Alles wat Miley Cyrus heeft gedaan sinds het begin van de quarantaine

Inhoudsopgave:

Alles wat Miley Cyrus heeft gedaan sinds het begin van de quarantaine
Alles wat Miley Cyrus heeft gedaan sinds het begin van de quarantaine
Anonim

Aangezien de wereldwijde pandemie, veroorzaakt door COVID-19, levens over de hele wereld blijft ontwrichten en veranderen, werden velen gedwongen om te werken en studeren vanuit de veiligheid van hun huis. Hoewel verschillende landen zijn begonnen met het uitrollen van vaccins, zal de manier waarop we de wereld bekijken nooit meer hetzelfde zijn, zelfs niet nadat dit is afgelopen.

Het decennium van 2020 is tot nu toe voor niemand echt gemakkelijk geweest, inclusief de Hollywood-supersterren, zoals Miley Cyrus De voormalige actrice van Hannah Montana heeft verschillende ups en downs meegemaakt sinds quarantaines en de lockdowns begonnen. Van het afronden van haar scheiding tot het openen van een show met Super Bowl-kaliber, hier zijn 10 dingen die de pop-provocateur heeft gedaan met haar quarantainetijd.

10 heeft haar scheiding met Liam Hemsworth afgerond

Miley Cyrus en Liam Hemsworth werden ooit beschouwd als een "It"-paar in Hollywood, maar alles begon naar het zuiden te gaan nadat een bosbrand in Californië in 2018 een deel van hun gedeelde huis in brand had gestoken.

Na in december 2018 te zijn getrouwd, ging het paar in augustus 2019 uit elkaar en Hemsworth vroeg een echtscheiding aan. De twee hebben hun scheiding in januari 2020 afgerond, voordat de massale quarantaines begonnen, maar dit was het begin van Miley's wilde jaar.

9 Samengewerkt met Cody Simpson

Na haar breuk met de acteur waagde Cyrus zich van de ene relatie naar de andere. De laatste was met een andere Australiër, Cody Simpson, die al heel lang bevriend was met Cyrus. De twee krachtige zangers gingen samen in quarantaine in hun huis in Los Angeles en werkten zelfs samen aan een nummer met de titel "Midnight Sky" van Cyrus' Plastic Hearts-album.

8 heeft het uitgemaakt met Cody Simpson

Helaas, slechts een paar uur na het uitbrengen van "Midnight Sky", kondigden de twee hun splitsing aan op Instagram. Ze bevestigde haar nieuwe leven als solo-vrouw en was op zoek naar onafhankelijkheid, zoals de zangeres uitlegde aan SiriusXM Hits 1.

"Ik voelde me een soort van schurken. Ik had ook het gevoel dat ik een soort van afgesloten, want het was een beetje, respectvol, onder mij om in die tijd met de pers en de media om te gaan, "zei de zanger. Volgens Elle liep de relatie van Cyrus en Simpson gewoon "uit de lucht" nadat ze het eens waren geworden dat ze met hun leven op verschillende plaatsen waren.

7 Rocked een nieuw kapsel

Tijdens de quarantaine nam de zangeres ons ook mee op een tijdreis naar 2013 toen ze haar pixie mul-cut introduceerde met dank aan haar moeder Tish. In de dagen van Bangerz was het de kenmerkende look van Cyrus toen ze optradities. Dat waren de dagen dat Miley Cyrus op het hoogtepunt was van haar controverses en provocerende capriolen op het podium.

6 Gericht op haar nuchterheid

Het is geen algemeen geheim dat Miley Cyrus worstelt met middelenmisbruik. De zangeres van "Wreaking Ball" begon tijdens de quarantaine terug te vallen in oude gewoontes. Gelukkig slaagde ze erin om zichzelf er doorheen te trekken en weer schoon te worden te midden van de quarantaine, zoals ze tegen Buzzfeed zei.

"Ik viel af en ik realiseerde me dat [ik ben nu] weer nuchter, twee weken nuchter, en ik heb het gevoel dat ik die tijd echt heb geaccepteerd", zei ze in een interview in november 2020.

5 scoorde haar best scorende solo-single sinds 2017

Over haar muziekcarrière gesproken, Cyrus' samenwerking met Cody Simpson 'Midnight Sky' werd haar meest succesvolle solo-onderneming sinds 2017. Het door poprock beïnvloede nummer is een ode aan zelfacceptatie en onafhankelijkheid. Het was haar allereerste nummer waar ze de bijbehorende videoclip zelf regisseerde, die op dezelfde dag als de single op YouTube werd uitgebracht.

4 Won de Webby Awards 2020

Elk jaar reikt de International Academy of Digital Arts and Sciences een Webby Award of Excellence uit voor mensen die het internet hebben beïnvloed. Cyrus won de prijs in 2020 als erkenning voor "haar creatie van een positief, digitaal forum om mensen te verbinden en te verheffen tijdens de COVID-19-uitbraak via haar Instagram Live-show."

3 bracht haar zevende studioalbum uit, 'Plastic Hearts'

Cyrus bracht haar muzikale carrière naar nieuwe hoogten met haar zevende studioalbum, Plastic Hearts, dat op 27 november 2020 werd uitgebracht. Het was haar eerste LP in jaren na Younger Now uit 2017.

Plastic Hearts is een viering van het vertrek van Cyrus van bubblegum poppy deuntjes naar een meer harde, glam rock met hier en daar een beetje country en industriële disco.

2 werkte aan een Metallica-albumomslag

Eerder in 2020 onthulde Cyrus dat ze aan een coveralbum van Metallica had gewerkt, vertelde ze aan Interview Magazine. Ze presenteerde een krachtige vertolking van "Nothing Else Matters" van de band met Sir Elton John op piano, Red Hot Chilli Pepper's Chad Smith op de drum en Yo-Yo Ma op de cello.

1 Opgevoerd in de Super Bowl

Miley Cyrus was de headliner van de Super Bowl-pregameshow 2021, met een enorm gastoptreden van Billy Idol en Joan Jett. De zangeres, gekleed in een roze en zwart cheer-uniform, speelde verschillende van haar hits zoals "Party in the USA" en "We Can't Stop" voor een menigte van 7.500 gevaccineerde gezondheidswerkers in de TikTok Tailgate voor de wedstrijd is begonnen.

Aanbevolen: