Wat is er gebeurd met de 'stap voor stap'-acteur Brandon Call?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd met de 'stap voor stap'-acteur Brandon Call?
Wat is er gebeurd met de 'stap voor stap'-acteur Brandon Call?
Anonim

De jaren 90 is een decennium met een aantal ongelooflijke films, en hoewel dit geweldig is, had het decennium ook een aantal geweldige shows. Sommige eindigden te snel, andere duurden te lang en sommige hebben fans die op de drums bonzen voor een reboot. Kijk maar naar de topshows van het decennium en probeer niet onder de indruk te zijn.

Een van de meest populaire sitcoms van het decennium was Step by Step, met Brandon Call. Hij was een succesvolle jonge acteur die sinds zijn dagen in de show zo goed als vermist lijkt te zijn.

Laten we eens kijken wat er met Brandon Call is gebeurd na stap voor stap.

Brandon Call was een populaire kinderster

Stap voor stap Brandon Call
Stap voor stap Brandon Call

Brandon Call begon zijn carrière voordat hij 10 jaar oud was en deed veel werk om het uiteindelijk in Hollywood te maken. Het kan gemakkelijk zijn voor een jonge artiest om te verdwalen in de shuffle, maar het is duidelijk dat studio's en netwerken dol waren op wat de jonge acteur naar de tafel bracht, en dit leidde er uiteindelijk toe dat hij een aantal indrukwekkende acteercredits vergaarde die zich opbouwden voor zijn casting op Stap voor stap.

In de jaren 80 deed de jonge Brandon wat filmwerk en scoorde hij gedurende het decennium projecten als The Black Cauldron, Jagged Edge, Blind Fury en Warlock. Dit waren enkele solide credits voor de jonge acteur en hij maakte optimaal gebruik van zijn kansen. Interessant is dat zijn rol in The Black Cauldron een stemacteur was, wat aantoonde dat hij tot meer in staat was dan alleen optreden voor de camera.

Op televisie ging het nog beter met de jonge artiest. Hij had duidelijk iets wat mensen leuk vonden, want hij leek al op jonge leeftijd optredens links en rechts te boeken. Call zou optreden in hitshows zoals Baywatch, Webster en Magnum, P. I. gedurende het decennium, wat een hele prestatie is. Hij deed zelfs wat aan soapseries.

Dit was geweldig voor de jonge artiest, en het speelde zeker een rol in Call om te overwegen om Step by Step te schitteren.

‘Stap voor stap’ was een enorme doorbraak

Stap voor stap cast
Stap voor stap cast

Debuteerde in 1991, Step by Step kon zijn plaats vinden in een overvolle sitcom-markt om een hit op televisie te worden. De serie gebruikte sterren als Patrick Duffy en Suzanne Somers als mainstream-ankers, maar het zouden de jonge sterren zijn die ervoor zorgden dat mensen terug bleven komen voor meer. Onnodig te zeggen dat Call een perfecte match was voor het personage, J. T., en hij speelde een rol in het succes van de show.

Van 1991 tot 1998 kon de show overal zijn plaats in huiskamers behouden en zijn eigen erfenis opbouwen gedurende een decennium met klassieke sitcoms zoals Seinfeld. Natuurlijk heeft het niet hetzelfde soort erfenis als shows als Seinfeld, maar als we terugkijken op de jaren 90, wordt Step by Step zeker beschouwd als een van de vochtige memorabele shows van het hele decennium.

Na jaren van succes in acteren, waaronder een enorm populaire televisieserie, zouden veel mensen verwachten dat Brandon Call rollen zou blijven spelen, maar dit was niet het geval. In plaats daarvan maakte de acteur een grote verandering in zijn leven en verliet vervolgens de industrie helemaal.

Hij stopte met acteren nadat de show was afgelopen

Stap voor stap serie
Stap voor stap serie

Ondanks jarenlang werk en uiteindelijk het vinden van een hitshow, noemde Brandon Call het een carrière nadat Step by Step in 1998 zijn uitzending op televisie had beëindigd. Dit was een enorme verrassing voor veel mensen, en er had een aantal redenen waarom dit gebeurde. De oud-acteur is door de jaren heen bijna volledig uit de schijnwerpers gebleven.

Hij haalde de krantenkoppen voor een verkeersincident in 1996 waardoor hij werd neergeschoten.

Volgens de Associated Press, Call, nu 20, reed toen hij merkte dat een ander voertuig hem achterop reed. De acteur sloeg een zijstraat in in een poging de dreigende automobilist kwijt te raken, maar het was een doodlopende weg. Lewis vuurde zes keer op Call's voertuig, waarbij de acteur aan beide armen gewond raakte.'

In recenter nieuws met de voormalige acteur werd door de Gazette Review gemeld dat Call momenteel een benzinestation exploiteert. Sommige sites hebben gesuggereerd dat hij de eigenaar is van het tankstation, terwijl andere suggereren dat hij werkt bij een tankstation dat eigendom is van zijn ouders. Acteren zat al lang niet meer in de kaart van de acteur, maar dit doet niets af aan wat hij in de jaren '80 en '90 heeft bereikt.

Brandon Call deed het duidelijk goed voor zichzelf tijdens zijn acteercarrière, en nadat Step by Step klaar was, ging Call verder en liet Hollywood achter zich.

Aanbevolen: