10 echte partners van de cast van NBC's 'Superstore

Inhoudsopgave:

10 echte partners van de cast van NBC's 'Superstore
10 echte partners van de cast van NBC's 'Superstore
Anonim

NBC's Superstore neemt misschien na zes seizoenen afscheid, maar het is een favoriet bij fans geworden sinds het debuut in 2015. De show resoneert met duizenden mensen die werken of hebben gewerkt in een grote winkel en de diverse cast van personages is buitengewoon verfrissend.

Enkele van de belangrijkste onderdelen van de show waren de vriendschappen die uitgroeiden tot iets meer. Fans zagen de relatie tussen Amy en Jonah groeien van collega's tot een bijna verloofd stel nadat Amy besloot dat het niet in de kaarten zat, en de relatie van de agressieve Cloud 9-werker Dina met Garrett nam fans mee op een achtbaanrit van emoties.

Tijdens de show bloeiden verschillende relaties op terwijl sommigen stierven, maar in het echte leven heeft deze cast hun eigen partners waarmee ze al geruime tijd samen zijn.

10 Jon Barinholtz

Jon Barinholtz speelt al sinds het eerste seizoen in de populaire NBC-komedie, met in de hoofdrol Marcus, een medewerker van Cloud 9 die de supervisor van het magazijn wordt, maar later wordt ontslagen wanneer de winkel in het seizoen wordt getroffen door een tornado vier.

In tegenstelling tot de meeste hoofdpersonages van de show, heeft Marcus niet echt een liefdesbelang in de show, hoewel hij Amy wel een paar keer lastigv alt. In het echte leven lijkt Barinholtz geen partner of vrouw te hebben, maar misschien houdt hij zijn liefdesleven meer privé.

9 Kelly Stables

Actrice Kelly Stables schittert als Kelly Watson in de komedie en werkt op dezelfde dag als Amy's dochter Emma in de winkel als medewerker. Ze verschijnt slechts in totaal 21 afleveringen in de show, maar ze wordt wel een liefdesbelang voor Jonah, gespeeld door Ben Feldman.

In het echte leven is Stables gelukkig getrouwd met Kurt Patino, en het paar is getrouwd sinds 2005. Het paar heeft ook twee zonen samen, geboren in 2012 en 2015.

8 Kaliko Kauahi

Kaliko Kauahi speelt excentrieke medewerker Sandra in Superstore, die lijdt aan een laag zelfbeeld, waarbij Dina haar altijd zegt stil te zijn als ze op het punt staat iets te zeggen. Haar personage heeft een opmerkelijk geheugen en ze vindt liefde bij Jerry, met wie ze uiteindelijk in seizoen vijf trouwt.

Hoewel ze liefde vindt in de show, is er geen verslag van haar liefdesleven in het echte leven. Volgens MarriedDivorce is er niet veel informatie over haar privéleven.

7 Nico Santos

Nico Santos speelt de beroemde Mateo Liwanag die zijn collega's vertelt dat hij homo is en een relatie heeft met Jeff, een voormalig districtsmanager van de St. Louis Region voor Cloud 9. een beetje ingewikkeld, lijkt Santos gelukkig verliefd te zijn op zijn echte partner Zeke Smith.

Smith is ook daadwerkelijk op televisie verschenen - hij speelde in de reality-tv-competitie Survivor.

6 Mark McKinney

Acteur Mark McKinney is een geliefd personage in Superstore, met in de hoofdrol Glenn, de naïeve maar superlieve winkelmanager van Cloud 9. In de show is Glenn getrouwd met Jerusha en ze hebben minstens 11 pleegkinderen.

In het echte leven heeft McKinney maar twee kinderen, Christopher en Emma, en hij is sinds 1995 getrouwd met zijn vrouw Marina Gharabegian.

5 Nichole Sakura

Actrice Nichola Sakura speelt het bruisende personage Cheyenne, die ermee instemt in het eerste seizoen van de show te trouwen met toekomstige rapper Bo, de vader van haar ongeboren kind. Hun romance is uniek en volgens Deadline krijgen de personages mogelijk hun eigen spin-off met de titel Bo & Cheyenne.

Hoewel Sakura's personage bij Bo lijkt te blijven, hoewel hij sporadisch opduikt tijdens de show, lijkt het er in het echte leven op dat de actrice op dit moment met niemand uitgaat.

4 Lauren Ash

Een van de beste personages ooit gemaakt in een sitcom, actrice Lauren Ash speelt de agressieve Cloud 9-assistent-manager Dina, die uiteindelijk een achtbaanromantiek krijgt met Garrett, een winkelmedewerker gespeeld door Colton Dunn.

In het echte leven is Ash momenteel aan het daten met Spencer Ralston, die in 2020 in de show is verschenen met in de hoofdrol als klant.

3 Colton Dunn

Colton Dunn speelt Garrett in Superstore, de gemakkelijke werknemer die uiteindelijk een emotionele en fysieke relatie krijgt met het personage van Lauren Ash, Dina.

Maar in het echte leven is deze acteur getrouwd met zijn lieve vrouw Jessica Stier, en de twee zijn sinds 2001 getrouwd en delen twee kinderen. Zijn vrouw wordt meestal gezien bij het bijwonen van rode loper-evenementen met Dunn.

2 Ben Feldman

Tijdens de hele show hadden de personages Jonah en Amy een gecompliceerde relatie die helaas eindigde met het uit elkaar gaan van de twee personages toen Amy naar Californië vertrekt en Jonah's voorstel aan het begin van seizoen zes afwees.

Jonah, gespeeld door acteur Ben Feldman, werd gelukkig niet afgewezen toen hij in 2012 zijn echte vrouw Michelle Mulitz ten huwelijk vroeg. Het paar stapte een jaar later in het huwelijksbootje en heeft nu twee kinderen samen.

1 America Ferrera

Last but not least speelde America Ferrara de hoofdrol als het hoofdpersonage Amy in de show voordat haar personage naar Californië vertrekt om een nieuw leven te beginnen, waarbij ze Jonah achterlaat.

De actrice is momenteel getrouwd met Ryan Piers Williams, die de film The Dry Lands schreef en regisseerde, waarin ook zijn vrouw te zien is. Het stel trouwde in 2011 en ze hebben samen twee kinderen.

Aanbevolen: