De echte partners van de 'Big Time Rush'-cast

Inhoudsopgave:

De echte partners van de 'Big Time Rush'-cast
De echte partners van de 'Big Time Rush'-cast
Anonim

Big Time Rush haalde vorig jaar de krantenkoppen toen de band hun comeback aankondigde! De jongens… (of moet ik zeggen mannen?) herenigd voor drie speciale concerten en de release van een nieuw nummer genaamd "Call It Like I See It". Het was zeven jaar geleden dat de band uit elkaar ging om zich op solocarrières te concentreren. James, Kendall, Carlos en Logan bleven door de jaren heen dicht bij elkaar en verbraken nooit hun broederlijke band.

In de jaren dat ze uit elkaar waren, trouwden sommigen, kregen sommigen baby's en sommigen namen zelfs deel aan stijldansen. (James Maslow en Peta Murgatroyd hadden die Mirror Ball Trophy mee naar huis moeten nemen!) Het enige dat deze jongens al die jaren aan de grond hield, waren de geweldige vrouwen in hun leven. Het is tijd om diep in de relaties te duiken die de mannen van Big Time Rush de afgelopen jaren hebben opgebouwd.

6 Big Time Rush is geboeid

De mannen van Nickelodeon's favoriete boyband zijn allemaal bezet. Vier lieve meisjes zijn naar binnen gedoken en hebben hun hart gestolen. Alexa PenaVega is getrouwd met Carlos en ze delen drie kinderen. Caitlin Spears gaat uit met meneer Maslow. Logan Henderson houdt gezelschap met een vrouw genaamd Jazzy, terwijl Kendall Schmidt zijn zevende verjaardag nadert met Micaela Von Turkovich.

5 Carlos en Alexa PenaVega

Carlos trouwde met het meisje van Spy Kids Alexa Vega nadat hij de vraag in september 2013 had gesteld. Het stel trouwde in januari 2014 in Mexico en combineerde zelfs hun achternaam. De twee vochten het uit op Dancing With The Stars en verschenen zelfs samen in meerdere Hallmark-films, waaronder Love at Sea uit 2016, waarin zelfs hun eerste kind, Ocean, te zien was."Bij Hallmark draait alles om familie", vertelde Carlos aan TV Insider. "Ze wisten dat Ocean sowieso bij ons zou zijn, dus schreven ze een paar kleine scènes waarin hij daar zou zijn. Zijn naam in de film is eigenlijk Tyler, en een van de leidinggevenden bij Hallmark zei dat Ocean haar aan haar zoon Tyler deed denken. Er zijn dus veel terugkoppelingen naar de Hallmark-familie in deze film." Carlos en Alexa zijn echt het perfecte paar en hun gezin van vijf is schattig. Ocean werd geboren in 2016 en in 2019 verwelkomde het paar zoon Kingston en vorig jaar werd hun dochter Rio geboren.

4 James Maslow en Caitlin Spears

Maslow moet nog met Spears trouwen, maar hun relatie is sterker dan ooit. Een paar maanden geleden maakte het paar een verbluffende trouwvideo die verlovingsgeruchten opriep. Helaas is er nog geen voorstel maar de toekomst ziet er veelbelovend uit. James Maslow is 31 jaar oud, terwijl zijn modelvriendin 27 jaar oud is. Het is geen geheim dat Caitlin Spears meer aanhang heeft gekregen sinds hij uitging met James van Big Time Rush. In april viert het paar hun driejarig jubileum!

3 Logan Henderson en Jasmine "Jazzy" ML

Logan Henderson heeft sinds 2019 een serieuze relatie met zijn vriendin Jasmine. Ze leeft een zeer privé-levensstijl en het komt erg mysterieus over omdat ze niet in de schijnwerpers staat. Voordat hij met Jasmine ging daten, had Logan twee zeer spraakmakende relaties, één met zijn co-ster Erin Sanders en de andere met actrice Britt Robertson. Het lijkt erop dat Logan en Jasmine genieten van hun tijd samen en fans kunnen in de toekomst trouwklokken zien!

2 Kendall Schmidt en Micaela Von Turkovich

De ster van Big Time Rush is aan het daten met zijn oude vriendin Micaela Von Turkovich. Het paar kwam samen in 2015 en is al bijna zeven jaar samen. Micaela is momenteel 30 jaar oud, terwijl Kendall 31 jaar oud is. Schmidt is nog nooit eerder verloofd geweest en dit is de meest serieuze relatie die hij ooit heeft gehad. Voor James, Logan en Kendall lijkt het erop dat er in de nabije toekomst drie bruiloften zijn! Alleen Carlos is door het gangpad gekomen en heeft een gezin gesticht. Die andere jongens moeten aantekeningen maken!

1 De toekomst van de band

Er zijn bijna acht jaar verstreken en de jongens zijn officieel terug in de stad! Nu zijn ze net wat ouder, wijzer en hebben ze wat meer grijzen. James Maslow vertelde PopCrush dat de band niet zomaar een paar singles uitbrengt en ermee ophoudt. "We willen graag een album maken. Ik weet niet wanneer, maar absoluut. Het is altijd het doel om een samenhangend geluid te creëren. De beste manier om dat te doen is door te zeggen: 'Hoe zouden we deze 12 - of een album met 15 nummers?' We doen dit niet als een kleinigheidje voor twee shows. Dit is voor altijd." Zijn bandmaat Kendall echode , "Ja, ik heb niet al die repetities voor slechts twee shows gedaan." Fans kunnen niet wachten om te zien wat de jongens van Big Time Rush nog meer in petto hebben!

Aanbevolen: