Deze beroemdheden dragen actief bij om de planeet te redden

Inhoudsopgave:

Deze beroemdheden dragen actief bij om de planeet te redden
Deze beroemdheden dragen actief bij om de planeet te redden
Anonim

Klimaatverandering is een hot topic op zowat elk platform. Er zijn dingen die gewone mensen kunnen doen om de vervuiling van de planeet te helpen stoppen. Recycling, hernieuwbare energie en duurzame producten worden elke dag populairder. Deze milieuvriendelijke keuzes dragen bij aan een betere toekomst. Beroemde acteurs, influencers en muzikanten hebben een platform waarmee ze mensen kunnen bereiken en mensen bewust kunnen maken van milieuvriendelijke keuzes. Sommigen gaan zelfs zo ver dat ze hun eigen duurzame bedrijf oprichten of deelnemen aan milieuprotesten. Hier zijn enkele beroemdheden in Hollywood die willen helpen de planeet te redden.

8 Cate Blanchett

Deze Oscar-winnende actrice geeft prioriteit aan de planeet. Dat wil ze doen door ook theater in Australië te steunen. Ze heeft onlangs geïnvesteerd in een groen project dat heeft geholpen bij het installeren van zonnepanelen in het Wharf Theatre. Deze panelen zullen de planeet helpen door energieverspilling te verminderen en door gebruik te maken van hernieuwbare bronnen in het theater. Samen met haar genereuze donatie pleitte ze ervoor dat dit theater zou deelnemen aan recyclingprogramma's en ook hun afval zou verminderen.

7 Jessica Alba

Jessica Alba
Jessica Alba

Deze actrice en zakenvrouw zette het milieu en haar kinderen op de eerste plaats met de oprichting van haar bedrijf: The Honest Company. Producten, zoals hun babydoekjes, zijn gemaakt van duurzame materialen en hebben indicatoren om verspilling te voorkomen. Alba wil alle schadelijke chemicaliën weglaten om mensen en de planeet te helpen.

6 Meghan Markle

Meghan Markle lacht in een groenblauwe top (links) Meghan Markle in een zwarte outfit tijdens de Oprah Winfrey-aflevering (rechts)
Meghan Markle lacht in een groenblauwe top (links) Meghan Markle in een zwarte outfit tijdens de Oprah Winfrey-aflevering (rechts)

Deze voormalige actrice en huidige hertogin van Sussex investeert haar rijkdom in de planeet. Ze koos er onlangs voor om te investeren in en steun te verlenen aan een veganistisch drankenbedrijf dat bekend staat om zijn havermelk lattes. Ze laat iedereen zien hoe belangrijk duurzaam beleggen is om de planeet te helpen. Ze weet hoe belangrijk het voor iedereen is om "hun geld te geven waar hun mond is" om de planeet te helpen redden.

5 Joaquin Phoenix

Deze beroemde acteur uit de film Joker is een gepassioneerd veganist en richt zijn energie op milieuvriendelijke acties en initiatieven. Hij droeg eigenlijk hetzelfde pak naar verschillende prijsuitreikingen als een statement over kledingverspilling in Hollywood en in de wereld in het algemeen. Hij nodigt ook zijn mede-beroemdheden uit om hun ecologische voetafdruk te verkleinen door privéjetvluchten te vermijden en in plaats daarvan samen te vliegen.

4 Adele

Deze legendarische zangeres, beroemd om liedjes als "Easy On Me", wil de planeet helpen, en ze wil dit persoonlijk doen. Ze liet zelfs haar eigen huis ombouwen om energiezuiniger te zijn en zonnepanelen te gebruiken. Ze heeft enorm veel geld geïnvesteerd om de conversie te realiseren, maar haar doel is om de planeet te helpen redden, dus ze zou doen wat nodig is.

3 John Legend

Deze soulvolle zanger en songwriter wil op elke mogelijke manier helpen de planeet te redden. Een manier waarop hij dit doet, is door zijn investering en ondersteuning van de Thrive-markt. Deze markt is een milieuvriendelijk supermarktplatform dat duurzaam en trendy is. Hij heeft anderen geholpen te investeren in dit bedrijf dat niet alleen de planeet helpt, maar ook vissers en boeren helpt.

2 Leonardo DiCaprio

Deze legendarische acteur heeft het gezicht van duurzaamheidsstrijders in Hollywood genomen. Hij investeert beroemd in elk duurzaam, milieuvriendelijk bedrijf dat hij te pakken kan krijgen. Tot nu toe heeft hij geïnvesteerd in bedrijven als Beyond Meat, Love the Wild en Aspiration bank. Hij gebruikt zijn rijkdom niet alleen om milieuvriendelijke initiatieven te steunen, maar hij spreekt zich er ook over uit.

1 Jane Fonda

Deze actrice van Grace and Frankie heeft laten zien dat ze zichzelf op het spel zal zetten om deze planeet die we thuis noemen te beschermen. Ze is zelfs meer dan eens gearresteerd voor deelname aan en het leiden van milieuprotesten. Haar belangrijkste doel is om het bewustzijn over klimaatverandering te vergroten en hopelijk veranderingen in DC aan te brengen. Ze is geïnspireerd door de jongere generatie en ze wil dat ze van de wereld genieten zoals zij deed.

Aanbevolen: