Jennifer Aniston & Andere beroemdheden die een bril dragen IRL

Inhoudsopgave:

Jennifer Aniston & Andere beroemdheden die een bril dragen IRL
Jennifer Aniston & Andere beroemdheden die een bril dragen IRL
Anonim

Sommige beroemdheden kiezen er zelfs voor om in hun vrije tijd een bril te dragen, omdat ze elke ochtend contactlenzen in hun ogen moeten stoppen en een groot gedoe zijn. Een Lasik-operatie ondergaan is een andere optie, maar het is enigszins riskant en sommige beroemdheden geven er de voorkeur aan dat ze er niet aan denkt om voor altijd blind te worden!

Omdat er een aantal serieuze factoren zijn om te overwegen als het gaat om Lasik-operaties of het elke dag moeten dragen van contactlenzen, vertrouwen veel beroemdheden op het dragen van een bril als ze hun normale dagelijkse leven leiden.

10 Mindy Kaling

Mindy Kaling
Mindy Kaling

Mindy Kaling is een beroemdheid die in het echte leven een bril draagt. In haar show, The Mindy Project, draagt ze ook af en toe een bril om het dokterspersonage te portretteren. Mindy Kaling is een hilarische komiek die tijdens haar tijd bij The Office enkele van de grappigste grappen aller tijden heeft geschreven. Ze schreef verschillende afleveringen die veel mensen niet eens beseffen! Weten dat ze een bril draagt, is best interessant.

9 Kit Harington

Kit Harington
Kit Harington

Toen Kit Harington Jon Snow speelde in Game of Thrones van HBO, was zijn bril nergens te vinden. Maar in het echt draagt kit Harington eigenlijk een bril en bovendien ziet hij er geweldig uit! Niet iedereen kan een bril afzetten op een manier waardoor ze er nog aantrekkelijker uitzien dan voorheen, maar voor Kit Harington zorgt een bril ervoor dat hij er zelfs nog beter uitziet.

8 Cate Blanchett

cate
cate

Een bril voor Cate Blanchett is heel logisch omdat ze zo'n stijlvolle en mooie uitstraling heeft. Haar schoonheid is heel eenvoudig en sereen. Ze hoeft niet veel voor de wereld te doen om te merken wat een aantrekkelijke dame ze is. Zelfs als ze een bril draagt, is het nog steeds duidelijk en duidelijk dat ze best mooi is. Haar blauwe ogen schijnen dwars door de glazen van elke bril die ze draagt.

7 Emmy Rossum

Emmy Rossum
Emmy Rossum

Emmy Rossum droeg nooit een bril tijdens haar tijd op Shameless, maar dat betekent niet dat ze in het echte leven geen bril draagt. Fans van Shameless missen haar zeker in de show, maar ze heeft andere dingen aan de hand in het leven. Emmy Rossum ziet er geweldig uit met een bril, wat betekent dat ze echt alles kan trekken. Ze kan elk accessoire er geweldig uit laten zien, van een sjaal, handschoenen tot een bril op haar gezicht!

6 Jennifer Aniston

Jennifer Aniston
Jennifer Aniston

Jennifer Aniston is een schoonheid en ze is geliefd sinds de jaren 90, toen ze in Friends speelde, samen met enkele van de meest hilarische acteurs ooit, zoals David Schwimmer en Lisa Kudrow. Jennifer Aniston is de grootste naam die uit de show komt omdat ze sinds haar tijd op Friends zoveel filmrollen heeft gespeeld. Dingen in haar carrière zoals ik ben alleen maar beter en beter geworden. Ze ziet er geweldig uit als ze een bril draagt. Ze kan alles er goed uit laten zien.

5 Karlie Kloss

karlie kloss
karlie kloss

Karlie Kloss is een geweldig model dat beslist geen bril draagt als ze langs de catwalks loopt naast Adriana Lima en Kendall Jenner. In het echte leven, als ze niet aan het werk is op de catwalk, kiest ze er soms voor om een bril te dragen!

Het montuur van haar gewone bril lijkt ook op het montuur van haar zonnebril. Ze heeft zelfs haar eigen zonnebrillenlijn, dus brillen zijn iets waar ze een passie voor heeft.

4 Joseph Gordon-Levitt

Joseph Gordon-Levitt
Joseph Gordon-Levitt

Joseph Gordon-Levitt is een andere geweldige acteur die af en toe een bril draagt. Sterker nog, het is waarschijnlijk veel gebruikelijker om hem met een bril te zien dan zonder bril. Nogmaals, hij is een andere acteur die er geweldig uitziet met een bril en hij draagt al een bril in het echte leven sinds hij een kindsterretje was. Contactlenzen dragen kan zo vervelend zijn! Het is begrijpelijk dat hij over het algemeen liever een bril draagt.

3 Demi Lovato

Demi Lovato
Demi Lovato

Demi Lovato ziet er zo kostbaar uit met een bril. Ze draagt vaak geen bril, maar als ze dat wel doet, ziet het er goed uit. Zoals we eerder hebben vermeld, kan niet iedereen lessen geven, maar wanneer Demi Lovato het doet, maakt ze ze op de een of andere manier erg gespannen.

Ze heeft een unieke stijl en een unieke look en wanneer ze een bril aan de mix toevoegt, voegt het meer een unieke sfeer toe aan haar algehele uiterlijk. De krachtige singer/songwriter heeft veel vertrouwen of ze nu een bril of lenzen draagt.

2 Courteney Cox

Courteney Cox
Courteney Cox

Net als Jennifer Aniston was Courteney Cox in de jaren 90 ook een grote ster op Friends. En net als Jennifer Aniston is Courteney Cox ook vaak in het echt met een bril gezien. Ze is meerdere keren gespot door paparazzi-schommelbrillen en ze zien er zeker goed uit. Ze was toen geliefd en dat is ze nu nog steeds, bril of niet.

1 Andy Samberg

Andy Samberg
Andy Samberg

Andy Samberg staat bekend als een hilarische komiek. Hij heeft in de loop van zijn carrière met Adam Sandler, Leighton Meester, Rashida Jones en vele andere A-lijstacteurs gewerkt. Wanneer Andy Samberg op de rode loper staat, is het vrij zeldzaam om hem met een bril te zien, maar in het echte leven is hij een andere beroemdheid die vaak een bril draagt! Niet iedereen voelt zich op zijn gemak als hij iets op zijn gezicht draagt, maar hij vindt het duidelijk niet erg.

Aanbevolen: