Wat is de volgende stap voor de Kardashians nadat KUWTK is afgelopen?

Inhoudsopgave:

Wat is de volgende stap voor de Kardashians nadat KUWTK is afgelopen?
Wat is de volgende stap voor de Kardashians nadat KUWTK is afgelopen?
Anonim

Als het op reality-tv aankomt, zijn er maar een paar shows die de tand des tijds hebben doorstaan, en Keeping Up With The Kardashians is daar een van! De show werd voor het eerst uitgezonden op de E! netwerk in 2008 en is sindsdien een van de meest bekeken realityprogramma's ooit geworden, en terecht. De show begon slechts enkele ogenblikken na Kim's schandaal rond haar volwassen tape met Ray J, wat leidde tot grote controverse en miljoenen en miljoenen beoordelingen.

Het was duidelijk dat de show wonderen zou gaan doen, wat het echter deed in 2020, E! en de Kardashian-Jenner-clan kondigde aan dat ze de show officieel zouden beëindigen na het 20e seizoen. Hoewel de show niet meer terugkomt naar E! dat betekent niet dat het voorgoed voorbij is. Dus, wat is het volgende voor de Kardashians nu? Laten we het uitzoeken!

11 Officiële KUWTK Wrap

KUWTK Wrap Party
KUWTK Wrap Party

E! heeft enorm veel succes gehad met Keeping Up With The Kardashians, dat voor het eerst op de voorgrond kwam in 2007! De show duurde maar liefst 20 seizoenen, en de hele cast sloot de opnames af op 8 januari 2021. Kim Kardashian West ging naar haar Instagram Stories om de laatste momenten met haar fans en volgers te delen.

Na de de-mic'd te zijn en de winkel voorgoed te sluiten, hebben Kim en de rest van de cast en crew, waaronder haar zussen en het hele productieteam dat al 14 jaar bij hen is, een drankje gedronken in haar achtertuin terwijl ze het einde van een tijdperk vieren.

10 Hulu-aankondiging

Kardashian Jenner Hulu
Kardashian Jenner Hulu

Met de show die 14 jaar en 20 seizoenen lang op de E! netwerk, lijkt het erop dat de Kardashian-Jenner-clan niet te ver gaat! Slechts enkele dagen nadat de aankondiging was gedaan dat ze KUWTK na 20 seizoenen zouden beëindigen, onthulde de crew dat ze zouden overstappen naar de super succesvolle streamingdienst Hulu. Volgens een aantal bronnen tekenden de Kardashians een meerjarige deal met het streamingplatform. De familie, die vanaf nu Kim, Kourtney, Khloe, Kendall en Kylie omvat, zegt dat ze van plan zijn om "wereldwijde inhoud te creëren", die eind 2022 uitsluitend op Hulu en uitgezonden zal worden.

9 Kendall On The Cat Walk

Kendall Jenner-model
Kendall Jenner-model

Kendall is een behoorlijk afwezig familielid geworden als het gaat om KUWTK! Terwijl ze in feite waanzinnig druk is, jetset over de hele wereld en op de cover van zowat elk modetijdschrift ter wereld verschijnt. Dat gezegd hebbende, is het veilig om te zeggen dat er niet veel zal veranderen als Kendall vooruitgaat. Het model heeft duidelijk gemaakt dat ze binnenkort geen kinderen krijgt, en met haar meest recente cover op Vogue China is het duidelijk dat Kendall zich voorlopig zeker gaat focussen op haar catwalkcarrière.

8 Khloe & Tristan verhuizen naar Boston

Khloe Kardashian Tristan Thompson
Khloe Kardashian Tristan Thompson

Tijdens het filmen van KUWTK met E! misschien tot het verleden behoort, dat betekent niet dat Kardashians klaar zijn met hun ding te doen. Als het op Khloe Kardashian aankomt, zal de ster deze tijd nemen om door het land te trekken met haar vriend, Tristan Thompson.

Nadat bekend werd dat Thompson een deal had getekend met de Boston Celtics, zullen zowel hij, Khloe als hun dochter, True, hun spullen pakken en naar Massachusetts gaan. Tristan heeft zijn huis in Encino, Californië te koop gezet, wat bewijst dat hij echt op pad gaat, en deze keer doet hij het allemaal met Khloe.

7 Kim verkoopt aandelen van KKW Beauty

KKW Kim Kardashian
KKW Kim Kardashian

Hoewel Kim Kardashian misschien te maken krijgt met harde geruchten over haar huwelijk, lijkt het alsof ze persoonlijk niet het beste doet, maar professioneel? Kim bloeit! De ster lanceerde haar eigen schoonheids- en cosmeticalijn, KKW Beauty, in 2017. Vanaf 2020 werd het bedrijf gewaardeerd op meer dan $ 1 miljard! Nou, Kim ging door en verkocht 20% van de KKW Beauty-aandelen aan Coty, voor maar liefst $ 200 miljoen. Aangezien Kim Kardashian boven alle middelen rijk is, was het slechts een kwestie van tijd voordat ze honderden miljoenen zou verdienen met haar KKW-bedrijf, die wist dat het zou komen door een grote aandelenverkoop!

6 Kim's studies gaan door

Kim Kardashian Law School
Kim Kardashian Law School

Naast het ondergaan van een gemelde echtscheiding, is Kim Kardashian nog steeds erg gefocust om advocaat te worden. Na haar kijk op het Legally Blonde-icoon Elle Woods voor Halloween, was het een match made in heaven toen Kim aankondigde dat ze rechten ging studeren. Hoewel het langer duurt dan normaal, aangezien ze de beroemdste persoon ter wereld is, is de KUWTK-ster onvermurwbaar over het behalen van haar rechtendiploma en het gebruiken ervan voor de verbetering van het huidige rechtssysteem in de Verenigde Staten, een reden waarom ze is geweest al geruime tijd gepassioneerd door.

5 Scotts relatie met Emilia Hamlin

Scott Disick Emilia Hamlin
Scott Disick Emilia Hamlin

Wat de fan-favoriete ster Scott Disick betreft, de ster lijkt onvermurwbaar om zich op zichzelf en zijn relatie te concentreren. Er werd onthuld dat Disick en The Real Housewives-ster, Lisa Rinna's dochter, Emelia Hamlin, aan het daten waren. Dit leidde tot nogal wat controverse, aangezien Emelia pas 19 jaar oud is, en Scott 37. De twee vlogen naar Mexico voor nieuwjaar, ondanks dat er een wereldwijde pandemie was, wat aantoont dat ze misschien ernstiger zijn dan wij denken. Hoewel Scotts eerdere relatie met nog een andere tiener, Sofia Richie, niet goed afliep, zijn fans benieuwd waar deze de reality-tv-persoonlijkheid naartoe zal brengen.

4 Kourtney concentreerde zich op Poosh

Kourtney Kardashian POOSH
Kourtney Kardashian POOSH

Kourtney Kardashian heeft in het verleden haar minachting voor reality-televisie geuit, zo erg dat ze vorig seizoen een officiële stap terug deed van het fulltime filmen van de show. Omdat ze meer tijd nodig heeft om met haar gezin door te brengen, neemt Kourtney ook een pauze van K UWTK om zich te concentreren op haar lifestyle-merk Poosh.

De oudste van het stel is altijd gepassioneerd geweest door gezondheid en welzijn, wat duidelijk werd tijdens de show, dus het was alleen maar passend voor Kourtney om in iets te duiken dat niet alleen leuk zou zijn, maar haar ook de vrijheid zou geven om te werken wanneer ze dat wil, voor een goede balans tussen werk en privé.

3 Kylie blijft domineren

Kylie Jenner Stormi
Kylie Jenner Stormi

Als het gaat om de Kardashian-Jenner-clan, is er één familielid dat het meest doet, en dat is niemand minder dan Kylie Jenner! De ster groeide voor onze ogen op tijdens de show, en nu is ze de jongste miljardair ooit. Kylie is geweldige dingen gaan doen en nu de show ten einde loopt, heeft Jenner alle tijd om zich te concentreren op haar groeiende bedrijf, Kylie Cosmetics, en natuurlijk haar dochter, Stormi Webster. Hoewel er echt geen stijging is wanneer je de status van miljardair bereikt, zijn we er vrijwel zeker van dat Kylie erin zal slagen om nog een record te breken.

2 Rob Kardashian's comeback

Rob Kardashian Kourtney Kardashian KUWTK
Rob Kardashian Kourtney Kardashian KUWTK

Toen de show begon, speelde Rob een belangrijke rol bij het filmen, zo veel dat hij de komische opluchting werd onder zijn broers en zussen. Ondanks zijn hilarische manieren, merkte Rob dat hij zich jarenlang op de achtergrond hield vanwege problemen met zijn eigenwaarde. Gelukkig is de jongste Kardashian terug en beter dan ooit! Rob keerde terug naar zowel KUWTK als sociale media in oktober 2019, toen hij het Halloween-feest van Kendall Jenner bijwoonde. Hoewel we niet weten of Rob deel zal uitmaken van de Hulu-show, wordt zeker verwacht dat hij op de een of andere manier terugkeert naar de industrie.

1 Trouwklokken voor Kris?

Corey Gamble
Corey Gamble

Wat betreft de matriarch zelf, Kris Jenner, er is één vraag die zowat iedereen voor haar heeft! Zullen zij en haar vriend Corey Gamble ooit trouwen? Hoewel bruiloftsklokken natuurlijk geweldig nieuws zouden zijn, lijkt het er niet op dat dat snel zal gebeuren, of ooit. Kris heeft duidelijk gemaakt dat ze niet opnieuw zal trouwen en ondanks hoe "verliefd" ze is op Gamble, zijn de twee niet verloofd en zijn ze ook nooit verloofd geweest. Hoewel de twee een gelukkig getrouwd stel zouden vormen, lijkt het alsof Kris tevreden is met hoe het nu gaat, en onvermurwbaar is om dat zo te houden.

Aanbevolen: