Hoe zal Ryan Seacrest zijn geld verdienen nadat 'KUWTK' is afgelopen?

Inhoudsopgave:

Hoe zal Ryan Seacrest zijn geld verdienen nadat 'KUWTK' is afgelopen?
Hoe zal Ryan Seacrest zijn geld verdienen nadat 'KUWTK' is afgelopen?
Anonim

Na 14 jaar en 20 seizoenen komt er een einde aan Keeping Up With the Kardashians in 2021, E! bevestigd in een verklaring eerder deze maand. Sindsdien is gemeld dat Kim Kardashian en haar beroemde familie het niet eens konden worden met het netwerk over hun salarissen per seizoen, en uiteindelijk besloot Kris Jenner de stekker uit verdere onderhandelingen te trekken.

Maar hoewel KUWTK volgend jaar zal eindigen, lijkt het succes van de familie niet snel te vertragen, aangezien Kylie Jenner onlangs een deal van $ 600 miljoen sloot om 51 procent van Kylie Cosmetics te verkopen, terwijl de KKW-oprichter $ 200 verdiende miljoen dollar om een belang van 20 procent in haar bedrijf te verkopen.

Als collectieve groep hebben de Kardashians meer dan 400 miljoen volgers op sociale media, dus het is zeer onwaarschijnlijk dat ze van de radar verdwijnen alleen omdat hun realityshow ten einde loopt. Maar hoe zit het met uitvoerend producent Ryan Seacrest, die bekend staat om het brein achter het succes van de familie, en wat gaat hij doen na KUWTK ?

Ryan Seacrest is de hardst werkende man in Hollywood

Terwijl Ryan Seacrest miljoenen dollars heeft verdiend als uitvoerend producent van Keeping Up With the Kardashians, wordt de tv-persoonlijkheid de hardstwerkende man in de showbizz genoemd omdat hij het gewoon allemaal doet.

Naast zijn enorme succes bij de Kardashians, is de 45-jarige ook de langlopende gastheer van FOX's American Idol, die later in 2017 nieuw leven werd ingeblazen door ABC, waarbij Seacrest naar verluidt $ 10 miljoen per seizoen verdiende om stuur de talentenjacht.

Tijdens de hoogtijdagen van AI op FOX zou Seacrest weglopen met $ 15 miljoen per seizoen, maar vanwege de productiekosten - samen met de hoge salarissen van de nieuwe line-up van juryleden - werd hij uiteindelijk verlaten om een loonsverlaging te nemen.

Aangezien hij 18 seizoenen in de show is geweest, heeft hij al een hoop geld verdiend - maar nogmaals, dit is slechts een van de vele inkomstenstromen voor Seacrest, die ook een radio-dj is die frontman is van de populaire On Air Met Ryan Seacrest-show.

Hard werken is iets dat altijd deel uitmaakte van Seacrest's streven naar succes in het leven, nadat ik eerder tegen The Oprah Winfrey Show had gezegd: Ik wist dat ik één ding kon beheersen, en dat zijn mijn tijd en mijn uren en mijn inspanning en mijn efficiëntie.

“Ik zou opstaan en naar de middelbare school gaan. Na de middelbare school deed ik aan sport - niet zo geweldig - maar ik deed aan sport, en dan ging ik naar een radiostation en liep stage tot middernacht 's nachts en stond dan op en deed het opnieuw."

"Het zit in mijn bloed om elke dag op de radio te zijn. Ik doe het al sinds ik 16 jaar oud was", zegt hij. "Je weet twee minuten over heel veel verschillende dingen, en je realiseert je ook dat je niet het gesprek bent. Je lokt gewoon het gesprek uit. Dat vind ik leuk."

In 2017 verving Seacrest Michael Strahan als Kelly Ripa's nieuwe gastheer op Live with Kelly and Ryan, en hoewel het onbekend is wat hij in de show maakt, is het geen geheim dat hij heen en weer vliegt van Los Angeles naar New York elke week alleen voor de opnames sinds American Idol is opgenomen in Californië.

Dit zou er klaarblijkelijk op duiden dat Seacrest meer zou kunnen verdienen, en dat hij waarschijnlijk een budget zou hebben voor reiskosten om hem heen en weer te brengen van NYC naar LA. Onnodig te zeggen dat hij zeker genoeg geld verdient om aan de aanhoudende reiseisen te voldoen.

Naast zijn vele hosting-optredens, waaronder ook de gastheer van New Year's Rockin' Eve, is Seacrest zijn reputatie als producer blijven opbouwen, waarbij zijn productiebedrijf Ryan Seacrest Productions verantwoordelijk is voor Shades van Blue, Shahs of Sunset, Live from the Red Carpet en CMT's I Love Kellie Pickler.

Seacrest heeft onlangs zijn inkomstenbron uitgebreid door zijn eigen kostuumlijn te lanceren in samenwerking met Macy's. In 2018 ging de Ryan Seacrest Distinction in de uitverkoop en was naar verluidt op koers om $ 50 miljoen binnen te halen, volgens Business of Fashion, met duidelijke tekenen dat wat Seacrest ook doet met betrekking tot zijn carrière en zakelijke projecten, hij er een fortuin mee zal verdienen.

Over hoe American Idol zijn leven heeft veranderd, zei Seacrest tegen Oprah Winfrey: "Toen we begonnen, vroegen we ons af: 'Zouden we het tweede seizoen ophalen?' We kregen een telefoontje voor het einde van het seizoen van het netwerk met de mededeling: 'We denken dat dit gaat werken. We gaan het nog een keer doen.'"

Het heeft televisie en muziek veranderd. Kijk naar het succes van de Idols en wie eruit voortgekomen is. Je hebt Grammy®-winnaars en Oscar®-winnaars.”

Aanbevolen: