Wat we weten over de bruiloft van Ariana Grande en haar verloofde

Inhoudsopgave:

Wat we weten over de bruiloft van Ariana Grande en haar verloofde
Wat we weten over de bruiloft van Ariana Grande en haar verloofde
Anonim

Toen de zangeres Ariana Grande op Instagram haar verloving in december 2020 aankondigde, waren fans blij. Wacht wat? Grande was met iemand aan het daten? Wanneer hebben we dat gemist? Nou, als dat je exacte gedachten zijn, maak je geen zorgen, je bent niet de enige. Deze keer besloot de "34 + 35"-zanger om het stil te houden.

Nu getrouwd met de man met wie we voor het eerst kennismaakten op haar 'gram, D alton Gomez, is Grande niet langer verlegen om te pronken met de man die bij bepaalde gelegenheden haar hart stal. Het is een relatie die al een tijdje grotendeels privé is gehouden, maar wat we wel weten is dat ze net getrouwd zijn in "een intieme ceremonie".

Nu de nieuwe Grammy-winnares het nog drukker gaat krijgen dan voorheen omdat ze zich als coach bij The Voice aansluit, zijn we verheugd om te zien hoe het allemaal zal verlopen. Als ze het wil, heeft ze het!

Dus, wie is de man die ze kreeg en hoe was hun huwelijksceremonie?

8 Wat doet D alton Gomez voor de kost?

Voordat we ingaan op de spannende bruiloftsdingen, laten we samen wat meer over Gomez ontdekken.

D alton Gomez maakt, in tegenstelling tot Grande en de mannen met wie ze in het verleden een affaire had, geen deel uit van de entertainmentindustrie. Hij is echter zeker geen onbekende in de Hollywood-schijnwerpers omdat hij als makelaar in het bruisende Los Angeles werkt. Om precies te zijn, de werkende man is een aankoopmakelaar voor de Aaron Kirman Group. Meer weten? Bekijk de website van de luxueuze groep voor zijn statistieken.

7 Wat is hun tijdlijn?

Hoewel het paar ultra ingehouden blijft, zijn ze veel langer aan het daten dan gedacht. Sommigen hadden het misschien snel door en zagen hem in de videoclip van Ariana Grande en Justin Bieber voor "Stuck with U", waar haar beau een lieve verschijning maakte.

Tegen de tijd dat Gomez op één knie ging om de vrouw ten huwelijk te vragen waar de hele wereld - en hij - geobsedeerd door is, waren ze officieel nog geen jaar aan het daten. En het paar "stoerverliefd" hield ons ook een paar keer voor de gek, zoals Harper's Bazaar meldde dat ze allebei in elkaars Instagram-verhalen waren gezien voordat de muziekvideo uitkwam.

6 Haar ridder in glanzend harnas

Hoewel de 25-jarige (ja, hij is jonger dan de ster) er een ring om doet, zijn de details van hun romance schaars. We weten echter wel dat de vastgoedmagnaat, volgens bronnen, alles is waar de 'posities'-zanger ooit naar heeft gezocht in een man.

In augustus vertelde een bron aan Us Weekly: "Hij is het type man naar wie ze op zoek is. Hij is erg beschermend voor haar, zal zijn uiterste best voor haar doen en kleine, ridderlijke dingen doen. D alton zal er alles aan doen om aan haar behoeften te voldoen."

Het lijkt erop dat ze geen "Dank U, Volgende" zal zeggen tegen deze keeper.

5 De pandemie was een verhulde zegen

Hoewel we er geen verband mee kunnen houden, begrijpen we hoe moeilijk het kan zijn voor een superster om iemand te leren kennen die in de schijnwerpers van Hollywood staat. Voor Grande was de pandemie een zegen voor hun relatie, omdat ze bij hem kon zijn zonder in de roddelbladen te staan.

In een artikel gepubliceerd door People had een bron gezegd dat de tortelduifjes het grootste deel van hun tijd samen in New York doorbrachten in het appartement van de 27-jarige zangeres. Ze realiseerde zich al snel hoe speciaal hij was en vond haar match in een man die dezelfde waarden deelt.

Dezelfde bron zei: "Hij houdt zijn relatie met Ari graag privé. Ze hebben elkaar in vrede leren kennen."

4 De sentimentele ring

We nemen het Gomez niet kwalijk dat hij totaal geobsedeerd is door zijn partner!

Toen Grande het nieuws brak dat ze nu een feyoncé was op 20 december 2020, op Instagram, aarzelde ze niet om te pronken met haar prachtige, glanzende en zeer eigenaardige ring.

Na slechts 10 maanden daten, tijdens een wereldwijde pandemie, besloot Gomez dat hij een 'mevrouw' van haar zou maken. met een ring die niemand anders heeft. De "7 Rings"-zanger heeft nu een 8e sentimentele en kostbare. Volgens E!, ontwierp Gomez haar ring van boven naar beneden met de hulp van juwelier Jack Solow.

3 Intimiteit is de sleutel

Ondanks het feit dat fans zich afvroegen of Grande haar kenmerkende paardenstaart zou dragen op haar trouwdag, vroegen ze zich ook af hoe groot het zou zijn gezien de huidige situatie van het leven.

De twee zeiden dat ze wilden trouwen en niet te extravagant zouden zijn te midden van de coronaviruspandemie. Nou, het lijkt erop dat ze precies dat deden, door hun ceremonie "klein en intiem" te houden.

2 Privé-abonnementen

Omdat ze hun romance tot nu toe privé hebben gehouden, volgden de trouwplannen hetzelfde pad. Hoewel Grande behoorlijk actief is op sociale-mediaplatforms, hoeven we geen details te verwachten over haar speciale dag op het 'gram.

Volgens E! een bron zei dat de ster "zeer respectvol is geweest en probeert niet veel over hun relatie te delen, maar het komt met het territorium als je met een beroemdheid aan het daten bent." En dat strekte zich schijnbaar uit tot hun trouwdag.

1 Ze vond haar persoon

Een zeldzame foto van het stel dat Gomez deelde
Een zeldzame foto van het stel dat Gomez deelde

Aangezien het duo het erover eens was dat ze niets extravagants wilden voor hun speciale dag, hebben we reden om aan te nemen dat het geliefde paar op elkaar lijkt.

Met slechts een paar openhartige momenten van het paar dat Grande heeft gedeeld, wil Grande haar "voor altijd" weghouden van de schijnwerpers. Wanneer E! kreeg enig inzicht in de trouwplannen van het paar, de bron onthulde ook dat Grande en Gomez "heel erg verliefd zijn. D alton behandelt Ariana als een koningin en ze hebben veel plezier samen."

Wat hen gelukkig maakt, maakt ons gelukkig!

Aanbevolen: