15 keer dat Michael Scott ons deed krimpen van 'The Office

Inhoudsopgave:

15 keer dat Michael Scott ons deed krimpen van 'The Office
15 keer dat Michael Scott ons deed krimpen van 'The Office
Anonim

Wat tv-personages betreft, zal Michael Scott van The Office altijd een van mijn favorieten zijn. Ondanks het feit dat hij misschien niet altijd de populairste man van Dunder Mifflin was, was hij altijd goed in lachen, en wie zou kunnen beweren dat hij een enorm hart heeft? Hoewel The Office nog steeds geweldig was zonder hem nadat hij wegging om bij Holly in Colorado te zijn, zijn mijn favoriete afleveringen in die eerdere seizoenen waarin Michael de ster is.

Maar hoe grappig Michael ook was, er waren tijden tijdens de serie waar hij ons absoluut zoveel schaamte uit de tweede hand liet ervaren. Hier zijn 15 keer dat Michael Scott dingen deed die super huiveringwekkend waren. Deze show is soms zo ongemakkelijk, maar het is zo goed.

15 Toen Michael Oscar als homo overtrof

Afbeelding
Afbeelding

Zodra Michael ontdekte dat Oscar homo is, behandelt hij de situatie op een manier die het tegenovergestelde is van hoe het zou moeten worden aangepakt… En door Oscar te laten zien dat hij het goed vindt, beledigt hij hem nog meer, en oh mijn god, het is zo ongemakkelijk. Als dit in het echte leven was gebeurd en niet in een NBC-sitcom, zou Michael als een echt persoon zo zijn ontslagen!

Oscar heeft er in ieder geval een paar maanden betaalde vakantie van gekregen, toch? En het werd alleen maar beter toen Jim Dwight een "gaydar-machine" stuurde om er zeker van te zijn dat niemand anders in zijn leven homo is. Waarom trapt hij altijd in die grappen? En waarom trouwde Jim met Pam in plaats van met mij?

14 Toen hij een date werd met Mike

Afbeelding
Afbeelding

Deze begon allemaal toen Jim en Pam besloten om hun vriend met Michael te koppelen tijdens een kantooruitje naar een plaatselijke speelhal en bar vergelijkbaar met die van Dave en Buster. Zoals we allemaal hadden kunnen voorspellen, ging het echt mis, want zodra Michael ontdekte dat hij op een dubbele date was, ging hij naar zijn auto om de hoed te halen die hij op al zijn dates draagt en veranderde in Date Mike, die duidelijk doet niets anders dan vrouwen afstoten zonder het zelf te beseffen.

Ik ben echter dol op Date Mike, omdat ik in mijn echte leven niet met hem te maken heb. Elke keer als hij die hoed opzet en zegt: "Ik ben Date Mike, leuk je te ontmoeten. Hoe vind je je eieren in de ochtend?" Ik verlies het. Hij heeft zoveel geluk dat hij Holly heeft gevonden, jongens.

13 Toen hij er niet in slaagde terug te komen op een belediging gericht op Phyllis

Afbeelding
Afbeelding

In een aflevering met de zeer toepasselijke titel 'Seksuele intimidatie', waarin het kantoor moest leren wat wel en wat niet seksuele intimidatie is (uiteraard), zei Michael uiteindelijk dat Phyllis de grootmoeder van het kantoor is, ondanks het feit dat ze hetzelfde jaar van dezelfde middelbare school afstudeerden. Dus zijn oplossing voor dit probleem? Begin te praten over hoe aantrekkelijk ze is, en zeg zelfs dat ze hem stijven geeft. Eh, Michael, dat hadden we allemaal kunnen doen.

Deze scène is zo ineenkrimpend omdat je aan Phyllis' gezicht kunt zien hoe ongemakkelijk ze is… en als dit in een echt kantoor zou gebeuren, zou het tien keer erger zijn. Hoe is hij nooit ontslagen?! Ik bedoel, ik ben blij dat hij dat niet deed, maar in het echte leven zou dit nooit gebeuren.

12 Toen Michael Ryan een iPod kocht voor Kerstmis

Afbeelding
Afbeelding

Toen deze aflevering van The Office werd gefilmd, waren iPods een groot probleem. iPhones bestonden nog niet, dus iPhones waren deze revolutionaire, dure manier om je muziek overal mee naartoe te nemen. Tijdens de cadeau-uitwisseling van het kantoor kocht Michael er een voor Ryan, hij ging ver boven het budget omdat hij indruk op hem wilde maken. Ik weet niet zeker waarom hij zo geobsedeerd was door Ryan (behalve misschien dat hij dacht dat hij cool was), maar zijn aandacht was ongewenst.

Ook huiveringwekkend: elke andere keer in de serie toen Michael sprak over hoe lekker Ryan is, zoals toen hij hem de Dundie gaf voor de heetste persoon op kantoor. Waarom moet hij zo onhandig zijn? Ryan wilde nooit iets met hem te maken hebben!

11 Toen Michael Meredith aanreed met zijn auto

Afbeelding
Afbeelding

Deze wint, jongens. Natuurlijk was het een totaal ongeluk dat Michael haar sloeg (en het leidde er wel toe dat ze ontdekte dat ze hondsdolheid had, wat uiteindelijk haar leven redde), maar de manier waarop hij het daarna aanpakte - en het feit dat dit überhaupt gebeurde! - was verschrikkelijk. Eerst probeerde hij iedereen te vertellen dat het niet erg was, terwijl het heel duidelijk was, en toen werd het alleen maar erger toen ze haar allemaal in het ziekenhuis gingen bezoeken.

Maar dat deel was niet helemaal Michaels schuld, aangezien Dwight degene was die probeerde de stekker uit het stopcontact te halen waarvan hij dacht dat het Merediths levensondersteuning was. Al met al is dit altijd moeilijk om naar te kijken, ook al is het onmogelijk om niet te kijken. Ze heeft in ieder geval haar eigen Fun Run!

10 Toen hij de gevangenis werd Mike

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel Michaels portret van een gevangene voor vrijwel iedereen aanstootgevend was, was de echte reden waarom deze scène zo ongemakkelijk was, de reden waarom hij probeerde uit te leggen hoe de gevangenis is. Nadat de vestiging in Stamford was gefuseerd met de vestiging in Scranton, was een van zijn nieuwe medewerkers een voormalige gevangene, en hoewel hij zich schuldig had gemaakt aan een witteboordencriminaliteit, maakte Michael van de gelegenheid gebruik om niets anders te doen dan te praten over het feit dat hij vroeger in gevangenis.

En ik ben er sowieso niet 100% van overtuigd dat Michael in staat is de gevangenis goed te beschrijven, aangezien hij er nooit is geweest. Maar er is één ding waar hij absoluut gelijk in heeft: de Dementors zijn zonder twijfel het slechtste deel van de gevangenis.

9 Toen hij mayonaise at in plaats van ijs

Afbeelding
Afbeelding

Is deze meer huiveringwekkend of walgelijker? Ik kan niet beslissen, maar hoe dan ook, ik krijg altijd zin om te kotsen als ik naar deze scène kijk. Iedereen denkt dat Michael een ijsje eet, wat prima zou zijn, behalve dat hij dat niet doet. Hij eet eigenlijk mayonaise en olijven. Zoals, rechtop in een kom met een lepel. Wie doet dat?! Hoe, in welk universum dan ook, eet hij dat en houdt het binnen zonder over te geven?!

Mijn favoriete onderdeel hiervan is dat hij besefte dat ze geen ijs meer hadden, dus besloot hij dat het eten van iets dat in de verte op ijs leek, de juiste vervanging zou zijn. Ik zou graag willen begrijpen hoe het brein van Michael Scott werkt, maar ik weet niet zeker of ik het aankan.

8 De manier waarop hij omging met de dood van Ed Truck

Afbeelding
Afbeelding

Toen Michaels voormalige baas, Ed Truck, stierf, ging al het gezond verstand (als dat er ooit was) direct het raam uit. Hij werd onthoofd - of zoals Michael zei, "zijn capa was van zijn hoofd verwijderd" - bij een bizar ongeluk, en Michael had het zo moeilijk om het te verwerken dat hij iedereen dwong om hun religie te bespreken, wat duidelijk een grote HR is nee nee, en wilde ook dat ze zouden praten over het meest pijnlijke verlies in hun leven. Er gebeuren zoveel illegale dingen op de werkvloer!

Helaas nam geen van Michaels medewerkers een van de oefeningen die hij hen probeerde te laten doen serieus. Het goede nieuws? Het lijkt erop dat hij in staat was om verder te gaan na Eds dood en niemand anders zijn hoofd eraf hakte, dus laten we dat als een overwinning beschouwen.

7 Toen hij een van zijn stagiaires een pak slaag gaf

Afbeelding
Afbeelding

In deze aflevering had Dunder Mifflin zijn eerste stagiaires ooit in de show, en een van hen was toevallig de neef van Michael (gespeeld door American Horror Story-ster Evan Peters, eigenlijk!). Toen iedereen op kantoor daar lucht van kreeg, moest Michael hem "eerlijk" gaan behandelen om te bewijzen dat hij er niet was vanwege vriendjespolitiek. Want in de geest van Michael Scott was dat de voor de hand liggende oplossing, toch?

Een pak slaag zou raar genoeg zijn geweest om naar te kijken, maar als je alle factoren erbij optelt - dat is zijn neef, ze zijn aan het werk, enz. - en het wordt nog vreemder. Gelukkig was dit het enige geval van pak slaag op The Office, dus dat is er tenminste.

6 Toen Michael op Fundle Bundle zat

Afbeelding
Afbeelding

In het Office-universum is er een kinderprogramma genaamd Fundle Bundle, en een kleine Michael Scott was in de show. Een van de personages vroeg hem wat hij het liefste wilde toen hij opgroeide, en hij vertelde hen: "Ik wil trouwen en 100 kinderen krijgen, zodat ik 100 vrienden kan hebben en geen van hen kan nee zeggen tegen mijn vriend zijn." Hoe kun je dat zien en niet tegelijkertijd beschaamd en diepbedroefd zijn voor dat arme kleine kind?!

Deze scène maakt me zo blij dat hij uiteindelijk met Holly is getrouwd, want als ik Michael deze niet zou zien krijgen, zou een heel simpele wens het ergste zijn geweest. Ik zou ook graag 100 kinderen willen hebben zodat ik 100 vrienden kan hebben, zodat hij daar niet alleen is!

5 Twee woorden: Scott's Tots

Afbeelding
Afbeelding

Zoals de legende zegt, beloofde Michael ooit een kleuterklas dat hij hun collegegeld zou betalen als ze de middelbare school zouden halen, ervan uitgaande dat hij miljonair zou zijn tegen de tijd dat hun afstuderen rondkwam en hij moest betalen. Zijn leven verliep echter niet precies zo, en de kinderen - Scott's Tots genoemd - hielden zich allemaal aan hun belofte om af te studeren. Onnodig te zeggen dat Michael niet het geld had om ze allemaal door te studeren, en hij veroorzaakte in feite een rel.

Van alle ongemakkelijke dingen die Michael heeft gedaan, is dit misschien wel een van de meest pijnlijke om naar te kijken. En toen werd het nog erger toen hij hen een gratis laptopbatterij aanbood als vervanging. Voor collegegeld.

4 De hele aflevering van "Diversity Day"

Afbeelding
Afbeelding

Wat begon toen Michael zijn werknemers probeerde te leren over diversiteit en gevoelig te zijn voor mensen die anders zijn dan zij op de werkplek, eindigde in een dag vol stereotypen en echte racistische beledigingen, dus dit is er zeker weer zo een incidenten waarbij ik verbaasd ben dat zijn dienstverband het heeft overleefd. Ja, het was grappig… maar dit zou nooit, maar dan ook nooit kunnen gebeuren in een echt kantoor.

Ik denk dat dit gewoon een solide bewijs is dat Toby een prijs verdient. Hij verdroeg zoveel van Michael, ook al was alles in dat kantoor een enorme HR-nachtmerrie. Misschien zijn de mensen van personeelszaken niet altijd de slechtste?

3 Toen hij met Pams moeder uitging

Afbeelding
Afbeelding

Arme, arme Pam. Ik kan me niet eens voorstellen wat ze voelde toen ze terugkwam van haar huwelijksreis en ontdekte dat Michael verkering had met haar moeder, Helene, nadat ze elkaar op haar bruiloft hadden ontmoet. In welke wereld is dat zelfs passend? Als ik haar was, zou ik Michael ook op de parkeerplaats hebben geslagen. Hoe kan het dat er op kantoor geen regels tegen zijn? Hoe begreep haar moeder niet hoe extreem raar dit zou zijn?!

Dit was tenminste van korte duur, wat goed nieuws is voor Pam. En echt, ik geef Michael hier volledig de schuld van, want hij had beter moeten weten dan dit. Wat verschrikkelijk ongemakkelijk voor je moeder om met je baas te daten. Ugh.

2 Toen hij en Dwight een heel raar plan bedachten

Afbeelding
Afbeelding

Deze is echt lastiger voor Jim dan voor wie dan ook, maar het telt zeker. Toen Michael hoorde dat de Utica-vestiging - die destijds werd beheerd door Karen - Stanley probeerde te stropen, dwongen hij en Dwight Jim om zich met hen te verkleden als bezorgers van Dunder Mifflin, zodat ze het Utica-kantoor konden bespioneren en voorkomen dat Stanley van het schip in Scranton springt.

Het is een onbezonnen plan, ja, maar wat nog erger was, was toen Karen Jim ontdekte die zich verstopte in een auto, met snor en al. Ik bedoel, wil je echt dat je ex je verdacht vindt op de parkeerplaats van waar je werkt? Dacht het niet.

1 Toen Michael probeerde Meredith te laten afkicken

Afbeelding
Afbeelding

Tijdens een van de traditionele kerstfeesten op kantoor had Meredith veel te veel gedronken (zoals gewoonlijk) en stak per ongeluk haar haar in brand. Michaels reactie? Houd een spoedinterventie op kantoor om haar ervan te overtuigen dat ze alcoholist was. Het werkte niet, dus hij reed haar naar het dichtstbijzijnde revalidatiecentrum en sleepte haar letterlijk zelf uit de auto en de instelling in. Nogmaals, ik zie niet hoe hij hiervoor niet is ontslagen of gearresteerd.

Uiteindelijk was alles in orde, maar Meredith bleef duidelijk niet in de afkickkliniek en ik begrijp echt niet waarom ze daar bleef werken nadat haar baas haar niet alleen met een auto had aangereden, maar ook probeerde haar gepleegd. Het is de schoonheid van The Office, denk ik!

Aanbevolen: