Harry Potter' 20 jaar later, zo denkt de cast over de franchise

Inhoudsopgave:

Harry Potter' 20 jaar later, zo denkt de cast over de franchise
Harry Potter' 20 jaar later, zo denkt de cast over de franchise
Anonim

Met de aanstaande verjaardag van de Harry Potter-film, Harry Potter and the Sorcerer's Stone, halen Harry Potter-fans herinneringen op aan hun favoriete momenten in de geschiedenis van de franchise. Van momenten die het publiek aan het lachen maakten tot momenten die hen aan het huilen maakten, er zijn zoveel mooie herinneringen om met veel plezier op terug te kijken.

De acteurs en actrices die de personages speelden, gaven fans een plek om zichzelf te vinden en een plek waar ze zich konden verhouden tot deze tovenaars en heksen die nog steeds met dezelfde worstelingen te maken hadden en dezelfde geneugten ervoeren als zij.

Hoewel controverse het Harry Potter-rijk omringde, zijn de personages en hun ervaringen nog steeds geliefd, en dat is waar sommige fans ervoor kiezen om terug te kijken in de tijd rond het aanstaande jubileum. De magie in de mensen die in de tovenaarswereld bestaan.

Hier zijn een paar dingen die de cast heeft gezegd over de Harry Potter-ervaring.

3 Daniel Radcliffe zegt dat hij dierbare herinneringen heeft

Hoewel de cast allemaal prachtige herinneringen heeft aan het maken van deze films, zijn een paar buitengewone een belangrijk onderdeel van Radcliffe's carrière. Die herinneringen hebben veel te maken met het leren van mensen met wie hij deze ongelooflijke reis heeft gedeeld.

Sprekend met Entertainment Tonight, zegt Radcliffe dat er geweldige herinneringen worden gemaakt met de acteurs op de set.

"Ik heb heel, heel goede herinneringen aan al mijn scènes met Gary Oldman (Sirius Black) en David Thewlis (Remus Lupin). Dit waren enkele van de eerste scènes in de derde en de vijfde film waar ik begon het voelt alsof ik een jonge man was die net begon te begrijpen wat acteren was, en het waren best coole mensen om in de buurt te zijn."

2 Alan Rickman zei dat dit Sneep-feit hem hielp Sneep uit te beelden

In gesprek met Hitfix zei Alan Rickman dat het stukje informatie J. K. Rowling die hem gaf hielp hem om in het karakter van Sneep te komen en de ervaring meer te waarderen. Wat was het geheime stukje informatie? Nou, Rowling vertelde Rickman over de betekenis achter het woord dat zoveel betekent voor Harry Potter-fans, altijd.

"Het hielp me denken dat hij ingewikkelder was en dat het verhaal niet zo rechtlijnig zou zijn als iedereen dacht. Als je je herinnert, toen ik de eerste film maakte, had ze er maar drie geschreven of vier boeken, dus niemand wist waar het echt heen ging, behalve zij. En het was belangrijk voor haar dat ik iets wist, maar ze gaf me slechts een klein stukje informatie waardoor ik dacht dat het een meer dubbelzinnige route was."

1 Bonnie Wright zegt dat Ginny dit nu doet

In een recent interview met E!, sprak Bonnie Wright over wat ze zeker weet dat Ginny tegenwoordig doet -- en ze geeft toe dat ze het geweldig vindt om dat te kunnen doen. Wright zegt dat ze zich graag afvraagt wat de toekomst voor de personages zou zijn en wat hun leven hen in de toekomst zou brengen.

"We weten dat ze een professionele Zwerkbalspeler is geworden. Dus ze is waarschijnlijk supersportief. Ze is waarschijnlijk aan het jetsetten over de hele wereld, en de kinderen zouden op Hogwarts zijn en meer vrijheid hebben. Ik heb zoveel plezier bij het maken van deze verhalen omhoog! Ik vraag me vaak af hoe hun huis eruit zou zien, waar ze zouden wonen en wat er daarna gebeurt."

Emma Watson was verliefd op Tom Felton

In gesprek met Jonathan Ross, sprak Emma Watson over haar verliefdheid tijdens de eerste twee films over een bepaalde blonde jongen met een skateboard: Tom Felton. Tussen de leeftijd van 10 en 12 was ik echt verschrikkelijk verliefd op Tom Felton in die mate dat ik 's ochtends naar mijn werk ging en de nummers op het oproepformulier bekeek om te zien of hij zou komen. We houden van een slechterik, hij was een paar jaar ouder en hij had een skateboard - en dat deed het gewoon, echt waar.'Watson zei dat Felton op dat moment wist van haar verliefdheid op hem en iedereen vertelde dat hij haar op een meer zusterlijke manier zag; ze zei dat het gevoel haar hart verpletterde.

Tom Felton hield van de dynamiek tussen Draco en Harry Potter (maar…)

[EMBED_INSTA]https://www.instagram.com/p/CPQ9tCqHibs/[/EMBED_INSTA]In een interview met Sarah Adamson zei Felton dat hij de dynamiek tussen Potter en Malfidus leuk vond, maar dat in een andere film, hij zou graag dingen veranderen wat betreft de acteurs en de personages die ze uitbeelden. "Daniel en ik hebben tegen elkaar gezegd dat we waarschijnlijk niet nog een kans zullen krijgen om samen in een andere film te werken, maar als we dat doen, hij zou de slechterik zijn, en ik zou de goede zijn.'

Emma Watson raakte erg vertrouwd met het script

[EMBED_INSTA]https://www.instagram.com/p/CMAUnUugDr-/[/EMBED_INSTA]In gesprek met W Magazine zei Watson dat ze veel regels voor de eerste film uit haar hoofd had geleerd; in feite waren veel van die regels niet eens van haar om te leren! Als je dit interview nog nooit hebt gehoord, is het een leuke manier om je middag door te brengen door de eerste film nog een keer te bekijken en te proberen of je Hermelien kunt betrappen die de regels van Harry en Ron uitspreekt! "Ik heb de rol als Hermione in Harry Potter. Ik was negen en ik vond het heerlijk om mijn tekst te leren. Ik was volledig obsessief, en ik zou het keer op keer doen. Grappig genoeg, in de eerste Harry Potter-film, als je goed kijkt in sommige scènes, kun je me zowel de regels van Harry en Ron als die van mezelf zien uitspreken, want dat is precies hoe ik was. Ik was gek.”

Richard Harris nam om deze reden de rol van Perkamentus op zich (en noemt de ervaring magisch)

[EMBED_INSTA]https://www.instagram.com/p/CNk1xZSnB5F/[/EMBED_INSTA]Sprekend met The Guardian legde Harris uit dat de rol van Perkamentus hem verschillende keren werd aangeboden -- en hij bleef draaien het naar beneden.

"Iedereen die erbij betrokken is, moet ermee instemmen om deel te nemen aan de sequels, allemaal, en dat is niet hoe ik de laatste jaren van mijn leven wilde doorbrengen, dus zei ik keer op keer nee."

Dus wat overtuigde hem om de rol op zich te nemen? Zijn kleindochter, zoals ze zei -- eerlijk gezegd dat ze nooit meer met hem zou praten als hij de kans om in de Harry Potter-film te spelen zou afslaan.

"Ze zei: 'Papa, ik heb gehoord dat je niet in de Harry Potter-film zult spelen', en ze zei: 'Als je Perkamentus niet speelt, zal ik nooit meer met je praten. "'

In een ander interview noemde hij de ervaring magisch en zei dat het hele ding gewoon op de een of andere manier werkte. Niemand wist dat het zou werken, maar het deed het, en dat is een deel van waarom het zo mooi is.

Rupert Grint noemt het een droom (maar het was niet allemaal perfect)

[EMBED_INSTA]https://www.instagram.com/p/CL4tDVfnVk4/[/EMBED_INSTA]Rupert Grint sprak zich met The Guardian uit over iets dat veel acteurs en actrices, met name kinderacteurs en actrices, voelen wanneer het gaat om deel uitmaken van iets groters dan het leven. Hij zei dat het absoluut een droom was voor de eerste paar films, maar toen werd het een beetje zwaar. Het was een erfenis die ze aan het opbouwen waren, en dat brengt veel verantwoordelijkheid met zich mee. Soms voelde het alsof het te veel was, en het bracht hem buiten zijn comfortzone."Voor de eerste paar Harry Potter-films leefde ik de droom. De reden dat ik auditie deed was omdat ik van de boeken hield. Toen ik er drie of vier mocht filmen, begon ik een overweldigende verantwoordelijkheid te voelen omdat ze zo fenomenaal populair waren Het hele gedoe met pers en rode loper was een aanslag op de zintuigen. Ik blink niet uit in zo'n omgeving."

Aanbevolen: