Wat Kylie Jenner heeft gedaan sinds het begin van de quarantaine, volgens Instagram

Inhoudsopgave:

Wat Kylie Jenner heeft gedaan sinds het begin van de quarantaine, volgens Instagram
Wat Kylie Jenner heeft gedaan sinds het begin van de quarantaine, volgens Instagram
Anonim

De meeste beroemdheden hebben er het beste van gemaakt als het gaat om het opsluiten in quarantaine van de afgelopen maanden en Kylie Jenner is geen uitzondering op de regel. Ze leeft het waar en brengt haar dagen door met zonnebaden voor prachtige achtergronden sinds COVID-19 rond maart 2020 het volledig overnam. Tijd doorbrengen met haar beste vriendin Stassie Karanikolaou, haar ex-vriend Travis Scott en haar dochter Stormi Webster heeft was de norm terwijl ze sociaal afstand nam van de rest van de wereld.

Kylie Jenner is ook niet vertraagd als het gaat om het promoten van haar huidverzorgingslijn of cosmetische lijn. Ze heeft onlangs een gezamenlijke collectie uitgebracht met haar oudere zus Kendall en het bloeit sinds de eerste releasedatum op vrijdag 3 juli 2020. De make-uppaletten die Kylie en Kendall aanbieden, vallen tot nu toe op onder andere opties op haar site vanwege hun beachy en zomerse vibes. Ontdek alles wat ze heeft uitgespookt.

10 Kylie Jenner heeft haar samenwerking op het gebied van cosmetica met Kendall Jenner uitgebracht

Afbeelding
Afbeelding

De cosmeticalijn van Kylie Jenner is niet voor niets succesvol. Ze verkoopt kwaliteitsproducten. Ze heeft eindelijk een samenwerking met al haar zussen gedaan nu ze deze meest recente samenwerking met Kendall Jenner heeft gedaan. Kylie heeft verschillende advertenties met video- en foto-inhoud uitgebracht voor haar Instagram-volgers.

Kendall Jenner promootte de samenwerking ook voor haar account. De kleuren op hun gezamenlijke make-uppalet zien er prachtig uit en make-upfans overal zijn super enthousiast over deze! Nu is het tijd voor haar om samen te werken met al haar nichtjes!

9 Kylie Jenner heeft tijd doorgebracht met Stassie Karanikolaou

Afbeelding
Afbeelding

Kylie Jenner en Stassie Karanikolaou zijn al jaren beste vriendinnen. Kylie Jenner plaatste deze throwback-foto, samen met een heleboel meer, voor Stassie's 23e verjaardag. De twee plaatsten ook verschillende hilarische TikToks samen en maakten grapjes over oude citaten uit Keeping Up With the Kardashians.

Het is goed om om jezelf te kunnen lachen en Kylie Jenner is daar zeker toe in staat… of ze kan in ieder geval gemakkelijk grappen maken over haar oudere zussen! De vriendschap tussen Kylie en Stassie lijkt in quarantaine alleen maar sterker te zijn geworden.

8 Kylie Jenner heeft tijd doorgebracht met haar dochter Stormi

Afbeelding
Afbeelding

Eén ding dat Kylie Jenner veel heeft gedaan in quarantaine, is tijd doorbrengen met haar schattige dochter Stormi. Stormi lijkt een perfecte baby. Ze is geduldig, lief en zo schattig! Ze heeft al zo'n geweldige persoonlijkheid op zo'n jonge leeftijd met al haar manieren in lijn.

Kylie Jenner is ook superjong, maar ze is een uitstekende moeder. Leeftijd doet er echt niet toe als het gaat om het kennen van de moraal en waarden die men zijn kind wil leren. Kylie's relatie met Stormi is meer dan kostbaar.

7 Kylie Jenner vierde Travis Scott voor vaderdag

Afbeelding
Afbeelding

Kylie Jenner plaatste foto's van de Vaderdagviering die ze voor Travis Scott had georganiseerd en het leek een zeer attente dag vol liefde te worden. Travis moet zich buitengewoon gelukkig en gezegend hebben gevoeld om een gezin te stichten met iemand die zo zorgzaam is als Kylie Jenner.

Ze is het type persoon dat zorgt voor degenen van wie ze houdt en die ze koestert. Kylie heeft dat keer op keer bewezen bij elk verjaardagsfeest dat een van haar vrienden heeft gehad. Vaderdag was weer een dag waarop Kylie liet zien hoeveel ze om haar geeft.

6 Kylie Jenner hield haar manicure bij

Afbeelding
Afbeelding

Tijdens de quarantaine heeft Kylie Jenner haar manicures op punt gehouden. Ze heeft een eigen nagelstyliste die haar nagels doet en daarom heeft ze de regels voor sociale afstand nog steeds kunnen handhaven zonder nagelsalons binnen te gaan.

Kylie Jenner droeg haar nagels ooit superlang, maar tegenwoordig gaat ze voor een kortere look. Hoe dan ook, haar handen zien er altijd stijlvol, mooi en geweldig uit. Haar nagelontwerpen inspireren meisjes overal wanneer ze kiezen welke nagelkleur ze daarna willen doen.

5 Kylie Jenner bracht tijd door bij het zwembad

Afbeelding
Afbeelding

Tijdens quarantainedagen heeft Kylie Jenner nogal wat tijd doorgebracht bij het zwembad in haar achtertuin. Niet iedereen heeft een zwembad in zijn achtertuin om naast te loungen, maar degenen die dat wel hebben, hebben hoogstwaarschijnlijk precies gedaan wat Kylie Jenner heeft gedaan! Zwembadtijd in de zomer is altijd leuk.

Het weer kan zo heet worden, vooral in Californië, waar Kylie Jenner woont. Een duik in het zwembad is soms precies wat iemand nodig heeft.

4 Kylie Jenner promootte SKIMS voor grote zus Kim Kardashian

Afbeelding
Afbeelding

De zusjes Kardashian/Jenner staan achter elkaar als het gaat om het promoten van producten. Ze schreeuwen elkaar allemaal uit en praten over hun persoonlijke zaken. Kim Kardashian zit achter SKIMS, een merk van loungewear en shapewear. Op deze foto poseert Kylie Jenner in een SKIMS loungewear-outfit.

Het materiaal is blijkbaar extreem zacht en comfortabel. Het is zo comfortabel dat mensen het niet uit willen doen! Kylie Jenner laat SKIMS eruitzien als iets dat iedereen zou willen kopen.

3 Kylie Jenner ging kort blond (opnieuw)

Afbeelding
Afbeelding

Voor een paar Instagram-foto's poseerde Kylie Jenner met felblond haar. Het was hoogstwaarschijnlijk een pruik, maar hoe dan ook, het zag er fantastisch uit. Kylie Jenner verfde haar natuurlijke haar een paar jaar geleden blond en het zag er geweldig uit, maar ze gaf toe dat het haar haar veel schade toebracht en ze weet niet zeker of ze het ooit nog zou doen.

Pruiken zijn het beste wat je kunt gebruiken voor mensen die hun natuurlijke haar niet willen beschadigen met bleekmiddel en oplichters.

2 Kylie Jenner wekte datinggeruchten op nadat ze had geposeerd met Bongumusa Mahlaba

Afbeelding
Afbeelding

Kylie Jenner leidde tot datinggeruchten nadat ze voor foto's had geposeerd met Bongumusa Mahlaba. Eerlijk gezegd zou het geweldig zijn als ze met hem uitging. Hij is een zeer aantrekkelijke man en hij lijkt een geweldige persoonlijkheid te hebben die bij hem past.

Alle foto's die de twee samen hebben, zijn super lief. Ze zien er echt uit als een perfecte match. Het gerucht gaat dat ze zich verzoent met Travis Scott, zodat de zaken tussen haar en Bongumusa Mahlaba misschien nooit tot bloei komen. Hij is ook bekend als Fai Khadra.

1 Kylie Jenner oefende haar tennisvaardigheden

Afbeelding
Afbeelding

Kylie Jenner plaatste tijdens quarantaine foto's van zichzelf op haar tennisbaan, geposeerd met een tennisracket. Of ze poseerde gewoon voor een snelle foto, of ze was daarbuiten haar tennisvaardigheden aan het oefenen. Tennis is niet de gemakkelijkste sport ooit… vraag het maar aan Serena Williams!

Kylie Jenner was een cheerleader toen ze jonger was en cheer vereist een bepaald niveau van kracht en atletisch vermogen, dus als Kylie ook echt weet hoe ze tennis moet spelen, zou dat heel cool van haar zijn!

Aanbevolen: