10 'KUWTK'-scènes waar dingen echt echt werden

Inhoudsopgave:

10 'KUWTK'-scènes waar dingen echt echt werden
10 'KUWTK'-scènes waar dingen echt echt werden
Anonim

De hit E! serie, Keeping Up With The Kardashians heeft de namen van Kim, Kourtney en Khloe Kardashian omgevormd tot namen die wereldwijd worden erkend! Hoewel de Kar-Jenner-clan in die tijd misschien een opsteker was, werd het duidelijk dat ze niet alleen geweldige televisie maakten, maar ook een revolutie teweeg zouden brengen in het genre als geheel.

Het hele gezin hield nooit tegen, vooral niet tijdens eerdere seizoenen, wat heeft geleid tot enkele van de meest memorabele momenten! Van gelekte foto's, arrestaties, helemaal tot familiegevechten, hier zijn 10 scènes uit KUWTK die echt echt werden.

10 Overgang van Caitlyn

Via Ny Daily News
Via Ny Daily News

In 2015 zond Keeping Up With The Kardashians een tweedelige special uit over Caitlyn Jenner's coming-out en transitie. De Kardashians hebben onlangs aan Andy Cohen onthuld dat dit moment gemakkelijk het meest echt en rauw was, en dat ze allemaal op de juiste manier wilden omgaan.

Hoewel dit absoluut een van de grootste momenten in de popcultuur markeerde, laat staan de show, was het de katalysator die ervoor zorgde dat Jenner en de Kardashian-clan met elkaar in botsing kwamen, voornamelijk vanwege Caitlyn's allesomvattende memoires, die werd uitgebracht op 2 jaar na het seizoen 10 moment.

9 Kourtney's gestolen foto's

Via @kourtneykardashian
Via @kourtneykardashian

Terug in seizoen één van KUWTK brak Kim Kardashian in tranen uit tegen moeder Kris Jenner toen werd onthuld dat naaktfoto's die ze had van haar oudere zus, Kourtney Kardashian, waren gestolen, dat wil zeggen nadat Kim ze had gestolen van Koert eerst! Kim had destijds medelijden met Kourt, omdat ze net een soortgelijke situatie had meegemaakt waarbij een tape voor volwassenen werd uitgelekt.

Hoewel Kourtney het niet erg vond, waren het Kim en Kris die woedend waren. Niet alleen waren de foto's van Kourtney bedoeld om privé te blijven, maar de ster was op dat moment minderjarig, vandaar het iconische citaat van Kris Jenner: "Dit is een zaak voor de FBI."

8 Khloe Kardashian gearresteerd

Via E! Online
Via E! Online

Na een DUI te hebben gekregen na een avondje feesten, werd Khloe Kardashian gearresteerd en in hechtenis gehouden. Het moment zelf blijft een van de meest echte voorbeelden van de show die Khloe een nacht in de gevangenis deed belanden. Ondanks de klap om de pols, was het de iconische autorit naar het gerechtsgebouw die fans nooit zullen vergeten.

Terwijl Kourtney, Kris en een vriend van de familie, Malika allemaal in stilte zaten, leken Kim en Khloe de tijd van hun leven te hebben gehad. "Kim, wil je stoppen met het maken van foto's van jezelf. Je zus gaat de gevangenis in!" schreeuwde Kris. Gelukkig voor Khloe was haar veroordeling praktisch onbestaande, maar ze heeft zeker haar les geleerd!

7 Wees niet onbeleefd

Via Ons Magazine
Via Ons Magazine

De begindagen van KUWTK zijn ongeëvenaard en terecht! Terwijl Kim en Kourtney vorig seizoen een enorm gevecht kregen en make-upsporen op de muur achterlieten, is dit niet het eerste eerste gevecht dat we in de show hebben gezien. Toen Kim haar allereerste Bentley kreeg, kregen zij en zussen, Kourtney en Khloe een klap bij de dealer omdat ze de monteurs hadden opgeroepen om misbruik te maken van Kim.

Na het afscheid ging Kim naar haar broer, het huis van Rob Kardashian, waar Kourt en Khloe waren. Bij binnenkomst sloeg Khloe de deur in het gezicht van Kim, gevolgd door Kim die Khloe sloeg met haar handtas en haar vervolgens stompte terwijl ze schreeuwde "DON'T BE FCKING RUDE!" een regel die fans nooit zullen vergeten.

6 Onverwachte betrokkenheid

Via ons wekelijks
Via ons wekelijks

In 2009 waren Khloe Kardashian en Lamar Odom officieel verloofd nadat ze elkaar slechts twee maanden hadden ontmoet. Terwijl fans ervan hielden om Khloe blij te maken, konden ze niet anders dan meevoelen met Caitlyn Jenner, die het nieuws had ontdekt tijdens het televisiekijken.

Nou, het ging niet goed toen Caitlyn Khloe confronteerde met de kwestie, wat ertoe leidde dat de twee wekenlang niet spraken. Gelukkig voor iedereen kon Caitlyn eindelijk Lamar ontmoeten en een band opbouwen met de atleet.

Tijdens haar toespraak op Khloe's verlovingsfeest, onthulde Caitlyn dat wijlen Robert Kardashian Caitlyn vroeg om voor zijn kinderen te zorgen, en dat is iets wat ze op zich nam vanaf het moment dat ze trouwde met Kris Jenner, wat de hele situatie nogal een emotionele!

5 Scott Disick's wilde kant

Via Entertainment Tonight
Via Entertainment Tonight

Scott Disick en Kourtney Kardashian hebben zeker hun ups en downs gehad. Hoewel het paar beter dan ooit co-ouderschap heeft, was hun relatie niet altijd regenbogen en zonneschijn. Tijdens hun tijd samen had Scott een aantal demonen waarmee hij in de show vocht, die op nogal enge manieren naar voren kwamen.

In de spin-off van KUWTK, Kim en Kourtney Take Miami, had Scott een moment van woede in hun hotelappartement, waardoor hij dronken op de spiegel sloeg, hem brak en zijn hand sneed. Kim en Kourtney, en baby Mason, verlieten het hotel voor hun eigen veiligheid, waardoor het een van de meest verhitte Scott en Kourtney-momenten tot nu toe was.

4 Lamar Odom opgenomen in het ziekenhuis

Via de spiegel
Via de spiegel

Lamar Odom was op het hoogtepunt van zijn carrière toen hij en Khloe Kardashian voor het eerst gingen daten en trouwden. Ondanks zijn status in de NBA bevond de atleet zich in 2015 in een van de slechtste stadia van zijn leven. De wereld van Odom stortte in na een bijna-doodervaring in een bordeel in Las Vegas waardoor Lamar in het ziekenhuis belandde. Hoewel Khloe en Lamar op dat moment niet meer samen waren, waren ze technisch gezien nog steeds getrouwd en werd Khloe vermeld als Lamar's contactpersoon voor noodgevallen.

De situatie was zo nijpend dat de familie dacht dat hij er niet door zou komen, zo erg dat Kendall Jenner instortte tijdens de vlucht naar haar toe toen ze verkeerd werd geïnformeerd dat hij in feite was gepasseerd. Gelukkig voor Lamar gaat het veel beter met de ster en blijft hij werken aan zijn reis naar nuchterheid.

3 Kim's 72 dagen huwelijk

Via Hollywood Reporter
Via Hollywood Reporter

In 2011 liep Kim Kardashian samen met Kris Humphries door het gangpad toen de twee begonnen aan wat een lang leven samen zou worden. Nou, daar kwam binnen 72 dagen een einde aan en fans konden het niet geloven.

Hoewel het een moment werd waar velen de spot mee dreven, was het niets anders dan echt en rauw voor Kim Kardashian. De ster barstte in tranen uit tegen haar oudere zus Kourtney toen ze officieel tot het inzicht kwam dat ze niet verliefd was op haar echtgenoten.

De ster had er spijt van dat hij ooit getrouwd was en ieders tijd had verspild! Hoewel de aanvraag minder dan 4 maanden na hun "I do's" kwam, werd het duo pas officieel gescheiden in 2013 nadat Humphries er alles aan had gedaan om te bewijzen dat hij naar verluidt was misleid om te trouwen voor publiciteit.

2 Rob ha alt zweepslagen uit

Via The Irish Sun
Via The Irish Sun

Rob Kardashian verschijnt misschien niet meer zo vaak op KUWTK als hij ooit deed, maar hij heeft zijn redenen! Nadat hij enorme stress en druk had ondergaan om zich aan zijn zussen te meten, terwijl hij soms opzij werd gezet door momager Kris Jenner, wendde de ster zich tot voedsel als een coping-mechanisme, wat leidde tot een snelle gewichtstoename.

Terwijl de Kar-Jenner-clan Rob "harde liefde" bleef geven als het op zijn eetgewoonten aankwam, kon de ster het niet langer aan! Tijdens een gezinstherapiesessie barstte Rob in tranen uit en beweerde dat hij zich niet gesteund voelde door zijn familie, en fans waren het daar absoluut mee eens. Vandaag is Rob niet alleen weer op het goede spoor met zijn gezondheid, maar maakte hij een cameo in het meest recente seizoen, waardoor fans blij zijn hem weer gelukkig te zien!

1 Kim's Parijse overval

Via E! Online
Via E! Online

Hoewel de Kardashians zo ongeveer alles hebben meegemaakt, kan niets tippen aan de overval van Kim Kardashian in Parijs. Het evenement van 2016 heeft Kim niet alleen volledig getraumatiseerd, maar het blijft een van de meest reële situaties die zich in de show hebben voorgedaan.

Na het beschrijven van de gebeurtenissen die die avond plaatsvonden, waaronder het afplakken van Kims hand, benen en mond, haar in een badkuip stoppen en natuurlijk miljoenen aan juwelen stelen, voelden fans niets dan medeleven en bezorgdheid voor Kim, die ongedeerd uit de situatie kon weglopen.

Aanbevolen: