun relaties op het scherm ook leken in de show, de meeste van deze sterren vonden hun ware soulmates buiten Hollywood.

10 Steve Carell en Nancy Carell

De meeste fans weten dat Steve Carell, die Michael Scott speelt in The Office, getrouwd is met Nancy Carell, die in de serie speelde als Carol, Scott's kortstondige vriendin en makelaar.

Nancy zou gaan schitteren in zeven afleveringen van de show, maar in het echte leven zijn de twee maar liefst 25 jaar getrouwd, volgens Good Housekeeping.

9 John Krasinski en Emily Blunt

Hoewel de romantiek op het scherm van de personages Jim Halpert en Pam Beesley onmiskenbaar een van de meest hartverwarmende momenten was die ooit voor televisie is geschreven, zouden de acteurs doorgaan met daten en met andere mensen trouwen.

John Krasinski staat misschien bekend om zijn rol als Jim in The Office, maar hij is ook getrouwd met actrice Emily Blunt. De twee speelden zelfs samen in Krasinski's film uit 2018, A Quiet Place en A Quiet Place II.

8 Jenna Fisher en Lee Kirk

Pam Beesly had een van de belangrijkste rollen in de show, en het was niet alleen het uitmaken met haar verloofde, Roy, om eindelijk te trouwen met papierverkoper Jim Halpert. Het personage van Jenna Fisher zou uiteindelijk ook zichzelf en haar ware doel in het leven door de serie heen ontdekken.

Maar hoewel de meeste fans wensen dat Fisher en John Krasinski in het echt met elkaar uitgingen, hebben ze het nooit een kans gegeven. In feite trouwde Fisher uiteindelijk met schrijver en regisseur Lee Kirk, die eigenlijk Beesly's lactatiespecialist was in de aflevering "Delivery", volgens CheatSheet.

7 Angela Kinsley en Joshua Snyder

De Office-personages Angela Martin en Dwight Schrute, gespeeld door Angela Kinsley en Rainn Wilson, zouden gedurende de hele show een tumultueuze relatie hebben, maar in het echte leven zou geen van deze sterren ooit een date hebben gehad.

Kinsley is getrouwd met Days Of Our Lives-acteur Joshua Snyder, maar daarvoor was de actrice getrouwd met Warren Lieberstein, de broer van Paul Liberstein, die Toby Flenderson speelde in de show, volgens People.

6 Rainn Wilson en Holiday Reinhorn

Rainn Wilson, die de beroemde Dwight Schrute speelde, zou in de show verschijnen die al in het echte leven getrouwd was. De ster is zelfs sinds 1995 getrouwd met Holiday Reinhorn en het paar deelt samen één zoon, W alter.

Wilson en zijn vrouw ontmoetten elkaar tijdens een acteerles in Oregon en het leek liefde op het eerste gezicht voor de twee!

5 Kate Flannery en Chris Haston

Kate Flannery is vooral bekend door het spelen van Meredith Palmer op The Office, en terwijl ze meedeed aan seizoen 28 van Dancing With the Stars, onthulde ze dat ze haar vriend, Chris Haston, ontmoette tijdens de NBC-komedie!

Flannery sprak over Haston nadat hij voor haar geworteld was tijdens de danswedstrijd. "Hij is de beste. We hebben elkaar ontmoet in The Office! Hij is een NBC-fotograaf. Ik heb zoveel geluk, ik heb geweldige steun."

4 Brian Baumgartner en Celeste Ackelson

Terwijl Kevin Malone, het personage van acteur Brian Baumgartner, uithaalde als het ging om het vinden van liefde op The Office, is de ster in het echt getrouwd met de mooie Celeste Ackelson.

Volgens People stapten de twee in 2014 in het huwelijksbootje, waarbij zijn voormalige co-sterren allemaal zijn bruiloft bijwoonden, waaronder John Krasinski, Jenna Fisher en Oscar Nunez.

3 Ellie Kemper en Michael Koman

Het gekke en ietwat domme personage Erin Hannon, gespeeld door Ellie Kemper, zou later in The Office uitgaan met nieuwkomer Pete, maar in het echte leven is deze actrice getrouwd met Michael Koman.

Volgens de popcultuur is Koman een schrijver die schetsen schreef voor MADtv, Late Night with Conan O'Brien en Saturday Night Live.

2 Paul Lieberstein en Janine Poreba

Paul Liberstein, die de beroemde HR-vertegenwoordiger Tony Flenderson speelde, vond nooit echt liefde in de show, ook al was hij enorm verliefd op Pam, maar gelukkig heeft hij zijn soulmate in het echte leven gevonden.

De acteur is al meer dan tien jaar getrouwd met de aan Harvard opgeleide academicus Janine Poreba en het paar woont in Los Angeles. Volgens Eighties Kids was Poreba in een aflevering van The Office, met in de hoofdrol Toby's vriendin, Amy.

1 Melora Hardin en Gildart Jackson

Jan Levinson werd gespeeld door actrice Melora Hardin, wiens meest memorabele scènes ongetwijfeld die uit de aflevering "Dinner Party" van seizoen vier zijn. Hoewel haar personage romantische relaties had met Michael Scott, Hunter en Clark Green, zou ze uiteindelijk zwanger worden via kunstmatige inseminatie.

In het echte leven is Hardin gelukkig getrouwd met acteur Gildart Jackson, en de twee spelen samen in het drama The Bold Type.

Aanbevolen: