Een tijdlijn van Perez Hilton & Britney Spears' tumultueuze relatie

Inhoudsopgave:

Een tijdlijn van Perez Hilton & Britney Spears' tumultueuze relatie
Een tijdlijn van Perez Hilton & Britney Spears' tumultueuze relatie
Anonim

De afgelopen jaren hebben Perez Hilton en Britney Spears een nogal tumultueuze relatie gehad. Hilton, die beroemd werd door zijn berichtgeving over roddels over beroemdheden en foto's in de roddelbladen, heeft van Spears' verbijsterende inzinkingstijdperk rond 2006-2008 een van zijn meest besproken onderwerpen gemaakt. Interessant genoeg schakelde de zangeres ook Perez Hilton in voor de openingsvideo van haar Circus Tour in 2008, waarin hij koningin Elizabeth I van Engeland speelt.

Maar toen de recente FreeBritney-beweging online gesprekken van over de hele wereld op gang bracht, heeft Hilton enigszins geprobeerd het goed te maken met de zanger en heeft hij zich verontschuldigd voor de lastige opmerkingen, voortbouwend op zijn problematische verleden. Was zijn verontschuldiging voldoende of was de schade die hij mogelijk veroorzaakte te veel om tien jaar later over het hoofd te zien? Zullen Perez Hilton en Britney Spears echt op goede voet staan? Hier is een vereenvoudigde tijdlijn van de relatie tussen Perez Hilton en Britney Spears.

11 Perez Hilton bespotte het verslavingsprobleem van Spears en verkocht een T-shirt

Tijdens de hoogtijdagen van de carrière van de zangeres maakte Perez Hilton grapjes over haar verslavingsproblemen terwijl ze haar een ongeschikte moeder noemde en een gerucht verspreidde over een sekstape.

Dat is echter nog steeds niets vergeleken met wat hij deed kort na de plotselinge dood van Heath Ledger in 2008. Hij maakte een schokkende opmerking op zijn website en verkocht een t-shirt met de tekst: "Waarom kan het niet Britney zijn geweest? " met een afbeelding van Brokeback Mountain. Yikes.

10 labels klaagden hem aan voor het gebruik van liedjes van Britney Spears

In 2007 klaagde RCA/Jive Label Group, het label dat de zanger beschermde, Perez Hilton aan voor het illegaal verspreiden van opnames van de zanger op zijn roddelwebsite. Volgens het rapport heeft de website op illegale wijze ten minste tien voltooide nummers en onvoltooide demo's verkregen en gepost van het toen nog te verschijnen album van de zanger, Blackout. Ironisch genoeg brak het nieuws uit toen de zangeres in de rechtbank vocht over de voogdij over haar twee kinderen van haar ex-man, Kevin Federline.

9 'Framing Britney Spears' werd uitgezonden

Meer dan een decennium daarna zond The New York Times de Framing Britney Spears-documentaire uit die het internet verbrijzelde. De 74 minuten durende documentaire volgt de veelbesproken opkomst van de zangeres als tienerpopster en haar door de rechtbank opgelegde conservatorschap. Framing Britney Spears werd eerder dit jaar uitgezonden op FX en Hulu op een verwelkomend antwoord van zowel fans als critici.

8 Perez toonde spijt voor zijn gemene opmerkingen en verdedigde journalist Diane Sawyer

Niet te lang nadat FX de documentaire had uitgezonden, onthulde Perez Hilton dat hij spijt heeft van zijn gemene opmerkingen over de zanger tijdens de begindagen van zijn blogcarrière. Op Good Morning Britain zegt de blogger: "Gelukkig, hopelijk worden velen van ons ouder en wijzer."

"Ik denk dat veel mensen deze persoon en die persoon de schuld willen geven, en zo simpel is het niet", voegde hij eraan toe. "Er spelen echte psychische problemen met Britney Spears."

7 Hij zei dat de zanger 'dood' zou zijn als het niet voor het conservatorium was

Hij gaf echter ook nog een schokkend interview met The Sun en zei dat de zanger "dood" zou zijn als het conservatorium er niet was geweest.

"Als ze geen conservatorium had, zou ik me zorgen maken dat Britney echt dood zou zijn. Er zijn echter bepaalde dingen waar ik het niet mee eens ben," zei hij. "Als ze onder dit conservatorium staat omdat ze dat moet, waarom zou haar vader dan degene zijn die de dienst uitmaakt en er geld mee verdient?"

6 Spears' Explosive Court Hoorzitting Audio was gelekt

Deze zomer wierp Britney Spears meer licht op haar over de staat van het conservatorium. Ze heeft veel verontrustende gebeurtenissen in de afgelopen jaren beschreven, waaronder de tijd dat ze niet zwanger mocht worden en met haar huidige vriend trouwde.

"Ik kan niet trouwen of een baby krijgen, ik heb nu een spira altje in mezelf zodat ik niet zwanger kan worden. Ik wilde het spira altje eruit halen zodat ik kon beginnen nog een baby', vertelde Spears woensdag tijdens de rechtszitting. "Mijn vader en iedereen die betrokken is bij dit conservatorium, inclusief mijn management… ze zouden in de gevangenis moeten zitten."

5 'Ik schaam me diep en heb er spijt van', zei de blogger over zijn behandeling van Britney Spears

"Ik kan niet zeggen dat ik gewoon jong en dom was", zei de blogger in een interview met Kay Burley van Sky News, en zei dat hij "volledige verantwoordelijkheid" neemt voor zijn gedrag in het verleden.

"Ik weet dat ik me niet zo goed heb uitgedrukt als ik had kunnen doen. Ik leidde niet met empathie en mededogen, wat gelukkig lijkt alsof de meeste mensen nu de ernst van Britneys situatie begrijpen. Ik verontschuldig me absoluut en draag diepe schaamte en spijt, "voegde hij er verder aan toe.

4 Hij zal zijn eerdere opmerkingen over de zanger echter niet verwijderen

Hoewel hij naar voren is gekomen om verantwoordelijkheid te nemen voor de manier waarop hij in het verleden over Britney Spears berichtte, liet Perez Hilton ook weten dat hij geen van zijn oude blogposts over de popster zal verwijderen.

Volgens Newsweek bevat de site van Hilton "nog steeds berichten uit 2007, waarin hij 'I miss rehab' en 'loser' op haar gezicht krabbelde." In een interview met Newsweek legde Perez Hilton uit: "Ik heb berichten verwijderd voordat beroemdheden contact hadden opgenomen en zeiden: 'Dat artikel deed me pijn.' Of hun vertegenwoordigers hebben contact opgenomen. Maar meestal heb ik mijn vroegere vreselijkheid laten staan om voor zichzelf te spreken en als herinnering en waarschuwing te dienen. Ik schaam me voor mijn verleden, maar ik probeer het niet van het internet of doen alsof het nooit heeft bestaan."

"Als ik al mijn oude berichten bewaar, krijg ik kritiek. Als ik ze verwijder, krijg ik kritiek. Het spijt me oprecht voor mijn gedrag van meer dan tien jaar geleden en ik denk dat mijn verandering en groei is duidelijk. Ik weet dat ik vandaag een ander en beter mens ben."

3 Hij steunde FreeBritney

Bij een andere gelegenheid heeft Hilton publiekelijk de online FreeBritney-beweging gesteund, samen met andere problematische personages in haar leven, zoals ex-vriend Justin Timberlake.

"Het is officieel! BritneySpears heeft geëist dat haar conservatorium eindigt. En dat het NU stopt. En ze is gepassioneerd! Ze spreekt zo welsprekend over de mishandeling die ze beweert te hebben ontvangen van haar vader en haar team. Wauw. Wauw Wauw. FreeBritney, " tweette hij.

2 Fans beschouwen zijn steun niet als een welkome reactie

Veel fans hebben het echter niet en denken dat het een beetje te laat is voor verlossing. Perez Hilton was een van de mensen in de roddelcultuur die in de jaren 2000 bijdroeg aan de alarmerende geestelijke gezondheidstoestand van Britney Spears. Hij hielp het publieke idee vorm te geven dat de zangeres losgeslagen was en een ongeschikte moeder voor haar kinderen. Sommigen vragen zich af of Jamie Spears vandaag net zo machtig zou zijn als hij zijn mond had gehouden?

Bovendien hebben fans er snel op gewezen dat Perez Hilton, ondanks zijn verontschuldigingen en spijt, het Britney Spears-drama in een twijfelachtig daglicht blijft plaatsen.

1 Britney Spears is naar verluidt van plan met pensioen te gaan

Na de langdurige strijd denkt Spears naar verluidt aan pensionering, volgens haar oude manager Larry Rudolph die eerder ontslag had genomen uit de functie.

"Het is meer dan 2 1/2 jaar geleden dat Britney en ik voor het laatst met elkaar hebben gecommuniceerd, en toen vertelde ze me dat ze voor onbepaalde tijd wilde stoppen met werken", onthulde hij. "Eerder vandaag werd ik me ervan bewust dat Britney haar voornemen had uitgesproken om officieel met pensioen te gaan."

Aanbevolen: