The Office' ontroert Peacock, verrassende fans met bonuscontent, waaronder een 'Best of Michael Scott'-afspeellijst

The Office' ontroert Peacock, verrassende fans met bonuscontent, waaronder een 'Best of Michael Scott'-afspeellijst
The Office' ontroert Peacock, verrassende fans met bonuscontent, waaronder een 'Best of Michael Scott'-afspeellijst
Anonim

Harten werden in de hele Verenigde Staten gebroken toen werd onthuld dat de populaire mockumentary-serie The Office (Amerikaanse versie) het streamingplatform Netflix op 31st december 2020 zou verlaten. De serie gaat nu naar NBC Universal's gloednieuwe streamingdienst Peacock, waar hij in de nabije toekomst zal leven.

Hoe onaantrekkelijk het idee van een abonnement op meerdere streamingdiensten ook mag zijn, fans hebben helaas geen keus, hoewel een lichte troost kan zijn dat de eerste twee seizoenen van The Office gratis kunnen worden gestreamd op Peacock.

NBC laat de dingen echter niet zoals ze zijn en heeft zich voorbereid om de versie The Office streaming op hun platform een veel aantrekkelijkere optie te maken, met toevoegingen van extra's zoals nooit eerder vertoonde beelden, achter de schermen en verwijderde beelden. Deze zijn getiteld "SuperFan Episodes."

Mensen werden gek van de afleveringen en deelden hun reacties op Twitter.

Of al dit nieuwe inhoudaanbod voldoende is om fans te verleiden zich te abonneren op de twee beschikbare abonnementen ($ 4,99 / maand met advertenties en 9,99 / maand zonder advertenties) v alt nog te bezien.

NBC heeft er ook voor gezorgd dat de afleveringen niet alleen in de volgorde staan waarin ze oorspronkelijk werden uitgezonden, maar ook in afspeellijsten zoals "Jim en Pam" voor de volgers van Jim en Pam's romance, of "Best of Michael" Scott" voor fans die alleen naar de show van Steve Carells stuntelige manager keken.

Vergelijkbare afspeellijsten zijn ook beschikbaar voor andere personages, zoals 'Best of Dwight', 'Best of Creed', 'Best of Kelly' en ook het hilarische 'Worst of Toby'.

Afbeelding
Afbeelding

The Office was een remake van de originele Britse show met dezelfde naam, gemaakt door de Britse komieken Ricky Gervais en Stephen Merchant.

In deze versie speelde Gervais de hoofdrol van David Brent, analoog aan Michael Scott van Carell in de Amerikaanse versie. De Amerikaanse versie begon met een lauwe ontvangst voor het eerste seizoen, maar werd een van de meest populaire shows op NBC. Het liep van 2004 tot 2013 in totaal negen seizoenen.

De aanhoudende populariteit van de show zoveel jaren nadat deze eindigde, kan worden afgemeten aan het feit dat NBC $ 500 miljoen aan Netflix heeft betaald om de streamingrechten voor de serie terug te krijgen.

Bonnie Hammer van NBC Universal hoopt de serie in de nabije toekomst opnieuw te starten. De jury is er nog niet uit hoe de fans deze nieuwe versie zouden ontvangen, maar de online hype wanneer het wordt genoemd, belooft zeker veel goeds.

Aanbevolen: