The Wilds': wat de leidende dames te zeggen hebben over het tweede seizoen

Inhoudsopgave:

The Wilds': wat de leidende dames te zeggen hebben over het tweede seizoen
The Wilds': wat de leidende dames te zeggen hebben over het tweede seizoen
Anonim

Van slappe romcoms tot actiethrillers met hoge inzetten en zelfs eigenzinnige sitcoms, Amazon Prime heeft de afgelopen jaren echt naam gemaakt als een van de meer populaire en gerenommeerde streamingdiensten. Niet alleen dit, maar de originele tv-programma's en films van Amazon Prime zijn ook een hit gebleken bij een wereldwijd publiek, aangezien velen afstemmen op de service voor de epische verhalen. Een voorbeeld hiervan is het eigen originele overlevingsdrama voor jonge volwassenen, The Wilds.

Het debuutseizoen van de serie werd al in 2020 uitgebracht en vertelde het verhaal van een groep van 8 tienermeisjes die vast komen te zitten op een eiland nadat hun vliegtuig is neergestort op weg naar een retraite voor alleen meisjes. Naarmate het seizoen vordert en de meisjes proberen een manier te bedenken om het eiland te verlaten, ontdekken we dat het vliegtuigongeluk helemaal geen ongeluk was, maar een berekend plan dat deel uitmaakte van een groter sociaal experiment. Met het seizoen eindigend in een enorme cliffhanger terwijl de meisjes langzaam erachter kwamen dat hun ongeluk was gepland, bleven velen aan het twijfelen voor de voortzetting van de verhaallijn. Nu, met slechts een paar dagen verwijderd van de première van seizoen 2, heeft de verwachting van fans zijn hoogtepunt bereikt. Dus laten we eens kijken naar wat de leading ladies van The Wilds te zeggen hadden over het aankomende tweede seizoen.

7 Er ontstaat een onverwachte vriendschap tijdens seizoen 2

Toen de 8 hoofdrolspelers van de show schijnbaar op het eiland strandden zonder hoop op terugkeer in seizoen 1, begonnen zich banden tussen de personages te vormen terwijl anderen begonnen te scheuren. Het lijkt erop dat deze karakterbanden en relaties pas in seizoen 2 dieper zullen worden onderzocht. Tijdens een interview met Nerds Of Color werd aan de vrouwen van The Wilds gevraagd of, vooruitblikkend op seizoen 2, er nieuwe vriendschappen of relaties waren die in het tweede seizoen waren verkend en zo ja, welke het meest interessant waren geweest. Uncharted-ster Sophia Ali antwoordde snel en beweerde dat haar persoonlijke favoriete vriendschap die was tussen haar eigen personage Fatin en Jenna Clause's personage Martha.

Ali verklaarde: "Ik heb het gevoel dat Fatin een zeer interessante kant naar Martha brengt en vice versa ook," voordat ik later toevoegde: "Ik heb het gevoel dat we allebei op een bepaalde manier een vliegende start hebben gemaakt aan onze bogen van dit seizoen."

6 Dit is het personage dat de cast het meest heeft ontwikkeld door de seizoenen heen

Seizoen 1 van de show zag de vrouwelijke hoofdrolspelers niet alleen een reis maken van overleven, maar ook van zelfreflectie. Terwijl de show deze verhalen blijft verkennen en zich ontwikkelt, blijven de personages en hun reizen dat ook doen. Later, in het Nerds Of Color-interview, werd de cast gevraagd wie volgens hen het meest was geëvolueerd in seizoen 2 sinds de begindagen van het eerste seizoen. Opnieuw was Ali de eerste die antwoordde dat ze het gevoel had dat Clause's Martha in seizoen 2 de meeste verandering had gezien omdat ze het eerste seizoen had afgesloten met een enorme karakterverandering. Clause was het onmiddellijk eens met Ali en gaf verlegen toe dat ze misschien een beetje bevooroordeeld was, maar toch had ze zeker het antwoord gevoeld dat ze ook Martha was.

5 Dit is hoe de cast zich voelde over de nieuwe groep jongens die bij de show kwamen

De komst van seizoen 2 van The Wilds zal een hele reeks nieuwe gezichten laten zien aan het sociale experiment. Aan het einde van het eerste seizoen werd onthuld dat de groep meisjes niet de enige was die in naam van de wetenschap op het wilde eiland was gestrand, sterker nog, een heel andere groep jongens had ook deel uitgemaakt van het experiment. Seizoen 2 van de show zal hier dieper op ingaan en het tegengestelde experiment met de titel "Twilight Of Adam" introduceren en de onwillige deelnemers introduceren. Tijdens het Nerds Of Color-interview sprak Reign Edwards, die Rachel in de serie speelt, over de nieuwe mannelijke castleden en verzekerde hij het publiek dat hun toevoeging het door vrouwen geleide verhaal niet wegnam, maar in plaats daarvan verbeterde.

4 Zo zal seizoen 2 verschillen van de eerste

Hoewel we zeker meer overlevingsdrama, chaotische groepsdynamiek en mysterie-onthullende spanning van de show kunnen verwachten, heeft de cast expliciet verklaard dat seizoen 2 van The Wilds sterk zal verschillen van het eerste seizoen. Tijdens een interview op de Ari Global Show werd de cast gevraagd naar aanwijzingen of teasers over wat seizoen 2 zo anders maakte dan seizoen 1, met uitzondering van de introductie van de mannelijke personages. Mia Healey, die Shelby in de show speelde, antwoordde snel en benadrukte dat de inzet deze keer voor iedereen veel hoger was.

Healey verklaarde: "Levens zijn veranderd voor deze personages in seizoen 2. De omstandigheden zijn veranderd, ze hebben deze keer te maken met veel serieuzere dingen."

3 Zo weerspiegelde de filmlocatie de reis van seizoen 2 van de personages

Een van de belangrijkste aspecten van de serie is de setting en locatie. Terwijl beide seizoenen het concept van overleven in de wildernis aanpakken, speelt het eiland waar de onwillige tieners op stranden een grote rol voor zowel de personages als de castleden zelf. Seizoen 2 heeft een verandering van locatie gezien, aangezien het eerste seizoen eerder in Nieuw-Zeeland was opgenomen, terwijl het tweede voornamelijk in Queensland, Australië werd opgenomen. Later in het Ari Global Show-interview merkte Erana James, die Toni in de show speelt, op hoe de filmlocatie haar had geholpen bij het karakteriseren van haar rol door middel van gedeelde ervaring. Healey verklaarde echter dat het verschil in opnamelocatie tussen het eerste en tweede seizoen echt het verschil in denkwijze van de personages tussen de seizoenen weerspiegelde.

2 Toch bleek de locatie een uitdaging te zijn voor sommige castleden

Hoewel sommigen de wilde filmlocaties prezen, vonden anderen echter grotere uitdagingen in de aard van de shoot. Tijdens een interview met The List benadrukte Shannon Berry, die Dot in de show speelt, dat de momenten van seizoen 2 die ze het meest moeite had om te filmen die waren waarop ze echt "tussen de elementen" moest komen.

1 Dit personage begint het seizoen op een donkere plek

Terwijl de klok doortikt naar de release van het tweede seizoen, borrelen veel fans van The Wilds over van opwinding om weer herenigd te worden met hun favoriete personages. Volgens bepaalde castleden staan die personages echter misschien niet op de beste plek aan het begin van het tweede seizoen. Tijdens een interview met ScreenRant benadrukte Edwards hoe haar personage, Rachel, het seizoen op een behoorlijk ruige plek zou beginnen, en verklaarde dat de eerste aflevering van seizoen 2 "zeker begint met een knal voor Rachel".

Aanbevolen: